3.rész

704 61 9
                                    

Namjoon szemszöge :

Épp vacsoráztam amikor valaki felhívott. Elengedve Jint, akit eddig ölelgettem, felvettem a telefont.

-Hallo? - kérdeztem hisztisen.

Majdnem sikerült rávennem Jinit, hogy ma este legyen az enyém erre tessék, megzavarnak!

-Hallo? Namjoon? - kérdezte Jisoo.

Amint meghallottam a hangját, tudtam hogy miért keress. A fia, Kook miatt.
Csecsemőkorában találkoztam vele, már akkor éreztem, hogy óriási ereje van. Gondolom mostmár van olyan idős, hogy tisztában legyen az erejével és megakarja tanulni használni az erejét.
Én 14 voltamy amikor az apukám kiképzett engem. Neki nem volt ereje, anyámnak se, de tudták, hogy hogyan képezzenek ki. Azóta én vagyok a legerősebb pusztító erővel bíró ember. Jinnie, a párom, ő az időt tudja uralni, és védelmező ereje van. Amikor elsőnek találkoztam vele, rögtön belé szerettem. Mégcsak 6 évesek voltunk de tudtam, hogy ő lesz az én hercegnőm. Hamar egymásba szerettünk, persze voltak nehézségek, de mindég ott voltunk és leszünk egymásnak.

-Mit szeretnél Jisoo? - kérdeztem kíváncsian.

-Segítened kell.... - mondta erőtlenül.

Érdeklődve hallgattam, hogy mit fog mondani.

-Emlékszel a kisfiamra? Nos van egy másik kisfiú is... Tae.. Mindkettőjüknek nagyon nagy az ereje, de ez még nem is olyan nagy baj...... Csupán.... Ellenkező az erejük, ezért elszívják egymástól az erőt... Kook pedig ma majdnem megölte Taet.... - mondta, mélyet sóhajtva. - Segítened kell, hogy tudja uralni az erejét! - kérte sírva.

-Úristen.... Hozd ide azonnal! Nem lehetnek egymás közelében, ugyanis nemcsak egymást, hanem mindenki mást is megölhetnek maguk körül! - mondtam neki dühösen.

Hogy lehettek ennyire idióták, hogy hagyták ezeket együtt lenni?! Tudhatták volna, hogy megfogják ölni egymást!

-Holnap jó lenne? Szeretnék elbúcsúzni tőle.. - mondta Jisoo sírva.

A haragom rögtön eltűnt, bűntudatom lett.

-Sajnálom, hogy kiabáltam! Nyugodtan búcsúzzatok el, de ugye tudjátok, hogy sokáig fog tartani igaz? - kérdeztem aggódva.

-Igen... Tudjuk. Köszönöm, hogy segítel... Most lerakom... Holnap találkozunk. - mondta sóhajtva, majd letette.

Sóhajtva fogtam a fejemet, majd leültem a kanapéra.
Hogy került egy védelmező és egy támadó egymás mellé? Ők sose kerülnek egymás mellé! Nekünk szerencsére nem ellenkező az erőnk, de néha így is akaratlanul próbálom elszívni tőle az erejét. 10 évbe telt, hogy visszatudjam fogni magam, bár van még hogy most is akaratlanul bántom őt. El se tudom képzelni milyen ha két ellenkező, és méghozzá nagy erővel bíró személy összekerül.
Nagy valószínűséggel legjobb barátok. Ha kiskoruk óta barátok, hogy-hogy csak most történt meg a baj? A védelmező erővel bírók alapjáraton a légynek se tudnak ártani, de ha összekerülnek az ellentétjükkel a védelmező elveszi az pusztítótól az erejét, hogy segítse, mégha ezzel meg is öli. Nem számít, hogy a személy, aki birtokolja a védelmező erőt, mennyire jó, mert a tudatalattija úgyis megfogja ezt tenni. Nem tudnak ellenállni a nagyobb erőnek. Az erő könnyen irányítja a hordozóját. Ha nem figyelnek oda, az erő felemészti birtoklóját. Az erő szép lassan megöli belülről az embert.
Ritka a védelmező, és a pusztító erő. Eddig azt hittem csak én bírok ilyen erővel.... Jó tudni, hogy van rajtam kívűl más is.
Alig várom, hogy lássam a kicsi Kookot. Kiskorában imádnivalóan nézett ki, biztos, hogy most is az.

Who got the power? /Befejezett/  Where stories live. Discover now