57#🍁

3.1K 242 69
                                    

"Benim evimden para kaldırılırken onca koruma ne halt ediyordunuz?"

Adamlarını karşısına almış böyle bir şey başlarına nasıl geldi diye bulmaya çalışıyordu.O kadar güvenlik bir işe yaramıyorsa boşuna para veriyor demekti

"Ellerinde parayla çıkan hiç bir müşteri olmadı efendim"

Kapının dışına koyduğu iri yapılı adam başı önde konuştu.Sinirden delirmek üzereydi "Kamera kayıtlarından birşey çıkmadı mı?"

"Solandaki davetlilerin olduğu kameralarda sorun yok ama üst katlardaki kameralar arızalanmış"

Artık sabrının tükendiği son noktaydı bunu kendine yapan her kimse kolay kolay elinden kurtulamayacaktı.

"Ne işe yarıyorsunuz peki siz?Kameralarda hiç bir halt bulamadınız hiç bir işime yaramıyorsanız niye tutuyorum sizi burda" diyerek sesini yükselti.Adamlar hepsi başı önde suçlarını kabul etseler bile etraftaki bu sessizlik daha da sinirlenmesine sebep oluyordu.Kendisine düşman olup onu kıskanan çoktu ama aralarından hangisinin parasını bu kadar ustaca çaldığını bilmiyordu.

Çalışma masasındaki hepsini yerle bir ederek önündeki sandalyeyede tekmesini geçirdi.Adamlar bu hareketiyle iyice tedirgin olmuştu başlarına ne geliyorsa hakediyorlardı.

"Çıkın hepiniz dışarı"

Oda teker teker boşalırken nefesini düzene sokup düşünmeye başladı.Bu sırada seslerden dolayı kızları rahatsız olan karısı ne olduğuna bakmak için çalışma odasına gelir ve etraftaki kırılan camları ve devrilen masayı görür. Kocasının sinirli bir yapısı olduğunu biliyordu bunu evlendiği ilk gün hissettirmişti ama bugün mutluyken bir anda ne olmuştu.

Karısının yanına yaklaştığının farkındaydı.

"Birşey mi oldu?"

"Seni alaka eden birşey olmadı git başımdan"diyerek tersledi.Kadın kocasının bu hallerine alışıktı ama bazen onun sevgisine muhtaç oluyordu 3 tane çocukları olmasına rağmen bir kez yanına çağırıp sevdiği yoktu.Kendisine değilse bile çocuklarına az sevgi göstermesini beklerdi üstelik yakın zamanlarda öğrendiğine göre başka bir kadınla birlikte olmuştu.O gece hiç uyumamış ağlamıştı onu aldattığını bilmek bunu kocasına söylediğinde söylediklerini hiç takmamış "Benimle yaşamak istemiyorsan gidersin"demişti 3 çocuklu bir annenin gidecek başka bir yeri varmıydı?Kendi için değilse bile çocukları için katlanıyordu.

Kocasının moreli bozuk olduğunu bildiğinden bulaşmak istemeyerek yanından ayrıldı.

Yanına gelen adamın söyleyip söylememek arasında kaldığını farketti zaten sinirliydi birde karşısına kem küm eden biride geçince iyice sinir oluyordu.

"Ne söyleyeceksen söyle?"

Adam yükselen sesten irkilerek patronuna baktı.Kararsız kalsada  söylemeye karar verdi.

"Şey Hakan bey geldi"

Dişlerini birbirine bastırarak sıkıp çalışma odasından çıktı.

"Hayırdır Hakan ne işin var burada?"

"Duydumki evinden para kaldırılmış o sırada sen ne yapıyordun?"

Sinirleriyle oynamak için geldiği belliydi.

"Paramın çalınması sana mı dokundu?"

"Hayır bu işi yapanı merak ettim.Bulduğun zaman haber ver bir tebrik edeyim o kadar korumanın arasına dalmak kolay değil"diyerek güldü.

Yumruklarını sıkıp "Onu bulduğumda cezasını bizzat benim vereceğimden emin olabilirsin"dedi

Karşısındaki adamı sinirleriyle oynamanın verdiği keyifle evi terketti.Arkasında öfkesinden ne yapacağı belli olmaz bir adam bırakmıştı.

Düşman sınıflar (Devamı)Where stories live. Discover now