🌙16

11.1K 685 253
                                    

(HyuJin)

Ben balkondayken abim dışarı çıkmıştı onu görmüştüm ama hâlâ gelmemişti. Telefonumu alarak abimi aradım.

Saat kaç oldu neden bu saatte arıyorsun?

Aynen öyle, saat kaç oldu neden eve gelmedin

Taehyung'un evindeyim burda kalacağım

Nerdesin nerdesin?

Duydun işte HyuJin kapatıyorum

Diyerek telefonu kapattı. Ben onu merak ettiğim için bu saate kadar uyumayayım o gelsin benimle kapa saba konuşsun. Sinirlerimi bozuyordu cidden. Sinirle telefonumu sarja takıp yatağa girdim. Yorganı yüzüme kadar çektim.
Taehyung'un yanındaydı demek. Bende şuan onun yanında olmak isterdim. Taehyung ile uzun süredir konuşuyorduk ama bana hâlâ kız kardeşiymişim gibi davranıyordu. İşte bundan nefret ediyordum

✒.

Kahvaltı masası oldukça sessizdi. Sadece chopsticklerin tabaklarla yaptığı temas ses çıkartıyordu. "Jungkook gece eve niye gelmedi?"diye sordu babam. Gece dışarı çıkmamızdan ve başkasında kalmamızdan -Ji Sung hariç- hoşlanmazdı. "Taehyung'un evine gitmiş"diye babamı yanıtladı annem. Babamdaki rahatlama hissini görebiliyordum. Taehyung'a güveniyordu eh doğru bir şey yapıyordu.

"İyi misin HyuJin halin yok gibi? İstersen bugün şirkete gelme ve dinlen"dedi annem. Kafamı olumsuz anlamda salladım. "Sadece uykumu alamadım sorun değil"dediğimde annem gülümseyerek onayladı.
Tabağımdakiler bitince karnımda doymuştu. Ayağa kalkarak hazırlanmaya gittiğime dair bir şeyler söyledim ve odama çıktım.
Kapıyı kapatarak soyunma odama gittim. Doğru düzgün siyah bir şeyim yoktu ya da sade. Halbuki bugün oldukça sade ve siyah giyinmek istiyordum. Dudaklarımı büzdüm ve pantolonlarımın asılı olduğu yere giderek kot, siyah bir pantolon aldım. Üstüme ise beyaz sade bir tişört ile ekoseli ince bir ceket aldım. Onları giydikten sonra ayakkabımı ve çantamıda alarak çıktım. Babam çoktan çıkmış olmalıydı. Benden erken gidiyordu.

Anneme bir öpücük bırakarak evden çıktım ve arabama binerek şirkete doğru dikkatli bir şekilde sürmeye başladım.

✒.

Masamdaki son iki kağıdı da dosyalayarak ayağa kalktım. İlk önce biraz tökezledim. Kaç saatir oturduğum için kaslarım resmen işlevini kaybetmişti. Ayaklarımı sallayarak kendine getirmeye çalıştım. Ardından masamdaki dosyayı alarak imzalaması için ilk önce abimin sonra da babamın odasına götürmek için odadan çıktım. Üçümüzün odasıda aynı katta ve aynı koridorda olduğu için kısa sürede abimin odasına varmıştım. Sekreteri Bayan Min neredeydi acaba? Boşvererek kapıyı çaldım. Ses gelmeyince kapıyı açmaya yeltendim ki kapı kilitliydi. Daha şirkete gelmemiş miydi! Yok artık.

Cebimden telefonumu çıkartarak hemen aradım. Üçüncü çalışta açmıştı.

"Efendim HyuJin" diye ciddi bir şekilde konuşunca yanında biri olduğunu anlamıştım.

"İmzalaman gereken bir sürü şey var ve sen şirkette değilsin"

"Bugün gelmeyeceğim belki akşam uğrarım. Düğün gününü falan ayarlamaya çalışıyoruz Ji Sung ile" dediğind gözlerimi açabildiğim kadar açtım. O şuan Ji Sung ile birlikte miydi!?

"Tamam sorun değil akşam gelemene gerek yok yarın halledersin" dedim ve daha fazla oyalamamak adına heme kapattım. Düğün salonunu ayarlıyorlardı demek. Bugün duyduğum en güzel haberdi bu. Sevinçle dosyaları babama götürdüm. İmzalayınca tekrar kendi odama döndüm.

Bir süre sonra kapımın tıklanmasıyla kafamı bilgisayardan kaldırarak dışarıdaki kişiye gelmesini söyledim. Sekreterim girince gülümsedim. Cidden onu seviyordum hem işini düzgün yapıyordu hem güvenilirdi hemde sıcam kanlı biriydi.
"Efendim bir misafiriniz var"dediğinde kaşlarımı çattım. Kim gelmiş olabilirdi ki "Kim gelmiş?"diye sorduğumda Jiwoon daha yanıtlamadan görüş açıma otuziki diş sırıtan Taehyung girdi.

Taehyung beni ziyarete mi gelmişti!?

"Tamam Jiwoon teşekkür ederim çıkabilirsin" dedim. Jiwoon'un çıkması ile Taehyung içeri girdi. "Bayan Jeon oturabilir miyim?"diye sorduğunda güldüm. "Tabikii Bay Kim buyrun lütfen"diyerek deri koltuğu işaret ettim. Kisa bir kahkaha atıp oturdu. "Hah aklıma gelmişken sorayım"dedim. Taehyung bana dikkatlice bakıyor ne diyeceğimi merak ediyordu. O bana öyle bakarken kelimeleri toparlamakta zorluk çekiyordum. "Abim dün geldi sana neden biliyor musun?"dedim. Aslında olmasi gereken cümle; Abim dün sana neden geldi biliyor musun? Anlattı mı? Olacaktı ama önümde oturan beyefendi kafamı karıştırıyordu.

"Hmm biraz içip konuştuk. Yakında evlenecek olmasına rağmen Ji Sung'a karşı bir şey hissetmemesinden ve sorumluluğunu alması gereken bir bebeğinin olduğunu bana 2783838291.kez anlattı ve hala bu konuda ne yapacağını bilmediğini söyledi. Bunu düşünmek ve kafa dağıtmak için dışarı çıkmış geç oluncada eve değil bana geldi"diye uzun bir açıklama yaptı. Anladığıma dair başımı salladım.

"Bende ona, Ji Sung'u sevemeye çalışmasını söyledim. Sonuçta lisedeyken Ji Sung'dan hoşlanıyordu değil mi belk-"daha cümlesini tamamlamadan tüm katın duyabileceği bir şekilde "NE!" dedim. Abim lisede Ji Sung'dan mı hoşlanıyordu. Yok artık daha neler.

"Kim kimden hoşlanıyordu bir dakika yok artık ama yok ya nasıl?"diye aklıma gelenleri söylediğimde Taehyung alnına bir şaplak attı. "Sürekli pot kırmaktan bıktım"dedi. Hızla odadan çıktı. Peşinden gidecektim ama hala olayın şokunu atlatamadığım için öylece durdum.

Demek abim lisedeyken Ji Sung'dan hoşlanıyordu.


Yeni güne yeni bilgii

Ben geldimmmm benim minik kuzularımm🐑

Bu aralar çok yoğun olduğum için hemen bölüm yazıp atıyorum ve yorumlarınızı okuyorum sadece. Ne kitap okuyabiliyorum ne de size cevap yazabiliyorum. Ama tüm yorumlarınızı okuyorum. Yorumlarınızla beni güldürdüğünüz için teşekkür ederimm💜

Bir sonraki bölüm Ji Sung'dan olacak. En yakın zamanda yayımlarım geçiş bölümü olarak düşünebilirsiniz bu bölümü.

Birdeee siz Answer JKK'i okuma listelerinize ekledikçe ben sevinçten havalara uçacakmış gibi oluyorum. Bunun için de teşekür ederimmm.

Çok konuştum kusuruma bakmayın. Sizi seviyorum öpüyorum muah muah💜

Answer ❦︎ |JJK|✔ [Tamamlandı] Where stories live. Discover now