6.BÖLÜM : ARTIK BİZDENSİN

471 96 60
                                    

Yukarıdaki şarkıyı açarak okuyabilirsiniz... Bölümün ortalarında lazım olacak. İyi okumalar...

Hepimiz hayatında ister istemez bir dönüm noktası vardır. Öyle bir an gelir ki hiç beklemediğiniz bir anda hayatınız bam başka bir hâl alır. Kendinizi hiç tahmin dahi edemediğiniz bir durum içerisinde bulabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda sevdiğiniz insandan bir evlilik teklifi gelebilir. Veya hiç beklemediğiniz bir anda çok yakınınızı kaybettiğinize dair haber alabilirsiniz. Önemli olan ne olursa olsun yıkılmamak.... Yağmurun şiddetine aldanıp kaçarsan sonrasında oluşacak gökkuşağını göremezsin.... Ben hep ıslanan ama gökkuşağını bir türlü göremeyenim....

Sabahın erken saatinde daha kargalar kahvaltısını etmeden soluğu Selin'in evinde aldım. Hızla kahvaltımızı yapıp yola koyulduk. Baloda sırf en güzel biz olalım diye şehrin diğer ucundan en ünlü kuaförü ayarlamıştı. Acelemiz bu yüzdendi. Sadece gidişimiz iki buçuk saat sürdü. Sabahın bu saatinde yolların boş olmasına rağmen. Dönüşümüz ne olur. Orası belli değil.

Uzun yolcuk sırasında Selin ile uzun uzun konuştuk. Kendisi kavaleyesi ile girecekti balo salonuna. Biricik eniştem Mert. Bense tek her zamanki gibi. Ne bana teklif eden olmuştu ne de ben birinden böyle bir şey bekledim. Selin'in heyecanı eline şeker verilmiş çocuk gibiydi. Çok mutluydu. Benim aksime. İçimde anlamlandıramadığım bir his vardı. Ne olduğunu ben bile çözemedim.

Korku? Endişe? Hüzün? Bilemiyorum.

Sonunda durduk ve arabadan indik. Oturmaktan ayaklarım uyuşmuştu. Kendime geldiğimde başımı karşımdaki koca Kuaför Salonuna çevirdim. Aslında salondan çok bir villa gibiydi. Özel ve güzel.

Selin bir saniye olsun kaybetmediği heyecanıyla elimden tutarak beni villa görünümlü kuaför salonuna çekiştirdi. Şoför ise arkamızdan eşyalarımızı getiriyordu.

Kapının ziline bastıktan sonra kapının açılmasını bekledik. Kısa bir süre içinde açıldı. Karşımızda çok genç ve güzel bir kadın vardı. Kocaman gülümsemesi ile karşıladı bizi.

'Hoşgeldiniz efendim. Selin ile Defne hanım öyle değil mi?'

'Evet onlar biziz!.'

'Buyurun efendim. Seda hanım da sizi bekliyor.' Kocaman gülümsemesine karşılık vererek kadını yani görevliyi takip ettik. Üst kata doğru ilerledik. Merdivenleri ağır adımlarla çıktık. Karşımıza çıkan uzun koridorun sonunda ki kapıyı açıp bizi içeri davet etti.

'Önce burada hazırlanıp giyinin. Ardından sizi Seda Hanımın yanına götüreceğim."

Başımızı onaylar şekilde salladıktan sonra odanın baş köşesi olduğu her halinden belli olan iki tekli koltuğa oturduk. Kahkahalarla sohbet ederken kapı çaldı. Gir dedikten sonra elinde eşyalarımızla içeri görevli 4 kadın girdi. İkisi çıktı. Diğer ikisi kaldı.

İki görevlinin yardımıyla kostümlerimizi giydik. Ardından bizi en başta kapıda karşılayan görevli içeri girdi. Hayran olmuş gözlerle bize baktı. Ardından hemen toparlanıp kapıdan içeriye girdi.

'Buyurun efendim. Seda hanım sizi bekliyor.' Başımızı tekrar onaylar şekilde salladıktan sonra eteklerimizden tuta tuta görevlinin peşinden gittik. Bulunduğumuz odanın iki oda yanıydı. Kapıyı açıp içeri geçmemizi söyledi. İçerisi bir kuaför salonundan çok güzellik merkeziydi.

ZİFİRİWhere stories live. Discover now