8. bölüm ( Hoşgeldiniz oğullarım)

23.8K 588 85
                                    


Sabah erkenden uyanan ikizler ablasının yanağını kocaman öptüler. Dün gece Duru ile birlikte uyumuşlardı. Babalarının anlattığı gibi ablaları melek gibiydi.

Duru iki yandan öpülünce hemen gözlerini açtı. Kardeşleri çok tatlıydı. Duru " günaydın babamın aslan oğlu ve bal oğlu " dedi.

İkizler ise " günaydın babamızın inci tanesi " deyip Duru'ya kocaman sarıldılar. Sonra yanağına Kocaman birer öpücük kondurdular.

İkizler birbirine bakıp " saldır " deyip Duru'yu gıdıklamaya başladılar. Duru ise birden gıdıklanmaya başlayınca kahkaha atmaya başladı.

O sırada kapı çaldı. Ancak ne Duru ne de ikizler duydu. Ahad içeriden gelen sesleri duyunca merakla içeriye girdi. Duruyla kardeşlerinin birbirini gıdıklayıp kahkahalarla güldüğünü görünce kapıdan hayranlıkla onları izlemeye koyuldu.

Ahad'ın onları izlediğini Can Erim farketti. Ve hemen ikizini dürttü. Tan Emir de ahad'ı görünce durdu ve gözlerini ahad'a dikti.

Ahad " benden korkmanıza gerek yok çocuklar vakit geçirebilirsiniz sonuçta o sizin ablanız " dediğinde Can Erim " korktuğumuzu kim söyledi " dedi. Tan Emir ise " ve biz sırf ablamızla vakit geçirmek için Almanya'dan geldik. " Dedi.

Ahad ise bu çocukların cesaretine hayran kaldı. Duru'ya bakıp göz kırparak " siz ne cüretle koskocaman Mardin ağasıyla böyle konuşursunuz " dedi.

Can Erim onaylamak üzere ablasına baktı. Duru kafasını sallayınca Tan Emir " biz özür dileriz ama o bizim ablamız " dedi.

Can Erim ise " kendi adına konuş ben özür falan dilemiyorum. Ablamla vakit geçirmek için kimseden için almam. O Mardin'in en büyük ağası ise bende Türkiye'nin en güçlü iş adamlarından biri olan Doruk AKSOY'un oğluyum. " Dedi.

Ahad kahkaha atarak " cesaretine hayran kaldım Erim Aksoy " dedi. Can Erim ise " can ismini kullanmayı seviyorum bana Can deseniz olur mu ? " Dedi.

Ahad ise " Olur Can Aksoy " dedi. Sonra Tan Emir'e dönerekten " sana ne diye seslenmemizi istersin " dediğinde Tan Emir " ben Emir ismini kullanıyorum " dedi.

Duru " hadi oğullarımın babası ve babamın 40. Yaş imzaları kahvaltıya inelim ben ve Oğluşlarım acıktı. " Dediğinde ikizler  " ne yani bizim ikiz yeğenlerimiz mi olacak ? " Dedi.

Duru ise " evet. İkiz yeğeniniz olacak. Ve sizin gibi ikiside erkek. " Dediğinde Can " bu evde en küçük yeğeni olan kişiler bizleriz herhalde" dediğinde Duru " hayır yamanla tanışırsanız bu evde en küçük yeğeni olan kişinin siz olmadığını anlayacaksınız." Dedi.

Can " abla bu evdeki kişilerin adlarını bilmiyoruz bize isimlerini söyler misin ? " Dedi.

Duru ise "  evin en büyüğü Demir ağa , sonra ilk eşi Zeliha hanım, Zilan annem sonra Dizdar abiniz sonra ahad abiniz, sonra Dizdar abinizin eşi elif ablanız , sonra Ferhat abiniz sonra ikizler Fırat abiniz ve Dicle ablanız sonrada küçük Yaman " dedi.

İkizler " Abla biz küçük Yaman'ı tanımıyoruz ne zaman tanışırız. "  Dedi.

Duru ise " Kahvaltıya iner Küçük Ağa o zaman tanışırsınız. " Dedi.

İkizler " abla biz buraya hiç kıyafet getirmedik. Bizim paramız var ama şimdilik bir kıyafet bulabilir misin ? " Deyince duru çocukları alaraktan Fırat'ın odasına gitti.

Kapıyı çalıp içeriye girdi. Fırat çocuklar ve yengesini görünce              " günaydın yengelerin en güzeli ve onun yakışıklı kardeşleri " deyince duru " günaydın küçük ağam bizim çocuklar kıyafeti getirememişler " dedi.

BİR BEBEK MESELESİ (TAMAMLANDI)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें