🌙6

11.6K 741 475
                                    

İlk önce iki kişiye teşekkür etmek istiyorum. swangmin ve Bayan_Gucci . Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim💜 Bu bölümü size ithaf ediyorum o zaman. İyi okumalar~

Sabah yine mide bulantısı ile uynmıştım. Şimdi ise mutfak masasında öylece oturuyordum. Hiçbir şey yapmadan. Aslında bir şey yapıyordum masanın desenine odaklanmış onu inceliyordum.

Telefonum çalınca fazla odaklandığım için birden sıçradım ve hemen telefonu açtım. HyuJin görüntülü arıyordu. Kocaman bir gülümseme ile "Günaydınn" dedim. O güldü. "Şapsal ne günaydını burda gece çöktü bile" dediğinde elimle anlıma bir şaplak attım. Ardaki saat farkını unutmuşumtum.
Biz HyuJin ile konuşurken Jungkook görüş alanıma girdi. Arkada bir şeyler yiyordu ve bir yandan da bir şeyler izliyordu. Ona baktığımı fark eden HyuJin telefonu Jungkook'a doğru götürdü ve Jungkook'a hitaben konuştu. "Ji Sung ile konuşuyorum bir şeyler söylemek ister misin?"dedi. Kalbim hızlanırken ne diyecek diye merak ediyordum. "Yemek yiyorum görmüyor musun?"diyerek telefonu iten Jungkook ile görüş alanıma yine HyuJin girdi. Ona ters ters bakıyordu. "Cidden niye bu kadar kaba anlamıyorum"dedi.

Biraz daha konuşup kapattıktan sonra kendime kahvaltı hazırlamak için ayağa kalktım ve buzdolabını açtım. Her ne kadar Amerika'da olsamda Kore yemeklerinden asla vazgeçemezdim. Malzemeleri çıkartarak kahvaltıyı yapmaya başladım. Aklımda bir menü vardı ve onu yapacaktım. Cidden hepsinden canım çekiyordu.

✒.

Uzun süren bir zamanın ardından hazırladığım kahvaltıya baktım.

İlk başta hepsini yiyemeyeceğimi düşünsemde sonra bu fikri aklımdan uzaklaştırdım. Evet hepini yiyebilirdim. Galiba midemde karadelik vardı.

✒.

Kahvaltımın hepsini yedikten sonra bulaşıkları toplayarak salona geçtim. Sırf ses olsun diye önündeki büyük televizyonu açtım ve telefonumu elime aldım. Sosyal medyadaki magazin sayfaları sürekli benim eğitimim için yurtdışına çıkışımı konuşuyorlardı. Bu millet her şeye ne kadarda meraklılardı. Bazen gerçekten rahatsız edici oluyordu. Son kez Instagrama baktım. Gelen bildirim ile kalbimin atışı anında hızlanmıştı.

@jeon.jk uzun bir aradan sonra bir gönderi paylaştı ilk beğenen sen ol!

Tabiki ilk beğenmeyecektim stalklıyormuşum gibi olabilirdi ve bu hoş olmazdı.

[1/2 ]

[1/2 ]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


[2/2]

@jeon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


@jeon.jk: Sen de benim gibi etrafta gezip Gökkuşağı gibi kaybolan bir rüyayı mı arıyordun? (Euphoria)

Genellikle attığı fotoğrafların altına şarkı sözü yazıyordu. Hoş ve anlamlı geliyordu banada. İkinci fotoğrafa bakarak güldüm. Şapsal çok seviyorum seni. Şimdiden özlemiştim onu. Elimi karnıma koydum. "Bak babana ne kadar da yakışıklı öyle değil mi?"dedim. Başka birisi görse gözdevirebilirdi ama ben anne karnındaki bebeğin dediğim ve duyduğu şeylerden etkilendiğini kesinlikle düşünüyordum. O yüzden sürekli ona güzel sözler söylüyordum. Zaten baba sevgisini alamayacaktı bari kendi sevgimi tam göstermeliydim.

Karnım hafiften büyüyordu. O yüzden Kore'de olmam iyi olmazdı. Ayrıca dışarı çıkarken de dikkat etmem gerekiyordu bu yüzden bir sürü bol ve salaş şeyler almıştım.

Zor olacaktı bunu biliyordum. Derdimi söylediğim kimse de yoktu yanımda da kimse yoktu. Tek başıma halledecektim bunu. Yapacaktım.

✒.

Oldukça bol olan siyah sweatshirt giydim ve altımada yine siyah bir kot pantolon giydim. Telefonumu ve cüzdanımı alarak evden çıktım. Tam ayakkabılarımı giyerken karşıdaki dairenin kapısı açıldı ve içerden havaalanında karşılaştığım çocuk çıktı. İsmi galiba....Mark'tı! Gerçekten karşı karşıya oturuyor oluşumuz oldukça ilginçti. O da beni görünce şaşkınlıkla elini salladı.

"Vay be tesadüfe bak"dedi. Tesadüflere inanmıyordum sadece kafamı salladım. "Burda mı oturuyorsun yoksa arkadaşının evi mi?"diye sordum. O ise kafasını olumsuz anlamda salladı. "Benim değil arkadaşım Yugyeom'un"dedi. Anladığıma dair kafamı salladım.

O sırada telefonuma gelen mesaj beni bu anki garip sessizlikten kurtarmıştı.

Bayan Jeon:
Ji Sung merhaba tatlım.

Bayan Jeon
Jungkook iki gün sonra Amerika'ya gelecek ona seni de ziyaret etmesini söyledim hemde onu bir iki gün misafir edebilirsin değil mi?

İşte şimdi sıçmıştım.





Bölümün kısalığı için özür dilerim ama geçiş bölümü olarak düşünün lütfen.

JK Amerika'ya şirket işleri için gelecek

Bir şey yazacaktım da unuttum ya uf

Neyse kuzular sizi seviyorum Bayan Gucci'e, Swangmin'e ve size burdan kocaman öpücükler yolluyorum💜😙muah muah. Diğer bölümlerde görüşmek üzere~

Answer ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı] Where stories live. Discover now