54#🍁

3.4K 250 133
                                    

Hala olduğum yerde hareket etmeden onların konuşmalarını dinliyordum.

"Bugün oraya gidicekmisin?"

"Gitmek zorundaydım"

Nereye gidecekti dahası neden gitmek zorundaydı.İyice kafamı bulandırmaya yetmişti bu konuşmalar

"Yarın akşam üzeri 8:00 gibi orada olmalıyız"

Bars çocuğun dediğini birşey demeyerek başıyla onayladı.Nedense bu gitmek zorunda olduğu yeri bende merak etmiştim.Yakalanmamak adına daha fazla olduğum yerde durmayarak geldiğim yoldan dönmeye başladım.
Zihnimin her hücresi Bars'la ilgili sorularla dolmuştu ve ben tek birine bile cevap veremiyordum.
Neden onu anlamak bu kadar zordu.Bu kadar kafa karıştırması normalmiydi?

Kapıyı çalarak açılmasını bekledim.Kapıyı açan Azra'ya bakarak "Abim geldi mi?"diye sordum.

"Hayır ama birazdan gelir"

Derin bir nefes alıp verdim "Anladım" içeriye geçerek üstümdeki hırkayı çıkartıp bir kenera attıktan sonra kendimi de koltuklardan birine bıraktım.

"Abime anlatmışsın?"

"Bunu geciktirmemiz hataydı"

"İyi yapmışsın"

"Sen nereye gittin?"

"Arda konuşmak isteyince onu kıramadım" yalan söylemek ne kadar hoşuma gitmesede doğruyu söylemek bir çok sorunun da arkasından gelmesine sebep olacaktı ve ben çok yorgundum.
Çalan kapı abimin geldiğinin bir işaretiydi nerden başlayacağımı bilmiyordum.Azra oturduğu yerden kalkarak göz ucuyla bana baktıktan sonra birşey demeyerek kapıyı açmaya gitti.

"Asel salonda mı?"

"Evet"

Kapının önünden gelen konuşmalarla oturduğum yerden kalkıp abimin gelmesini bekledim.Abim yanıma gelerek "Kabus görüyorsun günlerce ve benim bundan daha yeni haberim oluyor" sinirli çıkan sesi ne kadar haklı olduğunun ispatı gibiydi.

"Evet görüyorum ama sana söylesem bile birşey değişmeyecekti abi, sadece seni üzdüğümle kalıcaktım"

"Elimden ne geliyorsa yapacağımı biliyorsun Asel eğer bir sorunun varsa bana gelmelisin annem babam yokken sen bana emanetsin"

"Her sorunumda yanımda olacağını elbette biliyorum ama bu hemen halledilecek birşey değil"

"Tam olarak sorun ne?"

"Psikiyatrisin bana dediğine göre gördüğüm rüyaların benle bir ilgisi olabilir"

"Ne görüyosun?" Sert çıkan sesi ona daha yeni bahsettiğim için hala bana kızgındı.

"Zorla tecavüz edilen bir kız"

Abim son söylediğimden sonra hiç bir tepki vermedi.Öylece suratıma baktı bense neden birden bu kadar sessizleştiğini sorguluyordum kendi kendime

"Tecavüz mü?" Sesindeki soğukluk ta içime kadar işlemiş neden bu kadar garip tavırlar sergilediğini düşünüyordum.Onu hafifçe başımla onayladım "Kime gittiysen yalan yanlış şeyler anlatmış öyle birşey olsaydı biz bilirdik"diyerek beni arkasında bırakıp öylece gitti.

Durduk yere böyle hareketler sergilemesi normalmiydi?Yoksa bunun düşüncesi bile abimi etkilemişmiydi?ama birşeyde çok haklıydı eğer böyle bir durum olsaydı ailem bana mutlaka anlatırdı.O yüzden bunları kafama takmam anlamsız 

Güneş ışıklarının gözlerime vurması hem rahatsız edici hemde ilk defa bu şekilde uyanmanın verdiği mutluluk hoşuma gitmişti.Azra güneş perdelerimi çekmiş doğruca bana bakıyordu "Günaydın"

Düşman sınıflar (Devamı)Место, где живут истории. Откройте их для себя