11.rész

594 51 4
                                    

Jungkook szemszöge:

Már 4 napja, hogy felébredtem a 'kómából', Namjoon hyungék mégse hagyják, hogy edzek...... Nem is értem, hogy miért. Jól vagyok, és tele vagyok energiával! Gondoltam arra, hogy újra kimegyek egyedül, de aztán eszembe jutott, hogy múltkor hogy végződött mikor egyedül mentem ki...
Egyébként milyen nap van? Már régóta itt vagyok, ezért már kezdenek összefolyni a napok. Nemsokára kell lennie Taetae szülinapjának is. Vajon Namjoon hyung megengedné, hogy felhívjam őt? Szeretném felköszönteni. Minden évben velem ünnepelte, most viszont nélkülem kell töltenie. Nem szeretném ha szomorú lenne, szóval bizos, hogy felköszöntöm őt!

-Picim, gyere ebédelni! - jött be Yoongi hyung az ajtón.

-Hyung.. Milyen nap van? - kérdeztem.

-Szerda van. Miért? - döntötte oldalra a fejét.

-És hanyadika? Tudod Taetaenek december 30.-án van a szülinapja, és szeretném felköszönteni. Képzeld most lesz 12 éves! - hadartam el.

-Hm.. Ha jol tudom 19.-e vagy huszadika lehet. Még van idő a szülinapjáig! - mondta mosolyogva.

-Rendben! - bólintottam, majd Yoongi kezét megfogva kimentünk a konyhába.

-Na végre, megjöttek a fiaim is! - tette csípőjére a kezét Jin hyung, majd leültetett minket Yoongival. - Na most hogy mind itt vagyunk..... Jó étvágyat mindenkinek! - tapsolt egy nagyot, majd neki is látott enni.

Én is boldogan kezdtem neki a levesemnek, amit hamar meg is ettem. Utánam Yoongi, majd Namjoon hyung is végzett. Jin hyung már előttem megette az ő részét, ezért miután mi befejeztük ő fel is pattant, hogy elmosogasson. Gondoltam beállok mellé és segítek. Jin hyung mosolyogva köszönte meg, majd miután végeztünk elküldött, hogy pihenjek. Nem akarok aludni, se pihenni... Edzeni akarok! Már lassan 4 hónapja itt vagyok, és azóta kialakult pár kockám is meg izmosodtam sokat! Biztos, hogy Taetaenek is tetszennék ha látna, de én szeretnék mééég izmosabb lenni, hogy mindenkitől megtudjam őt védeni. Tetszeni akarok neki.... Taetae mindég azt mondta nekem, hogy gyönyörű vagyok, de remélem mostantól majd inkább helyesnek fog hívni. A gyönyörűt csak lányokra mondjuk! Szóval én nem lehetek gyönyörű!

-Hyuuuuuunng.... Megyünk edzeni? - ugráltam oda hozzá.

-Nem adod fel, igaz? - kérdezte egy nagyot sóhajtva. - Rendben, igen megyünk, de az edző terembe. A tested elszokott az edzéstől, szóval újra kezjük! - mondta, majd intett, hogy menjek öltözni.

Ezaaz!! Gyorsan átkapkodtam a ruháimat, majd már az ajtóban is álltam. Pár perc múlva megjelent Namjoon hyung is, így együtt elindultunk az edző terembe.

Az edzőterembe érve leültem, és vártam a feladatomat.

-Kezdésnek 400 db jumping jacks, 300 db fekvőtámasz, 5 perc plank, 300 db lábemelés, 300 db guggolás, 400 db high knees, 400 db kitörés, 5 perc oldal plank, mindkét oldalra. - mondta hyung.

Bólintva neki kezdtem a feladatokhoz. Hyung tényleg nem viccelt, a testem elszokott ettől. Az utolsó 5 perces planknél már alig bírtam tartani magam, s kapkodtam a levegőt.

-Ügyes vagy! 2 perc pihenő, aztán csináld meg ezeket újra! - mondta hyung.

Kapkodva a levegőt, bólintottam egy nagyot, majd 2 perc múlva neki is kezdtem. Nehéz volt, de büszke voltam magamra, hogy megtudtam csinálni. A földön kiterülve vártam a következő feladatokat.

-Gyere a súlyzókhoz. - mondta hyung, majd segített felállni a földről. - Itt az lesz a feladatod, hogy 100x nyomd ki ezt a 15kg-os súlyzót! Ha ez kész, mondom a többit is! - mondta, majd a súlyzó mögé állva, segített leemelni a súlyzót a helyéről.

Huh oké, egyszer már sikerült kiemelnem ezt, megint fog! A súlyzóra markolva, leengedtem a mellkasomig, majd addig emeltem felfelé, míg a kezeimet ki nem nyújtottam egyenesre. Újra és újra kinyomtam a súlyzót, a 10. után már egyre könnyebben ment, fájtak a kezeim, de nem érdekelt. Nem hagytam abba, főleg, hogy láttam ahogy hyung büszkén nézz. Túl kell jutnom ezeken, hogy újra visszamehessek a kínzó pályára. Tudom, hogy megtudnám csinálni azt a hülye akadályt, ami eddig nem sikerült. Remélem hyung adni fog még esélyt arra, hogy megpróbáljam.

-Jolvan, ügyes vagy! - emelte vissza a súlyzót a helyére hyung.- Most pihenj egy kicsit aztán menj a futópadhoz. Ott elég lesz csak 40 percet futnod. - mondta, majd elfoglalva a helyem, súlyzózni kezdett.

Ámulattal néztem, ahogy az izmai megfeszült a ruha alatt. Én is is ilyen izmos akarok lenni, ha felnövök. Még csak 14 éves vagyok.... Gyorsan felakarok nőni!! Olyan akarok lenni, mint hyung.

-Mit csináltok? - jelent meg mellettem Yoongi.

-Edzünk! Beszállsz te is? - kérdeztem felcsillanó szemekkel.

Biztos jobban menne az edzés, ha szurkolna nekem Yoongi!
Yoongi csak mosolyogva megrázta a fejét, ami miatt nagyon elszomorodtam.

-De itt maradok és drukkolok neked, rendben? - guggolt le mellém hyung, majd megsimogatta a hajam.

Mosolyogva bólogattam, majd elkezdtem futni.

Mina szemszöge:

Nem tudom, hogy mit kellene csinálnom.... Tae nagyon gyenge, és nem szeretném, ha megerőltetné magát. Talán elég lenne ha elsőnek az erejét tanítanám meg használni? Hisz még csak most lesz 12, nem hiszem, hogy képes lenne így olyan edzéseket megcsinálni, mint amit kellene.
Most is szegény elaludt felülésezés közben. Nem tudom, hogy hogy csinálja, de tehetsége van hozzá, hogy bárhol, bármikor elaludjon. Nem is értem, hogy Kook hogy vette rá, hogy szaladgáljon. Amióta Kook elment, Tae nagyon ellustult. Jiminnel még kiszoktak menni játszani, de egyre többet vannak inkább a házban. Muszáj mostmár felébresztenem.

-Kicsim kelj fel! Muszáj gyakorolnod! - ébreszgettem.

Mikor végre sikerült felébresztenem, megszólalt a csengő. Sóhajtva nyitottam ki az ajtót.

-Szia Jimin, gyere nyugodtan be! - álltam arrébb az ajtóból.

Remélem, hogy most, hogy itt van Jimin, Tae megmozdul és elkezd gyakorolni.

-Mond csak Jimin, segítenél nekem? - kérdeztem mosolyogva. Jimin bőszen bologatni kezdett. - Taenek gyakorolnia kellene, hogy tudja irányítani az erejét, de én nem tudom rávenni, hogy normálisan edzen! - mondtam szomorúan.

-Mina néni.... Én is megtanulhatom irányítani az erőmet? - kérdezte bociszemekkel Jimin.

-Persze, neked milyen az erőd? - kérdeztem tőle, miközben tőltöttem neki almalevet.

-Hát, nem igazán tudom.... Azt tudom, hogy nagyon jól kitudok jönni az állatokkal és a természettel.... Ez lenne az erőm? - kérdezte oldalra döntött fejjel.

-Lehet. Van akinek ilyen ereje van. - mondta bólogatva.

-Akkor gyakorolhatok Taevel? - kérdezte boldogan.

Mosolyogva bólintottam, Jimin pedig már el is tűnt, majd egy álmos Taevel tért vissza. Mosolyogva tapsoltam meg Jimint, majd kiindultunk az udvarra.
Nem sokára menniük kell suliba, hisz a téli szünetnek lassan vége. Meg ott a karácsony és Tae szülinapja, de aztán menniük kell suliba. Addig valamit el kell érnem....

-Anyu, mit csináltok most? - kérdezte Wonho, miközben evett.

-Taet és Jimint tanítom.... Nem akarsz segíteni? - kérdeztem reménykedve.

-Miért is ne? Szívesen segítek az én pici kis öcsikéimnek! - vigyorgott, majd kiszögdécselt az ajtón.

Néha nem tudom, hogy Tae-e a kisgyerek, vagy még mindég Wonho az.... Na mindegy ha ő is segít, biztos többre jutunk...


Megint késve hoztam a részt... Bocsánat. Annyira rossz ez a távoktatás, hogy azt se tudom mit kellene csinálnom :( Mindegy is.
Remélem tetszett a rész! Köszönöm, hogy elolvastad! 💜
Bynie

Who got the power? /Befejezett/  Where stories live. Discover now