[[Bir tur versene]]

62.6K 4.2K 7.8K
                                    

"Onu bulduk Patron"

"Nerede"

"San Diego"

"Şükürler olsun yakın bir yer. Taehyung, hazırlan böcüküm, gidiyoruz"

"Bana şu hitapların yüzünden bir gün bıcağı götüne yiyeceksin"

"Götüne yiyen kişi hiç ben olmadım bebeğim"

Götüme bıçak yememiştim ama tam da şu anda kafama kalın ciltli kitabı çok da güzel yemiştim. Ben beynimin sarsıntısından kafamı tutup inlerken Taehyung topuklarını yere vurarak çoktan odadan çıkmıştı.

Hedefi asla ıskalamadığından sürekli can çekişiyordum. Şikayetçi de olamıyordum çünkü dibine kadar hakediyordum. "Oyy kafam" kafamı ovarken odadan çıkmış, yavaş adımlarla aşağıda bulunan cephaneliğe ilerlemiştim.

Sürgülü demir kapının yanında bulunan parmak izi tanıma sistemine parmağımı bastırmış, açılan kapıdan içeri girerek silahlarını seçen minik kuşumun yanına gelip boynuna dudaklarımı bastırmıştım.

O sırada seçtiği gümüş bıçaklarını eteğinin altında bulunan kemere yerleştirmişti. Adamlarımız şu anda aradığımız orospu çocuğunu yakalayıp buraya getirebilirlerdi ama Taehyung avlamayı sevdiğinden oralara kadar gitmek zorunda kalıyordum.

Bu durumdan şikayetçi miydim? Evet. Çünkü ölümüne üşengeç bir adamdım. Ayağıma getirebilecekleri adamları avlamak için ayaklarına gidiyordum. Taehyung ağzıma sıçmasın diye gitmek zorunda kalıyordum. Yalnız gittiği de çok oluyordu ama benim yanında olmamın ve yersiz şakalarımın kendisini eğlendirdiğini söylüyordu.

"Beni ellemeyi bırakıp silahlarını seç"

"Ben de mi adamların içinden geçeceğim? Hadi ama, kolumu kaldıracak halim yok"

"Seni öyle görmeyeli uzun zaman oldu. Libidomu yükseltsen fena mı olur?"

"Libidonu emerim"

"Ne?"

"Hır!"

•••

Arabaya bindiğimizde koltuğun üzerinde bulunan dosyayı almış, Taehyung'a uzatmıştım. Canını alacağımız adamın dosyasıydı bu dosya. Resmi, şu anki konumu ve bulunduğu yerdeki fotoğrafları güncel olarak bulunuyordu.

"Adamımız genç bir Yahudi. Adı Yosef İlshka. Bu çocuğu tanıyorum. Uyuşturucu kaçakçısı, araba hırsızı ve en önemlisi temizleyici. Cesetleri ustalıkla ortadan kaldırıyor. Henüz suç kaydı yok çünkü adam hayalet gibi. Hiçbir polis veya FBI ajanı izini süremiyor"

"Bizi zorlayacak gibi görünüyor. Fazlasıyla zeki olmalı. Ben bile kıçımı zor kurtarıyorum"

"Katılıyorum. Farklı bir strateji uyguluyor olmalı. Yaşına rağmen hem de"

"Kaç yaşında?"

"Benden bir yaş küçük"

Güldüm. "Patron bebek yani"

"Aynen öyle. Bekle, biraz kalbimi kırdın şu an"

Dosyayı yanındaki boş alana fırlatarak dudaklarını büzmüş, intikam almak amacıyla ayağını bacak arama bastırarak beni kıvrandırmıştı. "Senin gözünde velet falan mıyım?"

"Evet öylesin. Hay sikeyim!"

Ayağını hareket ettirerek daha çok bastırmış, canımı yakmıştı. Ayak bileğini kavramış, oturduğum yerden kalkıp bacağını omzuma alarak onunla burun buruna gelmiştim. Dudakları aralanmış, içine çektiği sesli nefesi yarıda kesilmişti.

Him & I •taekook•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin