🌙10

11.6K 701 308
                                    

Gözyaşlarım şelaleden hızlı akarken doktor Min-Seo'yu kucağıma bıraktı. O, çok güzeldi. Normalde yeni doğan bir bebeğin yüzü şiş ve kızarıklık olur, prk tatlı olmazdı ama Min-Seo çok güzeldi ve Jungkook'a çok benziyordu. İçimde Min-Seo'ya doğan şefkat hissi aha fazla ağlama isteği uyandırıyordu. Anne olmak böyle bir şey miydi? Onu her şeyden korumak istiyordum. HyuJin yanıma geldi. O da ağlıyordu. Abisinin ve en yakın arkadaşının bebeğiydi sonuçta. "Ji Sung..o çok güzel"dediğinde kafamı salladım. O çok güzeldi.

Doktor tekrar Min-Seo'yu alıp küveze koydu. "Kendinizi iyi hissediyorsanız normal odaya alabiliriz sizi"dediğinde doktoru onayladım. Kendimi iyi hissediyordum sadece hafif ağrım vardı. Korktuğum kadar zor ve acılı geçmemişti.

..

Normal odaya geçtikten sonra çok geçmeden Min-Seo da yanıma getirilmişti. HyuJin'in ona aldığı takımı giydirmişlerdi. Morlar içinde melek gibi uyuyordu minik kızım.
Hemşire içeri girdi ve benim kontrolümü yaptı ve bugün sabaha doğru çıkabileceğimi söylemişti. Min-Seo tam 02.31'de doğmuştu ameliyathaneden çıkışım normal odaya geçişim falan derken zaten sabah olmak üzereydi. Acayip yorgundum ve uyumak istiyordum ama ilk önce Min-Seo'nun karnını doyurmam gerekiyordu

..

Sonunda çıkış işlemlerini halletmiştik ve eve gelmiştik. HyuJin uyumayacağını ve yanımda duracağını söylese de onu zorla yatması için göndermiştim. Hiç uyumamıştı zaten ve gözünü kırpsa uyuyacak dereceye gelmişti. Onu gönderdikten sonra Min-Seo'yu odama götürdüm. İki tane beşik almıştım. Biri kendi odasındaydı ve biraz daha büyüyünce kullanabileceği bir şeydi. Diğer ise şimdi kullanmak içindi ve benim yatağımın hemen yanında duruyordu. Şimdilik Min-Seo'yu yanıma yatırmıştım ama uyuyacağım zaman beşiğine yatıracaktım çünkü yanımda uyumasından korkuyordum. Çok deli yatan biriydim zaten.

Her şeyden habersiz uyuyan kızıma baktım. Burnu ve dudakları aynı babasına benziyordu ayrıca alt dudağının hemen altında bir ben vardı ve aynı yerde Jungkook'da da ben vardı. Telefonuma gelen mesaj ile büyük bir ses çıkmıştı. Hemen elime alıp sessize aldım. Henüz Min-Seo dıştan gelen sesleri algılayamazdı çünkü daha bir günlüktü ama yinede her ihtimale karşı önlem alarak sessizde bırakacaktım. Gelen mesajı açtığımda şaşkınca ekrana baktım.

Jungkook
HyuJin'den duydum. Hayırlı olsun
Galiba ismi Min-Seo?

Ji Sung
Teşekkür ederim
Evet Min-Seo

Jungkook
Babası ile hal konuşmadın mı?

Ji Sung
Konuşacağım, çok yakında

Jungkook
Konuşmalısın, en yakın zamanda

Tekrar Amerika'ya geleceğine duymuştum Jungkook'un. O zaman söyleyecektim. Min-Seo'nun yada benim sorumluluğumu almasına gerek yoktu bunu istemeyecektim sadece bunu bilmesi gerekiyordu. Her ne kadar bunu söylemekte geciksemde daha da geç olmaması için o gelince söyleyecektim.

Ayrıca Jungkook bana kibar bir şekilde mesaj atmıştı. Bir şeyler iyiye mi gidiyordu cidden?

Min-Seo birden ağlama başlayınca hemen ayağa kalkarak onu kucağıma aldım. Anında susmuştu. Bir sürü küçük kuzenim vardı ve benim ellerimde büyümüşlerdi o yüzden bebekler hakkında bir sürü bilgiye sahiptim ve bebekler sen oturarak kucağına aldığında ağlamaya devam ediyorlardı. Yani Min-Seo ve kuzenlerim öyleydi. Geri çekilip Min-Seo'nun minik burnuna bir öpücük bıraktım. Ne kadarda küçük ve masumdu öyle..Bunu söylemekten asla bıkmayacaktım.

Seni çok seviyorum Lee Min-Seo yada Jeon Min-Seo. Hangisi oluyordu? Gerçi yarın kimlik çıkartmaya gidince bunu öğrenecektim.

✒.

"Hadi bakalım sen şimdi halana gel ve annede yemeğini yesin"dedi HyuJin ve Min-Seo'yu kucağına aldı. O sırada zil çalınca HyuJin ben bakarım diyerek kapıya doğru ilerledi. Galiba kapıcı gelmişti. HyuJin ilgilenir diye düşünerek önümdeki jjajangmyuna odaklandım. Büyük bir lokma alıp ağzıma attım. O sırada HyuJin içeri girdi Min-Seo onun kucağında şebeklikler yapıyordu. "Karşı komşun gelmiş seninle bir şey konuşacakmış"dedi anlamaz bir şekilde. Yugyeom mu gelmişti? Ayağa kalkarak kapıya doğru ilerledim. Hafif açık bırakılmış kapıyı açtım. Karşıma çıkan Mark ile kaşlarımı çattım. "Ah selam Ji Sung nasılsın?"diye sordu. "İyiyim teşekkürler de.." tam sözümü devam ettireceğim anda cümlemi o tamamladı.
"Niye geldiğimi merak ediyor olmasın"dediğinde onu başımla onayladım. "Yardımına ihtiyacım var"dediğinde kaşlarımı çattım ne gibi yardımıma ihtiyacı olabilirdi ki?
"Yardım edebilirsem ederim..şey içeri geçmek ister misin anlatacaksan"dediğimde beni onaylayarak ayakkabılarını çıkarttı ve içeri girdi.

Bize merakla bakan kızıma ve HyuJin'e baktı. "Teyze mi oldun?"diye sorunca gülmemek için dudaklarımı birbirine bastırdım. "Hayır, anne oldum"dediğimde. Şaşkına baktı. "Gerçekten mi? Şey tebrik ederim"dediğinde teşekkür ettim ve onu salona yönlendirdim. Oturunca bende oturdum. Karnım hala şişti ve hızlı hareket edince acıyordu o yüzden yavaş yavaş oturmaya dikkat etmiştim. "Şöyle yardımına ihtiyacım var ki, biliyorsun ki bir şirketim var. Kore'de de bir şirket var Jeon Holding ve onların burda da bir şirketi var"dediğinde daha da dikkatli dinlemeye başladım Jeon Holding ile ne alakası olabilirdi ki? "Şirketlerimiz büyük bir rekabet içinde yani Amerika'da"dediğind içimden kahkaha attım. Jeon Holding ile rekabet içine girebilecek kadar büyük müydü şirketi? Hiç sanmıyorum

"Jeon Holding'in adını lekelemem gerek"dediğinde ağzım açık ona şaşkınca bakıyordum. Neyden bahsediyordu bu çocuk? O sırada odaya HyuJin girdi ve Min-Seo'yu bana verip Mark'ın önündeki koltuğa oturdu. "Tanıştığıma memnun oldum Mark Tuan ben Jeon Holding CEO Yardımcısı Jeon HyuJin"





Ben geldimm

İlk defa bölümü çok ekşınlı bir şekilde bitirmedim. Alkış banaa

Mark'ın amacı ne sizce?

Bir dahaki bölümü HyuJin'den yazmayı düşünüyorum. Umarım yazabilirim

Şunu söylemek istiyorum ki yazdığım bölümler hiç içime sinmiyor ve beğenmiyorum ama atmak zorunda kalıyorum. Bölümler nasıl sizce nasıl ilerliyoruz?

Bu arada Medya...Evet Min-Seo o😂

Birdee bugün SMA'da Yılın Albümü daesangını aldık! Bunun için bugün attım zaten.

Neyse çok konuştum gidiyorumm. Sizi seviyorum sizde kendinizi bolca sevinn. Öpüyorum sizi💜muah muah

Answer ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı] Where stories live. Discover now