14. bölüm (Masal Aden )

10.4K 334 23
                                    

Duru uyandığında saat 12.49 du. Hemen kalkıp giyindi. Bugün şirketin yıldönümüydü. Ve bir yemek düzenlenmişti. Bu yüzden güzelce hazırlanması gerekiyordu.

Bugün yakışıklı kardeşlerini bütün ülke tanıyacaktı. Hemen İkizlerin odasına giderek onları uyandırmıştı. Onları güzelce giydirmişti.

Sonra Oğullarının odasına gitmişti. Onları da güzelce giydirmişti. Herşey tamamdı.

Ve hep birlikte davetin olduğu yere gitmişlerdi.

Gazeteciler hemen Duru ve ahad'ın yanına gelmişlerdi. Duru ise " herşeyi bu yemekte açıklayacağım ancak şuan müsadenizle " demiş ve içeriye girmişti.

Duru içeriye girip kendilerine ait olan masaya geçmişti. O sırada konuşmayı yapmak üzere sahneye çıktı.

Mikrofonu eline alıp " AKSOY HOLDİNG'İN 40. Yılına özel olan davetine hoşgeldiniz. Beni burada çoğunuz tanıyor. Doruk AKSOY'un tek varisi , prensesi mucizesi Duru. Aslında bir konuda hepiniz haklısınız ben Doruk ve Deniz AKSOY'un prensesiyim ancak tek varisi değilim. " Dedi.

O sırada herkes bir anda " nasıl yani " demeye başladı.

Duru ise " nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim evet şimdi sizi AKSOY ailesinin Veliahtları ile tanıştıracağım." Dedi. Ve derin bir nefes alıp " işte geliyorlar " dedi.

Can Erim ve Tan Emir öyle bir giriş yapmışlardı ki söylemeye gerek yoktu. Gören zaten bunlar Doruk AKSOY'un oğulları derdi.

Duru sağına Tan Emir'i soluna ise Can Erim'i almıştı.

Mikrofonu tekrar eline aldı. " Bakın işte bunlar benim yakışıklı kardeşlerim. Şimdi söz onların. " Dedi ve mikrofonu Emir'e verdi.

Emir " merhabalar. Ben Tan Emir Aksoy. Belki çoğunuz beni babamın oğlu olduğum için değil. Yüzme derecelerim ile biliyor. Ancak ben Doruk AKSOY'un bal oğlu Tan Emir. Şimdiden herkese iyi eğlenceler söz ikizimde " dedi ve mikrofonu Can'a verdi.

Can ise " herkese iyi akşamlar. Ben Can Erim AKSOY. Elbet beni de babamın oğlu olduğum için değil iyi bir okçu olduğum için tanıyorsunuz. Ablamın söylediği her şey doğru. Ancak benim düzeltmek istediğim tek şey var. Ablam bizim herşeyimiz. Bu yüzden o hep bizim prensesimiz babamın da Mucizesi olarak kalacak. " Dedi.

Sonra mikrofonu ablasına vererek ona doğru gelen yeğenlerini kucağına aldı.

Duru ise " ve ailemize 2 yıl önce katılan ikizlerim, yakışıklı Oğullarım Demir Aras HANZADE ve Doruk Atlas HANZADE . " Diyerekten kardeşlerini ve Oğullarını kucakladı.

Sonra ise " size asıl sürprizim bu değil. Biliyor musunuz Doruk Aksoy ve Deniz Aksoy yaşıyor. " Dedi.

Ve Doruk bey ile Deniz hanım salona girdi.

Doruk bey " evet dostlarım yaşıyoruz. Bildiğiniz gibi Büyük bir bela vardı başımda bu yüzden eşimi ve kendimi bir süre ölü gösterdim. Evlatlarımdan gizledim. Ama çok şükür ki çocuklarım Duru , Can Erim ,Tan Emir , torunlarım Doruk Atlas ve Demir Aras yanımızda. Ve tabi damadım Ahad Hanzadeyi de unutmamak lazım. Ve evet dostlar 3 kişilik ailem artık 8 kişi oluyor. Kızım, mucizemin 3. Çocuğu olacak. Henüz cinsiyetini bilmesekte biz kız bekliyoruz öyle değil mi " dediğinde ahad " evet aynen öyle ama  sağlıkla gelsin minik bebeğim " dedi.

Doruk bey ise bütün çocuklarına sımsıkı sarılmakla meşguldü. Bütün basın bu anları çekmişti. Doruk AKSOY'un yeni Veliahtları gibi yazılar yazılmaya başlanmıştı.

2 ay sonra

Duru bugün bebeğinin cinsiyetini öğrenmeye gidiyordu. Çok heyecanlıydı. Ve ahad'da öyleydi . Ancak Ahad kız olacağından çok emindi.

BİR BEBEK MESELESİ (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin