Capitolul 11

16.8K 611 26
                                    

Lucas

Eram în casa lui Ryan, unde ne reuneam mereu pentru a plănui ce facem azi. Eram așa concentrat în planurile mele că nu ascultam nimic din ce ziceau prietenii mei. Se auzea muzica destul de tare de sus. Savannah. Dansa? Nu știu, dar muream să o vad. Apoi, a închis muzica, am presupus că va vedea un film, adoră filmele.

-Savannah? a zis Ryan. Nu m-am putut abține să nu o privesc.

Inima mea bătea cu putere. Ochii mei nu credeau ce vad. Savannah... la naiba. De ce fata asta trebuie să fie așa perfectă? Nu înțeleg. Am rămas ca un prost privind-o și mai mult când s-a apropiat de fratele ei. Picioarele ei, curbele ei, corpul ei nenorocit.

M-am întors pe planeta Pământ. Unde naiba se ducea? La petrecerea din...? Nu, imposibil. Nu cred că...

-Pardon? Dylan m-a invitat. A fost ceva de genul "Vei dansa cu mine toată noaptea, prețioaso". Și eu am dreptul de a mă distra.

Am simțit furia cum pune stăpânire pe corpul meu. Dacă înainte nu îl suportam pe Dylan, acum îl urăsc. De ce ea a acceptat să meargă? Îl place ? Nu se poate... Nu, nu se putea să îi placa. Sau poate zic doar ca să mă simt mai bine. Dar nu! Rahatul naibii!

-Au ajuns pentru mine. Adio!

Și a plecat cu prietena ei.

-Vom merge la acea petrecere, a zis Ryan.

Mi-a citit mințile. Voiam doar să o caut și să o iau oriunde, nu voiam ca ea să fie acolo. Nu voiam să fie cu el. Nu voiam ca prietenii lui să își pună mâna pe fata mea. Nu voiam sa o priveasca, nici să o invite la dans, nici să îi ofere băutură. Ce ironic, urăsc ca fetele să fie geloase și acum eu însumi sunt al naibii de gelos. Acum le înțeleg. Dar la naiba, cum? De când a avut plănuit să meargă? Ryan e un prost, nu își dă seama de nimic.

Ne-am urcat în camioneta lui Ryan și a condus până la casa lui Dylan. Nenorocita asta era plina. Fete și baieti, alcool, droguri, camere, băi, muzică, o piscina în partea din spate. Ce putea cere mai mult? Am intrat și muzica a fost prea tare, erau atât de mulți oameni. Cuplurile din colțuri se sărută, prezervative, țigări, sticlele, mai multe cupluri care se sărută, altele dansează, băieții flirtează cu fetele. Această petrecere a scăpat de sub control, dacă Dylan nu ar fi fost cel care a făcut petrecerea și fata mea nu ar fi fost aici, cu el, probabil că m-as fi bucurat mult de ea.

-Mă jur că atunci când îl voi vedea, o să-i sparg fața acelui prost, o să-l fac să sângereze atât de mult încât ...

Alex s-a apropiat de noi.

-Heeeeey! Am văzut-o deja. Las-o să se bucure de un moment. Ce zici dacă și-ar piarde virginitatea în seara asta?

Mă jur că l-aș ucide pe Alex.

-Să nu mai zici niciun comentariu de acest fel, sau jur că nu doar Dylan va termina rău azi.

-Calmează-te, bro, nu face nimic rău, las-o să se bucure.

-Să se bucure? De ce? Omul acela blestemat nu va pune niciodată mâna pe sora mea.

-Părem patru bebeluși, a zis Keaton.

-La naiba, nu te mai plânge. Singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să o scot pe sora mea de aici.

-Care sunt planurile tale, Ryan? Să o vezi pe sora ta cu Dylan? Te duci, îi spargi fața și pleci? Tocmai ce v-ați rezolvat toate problemele, vă veți certa din nou, am spus încercând să îl calmez.

-Știi? Ai dreptate. Sora mea mereu a vorbit cu tine sau nu știu, doar caut-o și convinge-o să meargă în alt loc. Dacă pui o mână pe ea, Lucas, îți rup curul.

Ești a mea, micuțo *TRADUSĂ*Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu