66#🍁

3K 225 43
                                    

Bars'ın boynuna dolanan kollar Bars'ın geri çekilmesiyle sona erdi.

"Asya ne işin var senin burda"

"Düşündüm ki bu kadar ayrılık yeter hem belki seninde bana ihtiyacın vardır.Yine eski günlerdeki gibi tehlikeden tehlikeye atlamak istiyorum o günleri ne kadar özledim bilemezsin"diyerek heycanlı heycanlı anlatan kıza öylece bakıyordum.Asker yeşili pantolanu üstüne giydiği beyaz kısa bir kazak vardı ve hiç de fena değildi.

"Geç içeri hadi"

Asya Bars'tan gözlerini alıp içeri adımını atarken beni farketti.Yüzündeki gülümseme anında silinirken yapmacık olduğunu düşündüğüm gülümsemeye bıraktı kendini,nedense bu kız da hoşlanmadığım birşeyler vardı ama henüz tam olarak çözmeyi başaramamıştım.

"Bu kız kim peki?Daha önce görmediğime eminim"

"Asel ekibimizin yeni üyesi" Bars söylediği şeyden son derece gurur duyuyormuş gibi bir hali vardı.

"Yokluğumu mu doldurmaya çalışıyordunuz ben geldiğime göre ona gerek kalmadı"

"Oda burda bizimle kalacak"

Asya gözlerini bana dikip sonrada Bars'a baktı. "Sen kolay kolay herkesi ekibine dahil etmezsin bu kızın ne özelliği varki bana ona da gerek olduğunu ima ediyorsun"

"Kimsenin benim gözümde hiç bir özelliği yok bunu en iyi sen bilirsin Asya,ihtiyacımız olduğunu düşündüm ekibime dahil ettim bir sorun mu var?"

Gülümseyerek "Tabiki yok,ben Asya tanıştığıma memnun oldum"

Bir bana uzatılan ele sonrada Asya'ya baktım.Cevap veremedikten sonra o eli sıkmanın ne anlamı vardı.
Sinirlendiğini belli etmeyerek hafifçe güldü "Dilini mi yuttun?"

"Konuşamıyor" Bars'ın sinirli ama bir o kadar sakin sesiyle yanıtladı. Asya şaşkınlıkla havada kalan elini indirip "Konuşamıyor mu?"

"Evet konuşamıyor şimdi içeri girelim"

Bars birşey söylemesine fırsat vermeyerek salona ilerlerken Asya da bana bakmayarak onun arkasından ilerledi.Derin nefes alarak bende arkalarından gittim

"Ooo ekibimizin dişi aslanı Asya geri dönmüş" Ceyhun yarım ağız sırıtarak kurduğu cümleye Asya "Evet birçok şey değişmiş bunu beklemiyordum"

Bana yönelik söylediği sözü duymazdan gelsemde diğerleri öyle yapmadı. "Ekibimize yeni bir üye gelmesi dışında herşey yine eskisi gibi seni tehlikenin ortasında görmeyeli uzun zaman oldu seni gördüğüme sevindim Asya"diyerek ona sarıldı Erkan.

"Daha yeni geldim kaburgalarımı kırmaya niyetliysen doğru yoldasın dostum" Erkan Asya'dan kollarını ayırarak onu serbest bıraktı.İkiside gülüyordu

"Eee bu ani gelişin sebebi ne?"diye bir soru attı ortaya Emir.

"Amerika benden bende amerikadan sıkıldım döndüm"

"Hadi ama bunu yediğimi düşünme dürüst ol"

"Aranan listelerin başında geliyordum artık polisleri bile peşime taktım bende yakayı ele vermemek için buraya döndüm"

"Burada kurallar farklı işliyor sadece hak edenler cezalandırılır.Polisle iş birliği içerisindeyiz onları kedimize düşman etme peşinde değiliz"

"Merak etme Sarp burda kuralların nasıl işlediğini unutmuş değilim söz veriyorum akıllı durucam"

"Her yalanı söyle ama bunu söyleme bize Asya,en son akıllı durucam derken polisler gelmeden depoyu ateşe verdin görevimiz onları adalete teslim etmek onları öldürmek değil"

Düşman sınıflar (Devamı)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ