Chapter Four: Unforgettable Photo

4.6K 442 570
                                    

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Playlist: Blackbear - Hot Girl Bummer

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Playlist: Blackbear - Hot Girl Bummer

⚪⚪⚪

(DÜZENLENDİ)

Parti gecesinin üzerinden bir gün geçmişti.

Yorgundum ve okula gitmemiştim. Cesaret edemiyordum. Belki o gece olanı Hyunjin hatırlamazdı ama ben... Uzun süre boyunca o anı aklımda taşıyacaktım. Hem de kötü hatıralar başlığı altında...

O gece birden ortadan kaybolduğumu fark eden Minho, beni aramaya koyulmuştu. Tuvaletin oraya geldiğinde omzumda sızmış Hyunjin'i ve gözyaşlarımla beni bulmuştu, telaşa kapılmıştı. Önce Hyunjin'i uyandırmaya çalışmıştı fakat başarılı olamamıştı. Beni sakinleştirmeye çalışırken Hyunjin'in arkadaşlarından Felix nefes nefese yanımıza gelmişti. O da arkadaşını merak etmiş olmalıydı. Minho'ya Hyunjin'i kaldırma konusunda yardım etmiş ve arkadaşlarından birinin arabasına götürmüşlerdi. O sırada benim salonda olmadığımı fark eden Ryujin beni tuvalette soğuk suyla yüzümüzü yıkarken bulmuştu. Onun da gözlerinde bir telaş belirmişti. Fakat bunun yapmacık mı yoksa gerçek bir telaş olup olmadığını anlayamamıştım.

Yanıma tekrardan gelen Minho, Ryujin'e beni eve kendisinin bırakacağını söylemişti. Ryujin'den bir tepki gelmemişti. Ben hâlâ şok içindeyken Minho da kolumdan tutarak beni dışarı çıkarmıştı zaten.

O anda aklımda olan tek bir şey vardı: Oraya en başından gitmemeliydim.

Ondan sonra da eve gelmiştim. Annemler uyuyordu. Ses çıkarmamaya özen göstererek odama girmiş ve sadece üzerimdekileri çıkarıp iç çamaşırlarımla yatağa girmiştim. O gece Ryujin'den uzaklaşma kararı almıştım. Her ne olursa olsun onun gittiği ortamlar bana göre değildi ve daha fazla iletişimde olursak bu olaylar devam edebilirdi.

Dün sabah evde olduğumu ve uyuduğumu gören annem şaşırmıştı. Ayrıca beni uyandırmayıp dinlememe izin vermişti. Sanırım ona Ryujin'de kalacağımı söylesem de aniden evde belirmem şüphelenmesine neden olmuştu. Fakat o akşam bana bir şey sormamıştı.

✓ anxiety ❁ [hyunjin × yeji]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin