Chapter Thirty-One: "I'm So F*cking Sorry"

2.1K 233 217
                                    

NOT: Hastane, kan, serum ve benzeri şeyler beni oldukça rahatsız eden kavramlar olduğu için bu konular hakkında bir bilgim yok. Eğer bu bölümdeki hastane kısımlarında saçmalamışsam ya da enterasan bir hata yaptıysam affedin, olur mu? Çünkü gerçekten anladığım şeyler değil ve neden büyük bir risk alıp yazdığımı da bilmiyorum. :'

Playlist: YUNGBLUD, Halsey - 11 Minutes

"Aşktan bahsediyoruz ama daha işaretleri bile okuyamıyorum.
Biraz daha zaman için ruhumu satardım.
Kırmızı şarap misali tüm vücudumu kirlettin.
Benim bazıma resmen asit oluyorsun.
Omurgamda orta parmağını aşağı yukarı dolaştırıyorsun.
Özür dilerim, özür dileyecek kimse yoktu."

"Çok üzgünüm, çok üzgünüm.
Biriyle oynuyordum ve kimseye faydası yoktu.
Ve rujlarının sayısı beni hayrete düşürmedi.
Ve artık bıktım, sinirleniyorum.
Ve evet, ayrıldığımızdan beri her lanet günde kafamın içinde seni görüyorum.
Yerdesin, ellerin başının üzerinde.
Ve üzgünüm, depresyondaydım.
Tek istediğim, başımı göğsüne koymak..."

(YUNGBLUD, Halsey - 11 Minutes)

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aynı gece, saat 23

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aynı gece, saat 23.00 suları, hastane...

Üçüncü Kişi Ağzından Anlatım

Hastanenin garip kokusu hepsinin ciğerlerine acı bir şekilde doluyordu. Hepsi de bu iğrenç kokudan nefret ederdi. Fakat şu an yoğun bakımda olan ve uyumaya devam eden o genç kız için buna katlanabilirlerdi.

Bay ve Bayan Hwang... Bayan Hwang odalarına doğru sızan ince ışığı fark ettiğinde uyumamış, şu aralar başlamış olduğu kitabı küçük bir ışık eşliğinde okuyordu. Fakat o ışığın uzun süredir orada olduğunu fark edince şüphelenerek odasından çıkmıştı. Adımları banyoya yöneldiğinde genç kızının oradaki kanlı bedeni acı dolu bir çığlık atmasına neden olmuştu. Bay Hwang ise hafif uykusundan bu sesle uyanmış ve hızla eşinin yanına gitmişti. Gördüğü manzara onu da şoka uğratmıştı. Üzerinde basit bir eşofman takımı olduğuna şükrederek kızının hareketsiz bedenini, üzerine kan bulaşmasını umursamadan kucaklamıştı. Arabaya bindiklerinde tek istekleri hastaneye zamanında ulaşmak olmuştu.

✓ anxiety ❁ [hyunjin × yeji]Where stories live. Discover now