59.rész

436 38 3
                                    

Yoongi szemszöge :

Taevel lebeszéltem, hogy foglalja le Jimint, amig én és Hoseok hyung ki nem válasszuk a megfelelő házat. Nem akarok messze lévő házat, inkább közelebbit a többiekéhez, de mégsem olyant ami a szomszédban van. Nem akatok túl nagy házat, de túl kicsit sem. Szeretnék majd vele családot alapítani, így ha lesznek gyerekeink, nem akarom, hogy egy szobában nyomorogjanak. Kb 2 gyereket szeretnék, egy lányt és egy fiút. A ház elrendezésében nincsenek nagy elvárásaim, ha szükséges áttudjuk rendezni. Már bebutorozott házat szeretnék, mert nincs annyi pénzem, hogy még a butorokat is megvegyem.

-Eldöntötted már, hogy milyen házat akarsz? - nézett rám Hoseok hyung egy pillanatra, majd újra az utra figyelt.

Elmondtam mindent neki, mire hümmögve válaszolt, majd lefordult valahova.

-Erre felé láttam egy olyan házat amire illik a leírás! - mosolyodott el, mire boldog lettem.

Lehet, hogy nem is fog sokáig tartani míg kiválasszuk. Hoseok hyung végül megállt egy magas ház előtt.

-Ez a ház csak 2 utcányira van a mi házunktól, és nem is drága, ahhoz képest, hogy milyen jól nézz ki! - tapsolt egyet, majd kiszállt a kocsiból.

Én is kiszálltam, majd megindultam a ház felé, ahol a teraszon ült egy öreg néni.

-Nem úgy volt, hogy eladó? - kérdeztem összeráncolt szemöldökkel.

-De az... - nézett ő is érthetetlenül.

-Elnézést, ez a ház még eladó? - kérdeztem értetlenül.

-De az! Én vagyok az ingatlanos, csak lusta vagyok ide kocsikázni minden pillanatban, amikor valaki érdeklődik a ház iránt, ezért reggel 7-től este 5-ig itt vagyok! - nevetett fel.

Furcsa ez a nő...

-Szóval érdekel a ház? Gyertek be nézzetek szét! - mondta mosolyogva.

Bólintottunk, majd követtül az öreg nőt be a házba. A házba belépve a nappalival és a konyhával találtuk szembe magunkat. A nappali és a konyha egybe nyílt, balra pedig lépcső volt, ami felvezetett az emeletre.
A

konyha gyönyörű volt, és nem volt túl nagy. A fal fehér volt, és márványdarabok díszítették. A hűtő és a többi butor pedig fekete. A nappali fala viszont bézs szinű, a kanapé pedig fekete, a párnák melyek rajta helyezkedtek el, bézs és fehérek voltak. A kanapéval szemben volt egy szintén fekete dohányzó asztal, és egy tv. A sarokban volt valami növény, de nem tudom, hogy mi. A falon volt pár kép és dísz. Tetszett az összhatás, így már most tudom, hogy ezt a házat akarom. A lépcső aljábam volt egy ajtó amin belépve a fürdőben találtam magam.


-Csak itt van fürdő? - kérdeztem.

-Igen! - válaszolt a nő.

Csalódottan sóhajtottam, majd lépcsőn felmenve három ajtóval találtam szembe magam. A velem szemben lévőbe nyitottam be, ami egy tágas szobát rejtett. A falak fehérek voltak, ahogy az ágyhuzta és a párnák is. Az egyik sarokban egy barna íróasztal foglalt helyet, hozzá barna székkel. Az ágy mindkét oldalán egy kis, barna éjjeliszekrény volt, s rajtuk egy-egy fehér éjjeli lámpával. Nincs túl sok minden itt, és csalódott is lettem, de nem gond, mert nem lenne drága megcsinálni ezt a szobát. A többi szoba ugyanígy nézett ki csupán kissebbek voltak. Hjaj... Na mindegy, majd megcsináljuk a szobákat.
Végül mindent megbeszéltünk az ingatlanos nővel, kifizettem mindent, majd haza indultunk. Elővettem a telefonom, s üzentem Taenek, hogy kész vagyunk mindennel, haza viheti Jimint.

-Szerinted neki is tetszeni fog?- kérdeztem aggódva.

-Persze! - vágta rá. - De higyj nekem, Jimint nem érdekelné az sem ha egy lepukkant házban élnétek, csak veled lehessen! - nevetett fel.

A szivem boldogan dobbant, s apró mosolyra görbült ajkam. Haza érve szinte kiugrottam a kocsiból, s szaladtam Jiminhez. Házukba belépve megláttam Kookot a fotelben durcáskodni, amit eleinte nem értettem, de a kanapéra nézve, megláttam Taet és Jimint összebújva. Szóltam Kooknak, aki boldogan állt fel, s fogta meg Taet, én pedig Jimint, és probáltuk elszakítani, de nem ment. Erősen kapaszkodtak egymásba, mi pedig nem tudtuk szétszedni őket.

-Hahahaa! - nevetett gonoszan Tae.

Jimin kuncogva nézett fel rám, nem elengedve Taet. Gondoltam egyet Kookra néztem kissé csucsorítve, mire elvigyorodott. Elszámoltam háromig, majd egyszerre csókoltuk meg párjainkat, mire ők ledöbbentek, mi pedig végre eltudtuk szakítani őket egymástól. Jimint felkapva szaladtam a szobájába.

-Ez nem éér~! Taeeeeeee~! - kiáltotta hisztisen.

Nevetve csókoltam meg, mire lenyugodott. Egy utolsó puszit nyomtam ajkaira, majd mosolyogva hajoltam el.

-Szeretnék kérdezni valamit! - néztem szemeibe komolyan.

-Mi lenne az? - nézett rám aranyosan.

-Összeköltöznél velem? - hadartam félve.

Jimin sokkoltan nézett rám, majd boldogan ugrott a nyakamba.

-IGEEEN! - kiáltotta.

-Úgy viselkedsz, mintha megkértem volna a kezed! - nevettem fel.

Jimin szomorúan nézett rám, mire komolyra vettem a szót.

-Ne aggódj, az is be fog következni... - súgtam füllébe, mire óriási mosoly terült el arcán. - Mikor szeretnél költözni? - kérdeztem kíváncsian.

-Miért, már megvan a ház? - nézett rám nagy szemekkel.

Bólintottam, mire kipattant az ölemből.

-Most! - felelte, majd egy bőröndöt előkapva pakolni kezdte a ruháit.

Felnevettem, majd megfogtam derekát.

-Nem kell ennyire sietned kicsim! - nevetett fel. - A ház megvár! - mosolyogtam rá.

-Nagyon szeretleeeek! - kiáltotta, s rámugrott.

Az ágyon kiterülve ölelgettük egymást, néha csókot lopva a másiktól.
Másnap összepakoltuk a cuccainkat, s elindultunk a többiek kiséretével. A házhoz megérkezve mindenki elismerően nézett rám.

- házat választottál! - veregetett vállba Namjoon hyung.

Elmosolyodva invitáltam be őket, s Jin hyung főzőtt ebédet. Az ebéd befejeztével közösen filmeztünk, majd együtt neki kezdtünk festeni és kicsit átrendezni a szobákat. Még tegnap bevásároltunk mindent, ami kell, ezért nem volt semmi, ami hiányzott volna, vagy olyan amit mi nem tudtunk volna megcsinálni. A feladatok egy részének befejeztével fáradtan döltünk ki Jiminnel, miután kikisértünk mindenkit.
Boldog vagyok, hogy a szerelmemmel élhetek, nem messze a barátaimtól, és a családomtól. Nem tudom, hogy mi hogyan fog alakulni az életemben, életünkben, de azt tudom, hogy Jimin mellettem lesz, ha padlóra is kerülök. Mindég számíthatunk egymásra, mi heten már egy család vagyunk!

Remélem tetszett! Köszönöm, hogy elolvastad! ❤️💜
Bynie

Who got the power? /Befejezett/  Where stories live. Discover now