🌙24

10.5K 666 262
                                    

(HyuJin)

Odamda sevinçten deli gibi dand ediyordum. Demek tohumlar çoktan filizlendi ha. Mutluluktan bir çığlık attım sanki benim sevdiğim çocuğun benden hoşlandığını öğrenmiş gibiydim. Ji Sung'a mesaj atmıştım ama sadece Tohumlar filizlendi demiştim. Ne anlama geldiğini çok sormuştu ama abimin söylemesi daha doğru olurdu.

Annem şaşkınlıkla odama girdiğinde boynuna altladım. "Daha yeni şirketi batmaktan kurtarmışken ne bu mutluluk"dedi annem. Hatırlatmasa olmuyordu. Yüzüm anında düşerken "Abim ve babam sayesinde kurtardık bunu kutluyorum"dediğimde umutsuz vakasın bakışlarını atıp güldü yine. "Ne deli bir çocuk doğurmuşum ben"dediğinde bende ona güldüm. Öpücük atarak odadan çıkınca bende yorulduğum için yatağa uzandım. Ama yapmam gereken işler vardı. Uflayarak tekrar kalktığımda bilgisayarımı açtım ve sıcakladığım için altıma bir şort giyip tekrar geldim.

Arkada ses olsun diye bir müzik açıp yapmam gereken işlere odaklandım. Yaklaşık bir buçuk saat sonra arkama yaslanıp gerindim. O sırada telefonuma mesaj gelmesi ile sonunda bilgisayarın başından kalkıp telefonumu aldım. Mesaj Taehyung'dandı. İki tane kolye atmıştı ve altına da Soyeon için hangisi daha uygun sence yazmıştı. Senden nefret ediyorum Kim Taehyung. Mesaja okundu yaparak telefonumu sertçe masaya bıraktım. Siyion için hingisi dihi iygin.

Dosyaları kaydederek bilgisayarı kapattım ve yatağıma geçtim. Gözlerimi kapatmadan önce akan bir kaç damla yaşın gece daha fazla olacağını biliyordum.

✒.

Annem iki gündür geceleri sessizce ağladığını söyledi sorun ne HyuJin

Kim ya da ne seni böyle ağlatıyor

Bana önemli değil diyerek geçme seni pataklarım

Buluşalım mı?

Anlatacağım

Öğle arasında şirketin karşısındaki kafe nasıl?

Olur, orda görüşürüz

Görüşürüz kendine dikkat et seni seviyorum.

Anlatacaktım. Abimden saklı hiçbir şeyim yoktu ve anlatacaktım. Taehyung onun en yakın arkadaşı olabilirdi ama onun yanında ona sövecektim. Halbuki onun yaptığı bir şey yoktu aşık olan bendim.

A

ynı şirkette olmamıza rağmen iş yoğunluğundan birbirimizin odasına bile gidemiyorduk. Bu aralar MT Holding yüzünden oldukça yoğun bir dönem geçiriyorduk.

Saat bire yaklaşırken ayağa kalktım ve çantamı alarak odamdan çıktım. Kapımı kilitleyince abimin odasına doğru gittim. Kapısını çalıp içeri girince onun da tam çıkmak üzere olduğunu gördüm. Yanıma gelip kolunu omzuma attıp beni kendine çekti. "Her şeyi anlatacaksın bugün kaçışın yok" dediğinde dudağımı büzerek onu onayladım.

✒.

"Taehyung'dan hoşlanıyorum" diye direkt dile getirdim. Abim yeni içtiği limonatayı puskurtunca şaşkınlıkla bana baktı. Ben sakince peçeteyi aldım ve dökülen limonatayı sildim. "Sevgilisi olduğunu öğrenince vazgeçmeye çalıştım ama olmuyor"dediğimde hâlâ sessizlikle beni dinliyordu. "Bu yüzden her gece ağlıyorum çok aptalca geliyor öyle değil mi? O her zaman bana kardeş gözüyle baktığı için zaten şansım olmamıştı sevgilisi olunca olmayan şansım da gitti"dediğimde konuşmak için boğazını temizledi.

"Seni ağlatan şey Taehyung mu yani?"dediğinde başımı salladım. Ağlamamak için zor duruyordum. "Onu dövmek istiyorum"dediğinde başımı olumsuz anlamda salladım. "Onun bir suçu yok aşık olan benim"dediğimde yanımdaki sandalyeye oturarak bana sarıldı. "Normalde bu söylediklerin yüzünden seni kıskanmam gerekirken moral veriyorum. Ahh bu günlerde çok değiştim"dedi ve güldü. Bende ona güldüm.

"Her neyse öyle işte ama zamanla vazgeçeceğim emin ol hatta belki başkası ile görüşürsem daha kolay olur?"dediğimde baş parmağını bana doğru sallamaya başladı. "Bana bak küçük hanım otur oturduğun yerde kimseyle görüşmek falan yok miniciksin daha"dediğinde gözdevirdim.

"Ji Sung ile aynı yaştayım ve o evlu ayrıca dört aylık bir bebeği bile var"dediğimde yerine geri geçti. "Benden çok konuştuk sen söyle ee ne yaptın?"dediğimde omuz silkti. Ne yani söylememiş miydi! "Bugün akşam yemeğe çıkartmayı düşünüyorum ama Min-Seo da var bilmiyorum ve hazır değilim"dediğinde anladığıma dair kafamı salladım.

"Hislerinden emin olduğunu söylemiştin ve emin olduğunundan ben bile eminim. Min-Seo'yu bize birak ve onu güzel bir yemeğe çıkart. Hak ediyor artık daha fazla beklemesin"dediğimde beni onayladı.

"Ne zaman fark ettin ondan hoşlandığını?"dediğimde cevap verdi ben cevap vermesine şaşırırken söylediği şeye odaklandım. "Min-Seo'yu hastalandıktan sonraki gün..kucağıma aldım uyandırmak istememiştim ve o an beni etkilemesi tohumların çıkmasına sebep oldu"dediğinde gülümsedim. "Canım ben iyi ki kucağında taşımanı söylemişim"dediğimde güldü.

Yemeğimizi de yiyince şirkete geri döndük.

Odama girince hemen bilgisayardan F24L sitesine girdim. Kore'de belli şubeleri vardı ve yaklaşık üç dört saate siparişini getiriyordu. Akşama Ji Sung'un sade giyinmesinin önlemini alarak ona elbise sipariş edecektim.

Güzel bir akşam geçirmeniz dileği ile Jeon ailesi



🎹Yarın cb günü! Saat 12.00'da (TR) çıkacak okulda mı oluyorsunuz benim yarın dersim olmadığı için kafam rahat

🎹JK ve HyuJin'in kardeşliğine, Ji Sung ile JK'in aşkına düşüyorum tutmayın gerek yok yerde sürünmeye alışığım.

🎹Final 27-28-29 olur gibime geliyor ama bakalım..

🎹Profilimden diğer kitaplarım olan;
-Promise PJM [Tamamlandı]
-Art JJK'e bakmaya unutmayın!

🎹Sizi seviyorumm💜öpüyorum muah muah

Answer ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin