[[Benim askerim]]

30.6K 2.5K 6.7K
                                    

"Bu siki tuttuk demek mi oluyor?" Aron, alayla sorduğunda bir süre kimseden ses çıkmamıştı.

"Neden siki tutuyoruz? Biz daha güçlüyüz" diyerek söze atlayan Anton'a herkes katılmıştı. Kendilerinden fazla eminlerdi. Bu iyi bir şeydi fakat yeterli değildi.

"Yunanistan'ın en korkulan adamından bahsediyoruz. Eminim bizim gibi bir sürü adamı vardır" dediğimde herkes başını sallayarak beni onaylamıştı.

Davetin üzerinden iki saat geçmişti ve Taehyung ağabeyini orada görür görmez salonu terk etmişti. Ben de peşinden gitmiştim.

Eve geldiğimizde dinlenmek istediğini söyleyip odamıza çıkmıştı. Ben de bir süre yalnız kalması gerektiğini bildiğimden hiç odaya girmemiş, adamlarımla ne yapacağımız hakkında konuşmak için birleşmiştim.

"Peki senin bizden başka yandaşın var mı?" Zack, bakışlarını bana çevirip sormuştu. Ben de ona bakarak başımı iki yana sallamış, dalgınca "yok" demiştim. "Hiç ihtiyacım olmadı"

Yandaştan kastımız suç adamlarıydı. Kapımın önünde duran takım elbiseli korumalar veya eğittiğimiz adamlar değildi. Şu anda yanımda bulunan adamlar kadar deli, zengin, güçlü ve tanınmış tiplerdi.

"Artık ihtiyacın olduğunu anlamışsındır. Yandaş aramaya başlasan iyi olacak"

"Buldum zaten" dediğimde hepsi şaşkın bakışlarla beni izlemişti. Cebimdeki flaşı bilgisayarın yanında oturan Tom'a atmıştım. Hemen yakalayıp açık olan bilgisayara takmış, ekranı hepimizin görebileceği şekilde çevirmişti.

"Kore'nin suç adamlarını araştırdım ve beklediğimden daha iyi adamlar buldum"

"Sen bunları ne ara yaptın?" Seong sözümü kesip sorduğunda sabır dilercesine uzunca nefes verip başımı sertçe ona çevirmiştim.

"Bu seni ilgilendirmez" aslında ben değil Taehyung yapmıştı. Başka adam istemediğimi söylediğimde o çoktan araştırmış, ne olur ne olmaz diye silah çekmeceme koymuştu. Her fırsatta da hatırlatmayı eksik etmemişti.

"Dostum, sadece merak ettim" ellerini kaldırıp arkasına yaslandığında bakışlarımı ondan almış, Tom'a dönüp klasörü açması için başımla onay vermiştim.

"Dostum, sadece merak ettim" ellerini kaldırıp arkasına yaslandığında bakışlarımı ondan almış, Tom'a dönüp klasörü açması için başımla onay vermiştim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"İlk adamımız Park Jimin. Diğer adı Jim. Lakabı karadul. Bu ismi almasının sebebi birlikte olduğu tüm adamların işi bitince kafasını kesmesi. Manyak bir güzellik ve aynı zamanda değişik bir silah zevki var. Her parçası metal bıçaklardan oluşan iki yelpazesi var"

Seong yüksek sesli bir ıslık öttürmüş pantolonunun önünü kavrayarak oturduğu sandalyeden aşağı kaymıştı.

"Bu bebek beni bitirdi"

"Bu bebek beni bitirdi"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Him & I •taekook•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin