29.rész

602 48 28
                                    

Namjoon szemszöge:

Az asztalnál ülünk mindannyian, és arra várunk, hogy valaki megszólaljon végre. Tudom, hogy nekem kellene elmondanom az egészet, de mégis félek. Nem tudom mitől, hisz nem egy idegennek kell elmondanom, hanem a legjobb barátomnak. Én mégis habozok.

-Szivem.. - simított karomra Jin.

-Tudom... - válaszoltam sóhajtva.

-Ilyen nehéz róla beszélned? - kérdezte aggódva. - Vagy velem olyan nehéz beszélned? - szomorodott el.

-Ne haragudj.... - néztem rá, majd megfogtam a kezét. - Szóval öhm.... Mint látod itt van velünk Kook, már egy jó ideje. - mutattam, Kookra, aki szégyenlősen lehajtotta a fejét. - Neki is támadó ereje van, mint nekem, és a legjobb barátjának pedig védelmező. Kook gyerekkorukban majdnem megölte Taehyungot. Elsőnek azt hittem, hogy ölik egymást, ahogy ugye minden ellenkező erővel bíró ember, ám ők védelmezik egymást. Ahogy eddig észre vettem, ők nem megölni próbáljak egymást, hanem az erejük is annyira kapcsolódik egymáshoz, hogy egy testben akarnak élni. Régen is nagy valószínűséggel Kook ereje nem megölni akarta Taehyungot, csupán átakarta szívni magához az erejét. - mondta, majd sóhajtva hátra dőltem a székben. - Ahogy edzettem Kookot, felbukkant egy nyúl, aki hordozza Kook és Taehyung erejét is. Nem tudom, hogy ez hogyan lehetséges, de ez így van!- néztem Seora, aki felhúzott szemöldökkel nézett engem, majd döbbenten nézett Kookra. - Nem csak az erejük, hanem ők maguk is szorosan összevannak kötve. Talán elsietem ha ezt mondom, de ők lelkitársak! Amint megemlítem Taehyungot, Kook elveszti az ereje felett az irányítást. Taehyung pedig, amint megérzi, hogy Kook egy kicsit is megsérült, meggyógyítja őt. Azt még nem tudom, hogy direkt teszi-e, vagy mint mondtam, az ereje az ami ennyire védi Kookot.
Hisz Kook birtokolja azt az erőt, mely összeköttetésben áll Taehyungéval. - vártam egy pillanatot, hogy felfogja azt a sok információt, amit eddig rázúdítottam.

-Nem tudom, hogy mit mondjak... - szólalt meg Seo összezavarodva.

-Még nincs vége a mesének! - nevettem el magam. - Megakarom figyelni, hogy Taehyung és Kook, hogy viselkedik, mármint, hogy az erejük, ha egymás mellett vannak. Ezért elhívtam ide Taehyungot is, de az Mina azt mondta, hogy adjak neki 8 évet, még ő is kiképzi Taehyungot. Ebből a 8 évből már majdnem eltelt 5 év, még van bő 3 évünk. Addig megkell tanítanunk Kookot hogy, hogy irányítsa az erejét és ne próbálja majd elszívni Taehyungét újra. -mondtam sóhajtva.

-Én ebben hogyan tudnék segíteni? - kérdezte Seo bizonytalanul.

-Neked a egy dologban kellene a segítened, amire én nem vagyok képes... - mondtam lehajtott fejjel. - Kook egyik képessége, hogy betonkeménnyé tud válni a bőre, de csak ha nagy fájdalom éri a testét. A múltkor akkor történt ez meg, amikor bevadult, mert Taehyungról beszéltem. Engem majdnem megölt, de legalább rájöttem, hogy sok rejtett képessége van!- mondtam mosolyogva, ám észre vettem, hogy Kook elszomorodott.

Elmosolyodva fogtam meg a kezét.

-Én nem vagyok képes bántani őt... -mondtam mosolyogva. - Ezért szeretnélek megkérni, hogy segíts abban, hogy Kook irányítani tudja minden képességét! - néztem Seora reménykedve.

-Szívesen segítek, bár tudom, hogy az én szívem sem annyira kemény, hogy tényleg kínozzam Kookot. - mondta Seo félénken Kookra nézve.

-Hát igen... Kook könnyen belopja mindenki szívébe magát! - nevettem fel, majd összeborzoltam Kook haját. - Még annyit, jó ha tudsz, hogy te se emlegetsd Taehyung nevét, és, hogy néha lesz olyan alkalom, hogy Kookot burok fogja körül venni. Ez Taehyung miatt lesz, mert a burokkal megtudja védeni őt, plusz gyógyítani is!- figyelmeztettem, majd Jinre néztem. - Mostmár szerintem együnk! - mosolyogtam páromra.

Who got the power? /Befejezett/  Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon