🌙17

11.1K 705 291
                                    

(Ji Sung)

Giydiğim bilmem kaçıncı gelinlikten sonra kabinden çıktım. Jungkook gelinliğe baktı baktı ve baktı tam ağzını açıp bir şey söylecekti ki ondan önce davranarak ben konuştum. "Başka bir tane daha giymem ona göre"dedim. Cidden yorulmuştum. Ayrıca gerçek düğün bile değilken neden benim gelinliğime bu kadar takmıştı ki? "HyuJin'in kesin emri"diyerek omuz silkti. HyuJin sen dövmek istiyorum. Omuzlarımı bıkkınlıkla indirdim. Tam kabine geri girip değiştireceğim sırada Jungkook görevliye "Bunu alıyoruz"dedi. Şuan mutluluktan kalkıp dans edebilirdim. Görevli Jungkook'un yanından ayrılıp benim yanıma geldi. "Siz çıkartın efendim ben depodan yenisini getireceğim"dediğinde hafif tebessüm ederek onu onayladım ve kabine girdim.
Üstümdeki rahatsız şeyden hemem kurtulup mini kot eteğimi ve gömleğimi giyerek çıktım. Jungkook kaşlarını çatmış telefonla konuşuyordu. Şuan bile nasıl bu kadar yakışıklı olup, kalbimin ritmini bozabiliyordu?

Ardından telefonu kapattı. Bende yanına gittim ve hiç konuşmadan mağazadan ayrıldık.

Düğün gününü ve salonunu ayarlamıştık. Bayan Jeon'un ve annemin büyük ısrarları üzerine kendimize yeni bir ev almıştık. Gelinliğimide almıştık. Jungkook takım elbisesini sonra alacağını söylemişti. Bir şey demeden onaylamıştım sadece. Şimdi ise sonunda eve gidiyorduk. "Min-Seo uyuyor mudur?"diye sordu bana. Kolumdaki saate baktım ve kafamı olumsuz anlamda salladım. Daha erkendi bu saatlerde uyutursam gece asla ve asla uyumuyordu. "Görmek istiyorum"dediğinde başımla onayladım. Kızını özlemişti demek. O iki gündür görmüyordu özlemiş olması normaldi ama ben sabah görmeme rağmen özlemiştim minik bebeğimi.

Evin önüne gelince arabadan indim. Benimle eş zamanlı olarak Jungkook da indi. İlk önce bahçe kapısından girdik ardından eve giriş yaptığımız kapıya geldik. Zile bastım ve beklemeye başladık. Aramızda olan saçma sessizlik beni geriyordu. Kapı açılınca şaşırmıştım çünkü kapıyı annem açmıştı. Genelde hizmetliler açıyordu. "Ahh geldiniz mii gelin içeri girin beklemeyin öyle"diyerek bizi içeri aldı annem. Jungkook ile kısa bir sohbet etmişlerdi ardından  Min-Seo'yu sormuştum. "Min-Seo nerede?"diye. Annem bu halime güldü. "Merak etme torunum beni çok seviyor o yüzden iyi vakit geçirdik. Şuan odanda ben kapıya bakmak istediğim için kısa süreliğine Bayan Lee'den ilgilenmesini istedim." dediğinde onu onayladım. Jungkook'a merdivenleri işaret ettikten sonra ilerlemeye başladım o da beni takip ediyordu. Odamın önüne gelince derin bir nefes aldım ve kapıyı açtım. Neden odama gireceği için bu kadar heyecanlanmıştımki?

Bayan Lee bizi görünce ayağa kalkıp saygıyla eğildi bende kafamı hafifçe eğdim. "Ben çıkayım efendim"diyerek hızla odadan çıktı. Jungkook Min-Seo ve ben kalmıştık odada. Jungkook gülerek kızının yanına gitti ve kucağına aldı. Girer girmez ellerini yıkadığı için bir şey demedim. Aksi takdirde bünyesi zayıf olduğu için dışardan gelince kim olursa olsun ellerini yıkamadan Min-Seo'ya dokundurtmuyordum. Min-Seo babasına şebeklikler yaparken bana baktı. Ellerini açıp kapatmaya başladı. Beni yanına çağırıyordu. Gülümseyerek yanına gittim. Beni görünce hemen dudağıma dokundu. Bunu, onu öpmemi istediği zaman yapıyordu. Jungkook'un kucağında olduğu için öpmekte zorluk çeksemde pamuk gibi yanaklarına bir öpücük bıraktım. Ardından tekrar ellerini dudağıma dokundurdu hemen sonra aynı elini Jungkook'un dudağına da bastırdı. Yok artık Min-Seo!

Jungkook rahatsız olmuşcasına öksürdü. Min-Seo'yu bana vererek konuştu. "Artık gitsem iyi olur şirkete uğramam gerek"dedi. Jungkook tam çıkacakken Min-Seo ağlamaya başladı. Ve yine minik ellerini açıp kapatarak Jungkook'u yanına çağırdı. Olanları şaşkın bir şekilde izlerken Jungkook Min-Seo'nun yanına geldi. Benim kucağımdan hemen babasının kucağına uzandı. Şaşkınlık katsayım gittikçe artıyordu. Jungkook dikkatlice kucağına aldı. "İşin önemli ise git ben Min-Seo'yu oyalarım"dedim. O ise kafasını olumsuz anlamda salladı. "Min-Seo'dan daha önemli değil ya"diyerek yanağına öpücük bıraktı.

Ne kadar güzel seviyorsun Jeon. Ve ben senin sevişini bile seviyorum.

✒.

Min-Seo'nun artık uyuması gerekiyordu bu yüzden aşağı inip sütünü ısıtmıştım. Tekrar yukarı çıkıp odaya girmiştim ki benim yatağımda birbirlerine sarılarak uyuyan ikiliyi gördüm. Min-Seo sütünü içmeden asla uyumazdı nasıl uyumuştu?! Ayrıca Jungkook şuan benim yatağımda mı yatıyordu! Yok artık bunlar gerçek miydi?

Sessizce yanlarına doğru ilerledim. Min-Seo gerçekten de derin bir şekilde uyuyordu. Jungkook'a baktım bir süre gözlerimi ondan alamadım. İkinci kez onu uyurken bu kadar yakında görüyordum. Birincisi malum gecenin sabahıydı ikincisi ise şuandı işte. Jungkook gözlerini açıp benimle gözgöze gelince hemen bakışlarımı çektim. Min-Seo'yu uyandırmadan yataktan kalktı. Ve bana eliyle gelmemi işaret etti. Hemen yatağın kenarların yastık koydum Min-Seo'nun  düşmemesi için. Ardından odadan çıktım. "Ji Sung sana sormam gerken bir şey var"dediğinde kaşlarımı çattım. Ne soracaktı ki "Dinliyorum" diyerek devam etmesi için bekledim.

"MT Holding'i tanıyorsun değil mi? Mark Tuan'ın"dedi. Başımı salladım. Amerika'da olanlardan haberi yoktu ama Mark kesin bir şekilde Jeon Holding'in ismini karalayacağını söylemişti. "Bazı saçma haberler çıkartmış neyseki çok dikkat çekmeden sildirdik ama onunla bizzat görüşmem gerek numarası varsa verebilir misin?"dedi. Şaşırdığım için konuşamamıştım sadece telefonumu çıkarttım ve Mark'ın numarasını aramaya başladım. Hamileyken ne olur ne olmaz diye bana numarasını vermişti. Aslında kötü biride değildi neden böyle bir şey yapıyordu cidden bilmiyordum. Numarayı kopyala yapıştır yaparak Jungkook'a attım. "Sana attım"dediğimde teşekkür etti ve Min-Seo'nun yanına geri dönmemi söyleyerek merdivenlerden indi.

Bugün ve iki gün öncesinde olanlara bakılırsa iyi ilerliyorduk. Jungkook eskisi gibi kaba ve umursamaz değildi. Umarım ki daha da iyiye gidebilirdik.

✒.

🌜Ben geldimmm. Sizi çok bekletmedimm dün akşam yeni bölüm atmıştım birde sabah atayım dedim. Bugün kursum geç başlıyor ama ben erken kalktım saf gibiyim😑

🌜Neyseee
Oy vermeyi unutmayın lütfen bir an önce kitabı bitirmem gerektiğinden sınır koymuyorum ama lütfen oy verin

🌜Medya=Mark
Mediamark sjshhsjsbaha bu kötü espri için üzgünüm
🌜Ve yorum sayılarımız diğer bölümlere göre düşmüş??

🌜Çok şey istedim değil mi? Neyse sizi seviyorum sizde kendinizi sevin💜Öpüyorum muah muah

Answer ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı] Where stories live. Discover now