[[Merhametim sadece dostlarıma]]

50.9K 3.5K 5.1K
                                    

"Özetle, bu çükübik herif beni yok etmek istiyor. İltifat etmiş gibi olmayayım ama sizler yanımdayken bunu asla yapamaz"

"Gerçekçi olalım Jason. Dünyada bizim gibi yüzlerce güçlü adam var. Onları ikna etmekte pek zorlanmaz. Senin adını çok duyduk. Düşmanların da en az yanında olmak isteyenler kadar çok"

Ciddiyetini bozmadan konuşan Zack'e karşı sadece gülmekle yetinmiştim. "Haklı olabilirsin fakat kimsenin bizim kadar çatlak ve kan sever olduğunu düşünmüyorum. Benden korkmasalardı eğer söylediğiniz o düşmanlar çoktan saldırıya geçmişlerdi"

"Belki de adam topluyorlardır" diyerek söze girmişti Aron. Keskin zekası bana yardımcı olabileceğinden onu dinlemekten kaçınmamıştım. "George, birtakım konuları gizli yürütüyor olmalı. Sadece birkaç cılız adamla seni avlamaya kalkacak kadar aptal olduğunu düşünmüyorum. Bu adamlar, senin önüne sürülen yemler. Adamlarını harcamanı istiyor"

"Seni takip ettiriyor da olabilir" bizim yakışıklı moruk başından beri dinlediği konuşmamıza sonunda katılmıştı. "Önüne yem olarak sürdüğü adamları avlayış şeklini inceleyip yöntemlerini ezberliyordur belki de."

"Böylece senin yöntemlerini sana karşı kullanacak veya yapacaklarını bildiğinden planlarını değiştirecek" Marvin de lafa atlayıp moruğun lafını tamamlamış, ellerini masaya koyarak düşünceli ifademi izlemişti.

Taehyung her zaman olduğu gibi yine çok haklı çıkmıştı. Bu işler iki adamla olacak işler değildi. Gerçekten de adamlara ihtiyacım vardı. Fazladan zeka ve fazladan fikir böyle zamanda en çok ihtiyacımız olan şeydi.

Benden yaşça büyüklerdi ve edindikleri tecrübeleri bana aktarmaktan çekinmiyorlardı. Beni bile çözdüklerine emindim. Kim bilir benim gibi kaç adama denk gelmişlerdi. Bu konuda onlara saygı duyuyordum.

"Daha fazlasına ihtiyacım var. Fikir öneriniz var mı?" sorduğum soru sonrasında bakışları bende olan tüm adamlarda göz gezdirmiştim.

"Mühimmatı arttıralım. Adamların iyi savaşçı olsa da teknik ve bilgiden yoksun görünüyor. Onların eğitimini biz üstleniriz"
En büyüğümüz olan Zack konuştuğunda hepimiz onaylamıştık.

"Siz de yeni adam arayışına çıkacaksınız. Dediğim gibi, George'un bu yola girişmeye cesaret edebilmesi için arkasında çok büyük bir güç olmalı" demişti Aron. Hafif çıkmaya başlayan sakallarımı parmağımla yoklarken düşünmeye devam etmiştim.

Kim olabilirdi? Kime bu kadar güveniyordu da beni yıkma planları yapıyordu? Beni yıkmasına yardım edecek kadar güçlü olan kişi kimdi?

"Araştırma konusunda sevgiline güveniyoruz. Bizim gizli bilgilerimizi bile bulup çıkardığına göre yapacaklarının sınırı olduğunu düşünmüyorum" Tom yüzündeki çarpık gülümsemeyle bize bakarken birasını masanın üzerinden alarak kafasına dikmişti.

"Öyleyse kalkalım" Anton masadan kalktığında hepimiz ne yapıyorsun der gibi ona bakmıştık.

"Henüz bitirmedik. Kıçını pahalı koltuğuma geri koy" dediğimde sert bir nefes vererek koltuğa oturmuştu. "Açım ben dostum! Bedenim açlıktan kendini sindirmeye başladı. Sikimin bir santim küçüldüğünü hissedebiliyorum"

"Daha iyi ya, artık kadınların karnını delmeyeceksin" Seong sırıtarak arkasına yaslandığında Anton korkunç bakışıyla ona bakmış, Seong'un sırıtışı anında yok olmuştu. "Bağırsaklarının delinmesini istemiyorsan kapat çeneni"

•••

"Başka adam istemediğine emin misin?"

Başını arkaya atıp omzuma koyarken dudaklarından ayırdığı sigarasını bana uzatmıştı. Parmakları arasından aldığım sigarayı kendi dudaklarım arasında hafifçe sıkıştırarak kısaca onaylayan mırıltılar çıkarmıştım.

Him & I •taekook•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin