[[George'un yandaşı]]

34K 2.6K 4.6K
                                    

Belirttiğim yerde önce medyayı izleyip sonra okumanız sizin için daha iyi olur.

Diğer bölümlere kıyasla uzun bir bölüm oldu. İyi okumalar.

•••

George'un attığı mesajı umursamadan yemeğimize devam etmiştik. Her yemekte olduğu gibi eski anılarımızdan, rezil anlarımızdan ve sırlarımızdan bahsetmiştik. Böyle seyleri sadece yemeğe çıkınca konuşuyorduk.

Eve geç saatte dönmüştük. Herkes uyuyordu ve Anton binanın sıvalarını yerinden sökecek kadar yüksek sesle horluyordu.

"Sevişmek ister misin?" Taehyung bilek kemerlerinden tuttuğu topuklu ayakkabılarıyla kollarını boynuma dolamış, çıplak ayaklarıyla ayakkabımın üzerine basmıştı.

"Sabah neredeyse kıçını yırtıyordum ve sen hala sevişmek mi istiyorsun?"

Dudaklarını büzmüş, gözlerini kısarak omuz silkmişti. Sarhoştu ve bu hali beni delirtiyordu.

"Pek de umrumda değil, acıyla aram iyidir"

Dudaklarını dudaklarıma bastırıp geri çekilmişti ama burnu burnuma değecek kadar yakınımdaydı.

Ellerim belinden yukarı çıkmış, elbisesinin fermuarını aşağı çekmiştim. Ayaklarımın üzerine basıyor olmasına rağmen dudaklarını ısırarak parmak ucuna yükselmişti.

"Fazla erotik değil mi?"

Hala elinde tuttuğu ayakkabılarını yere fırlatmış, tok bir sesle yere düşmüşlerdi. Askılı elbisesinin askılarından tuttuğumda kollarını boynumdan çözmüş, göğsüme indirerek elbisesini omuzlarından sıyırmama yardım etmişti.

"Sustuğuna göre bu akşam benimle sevişmiyorsun. O zaman ne diye beni tahrik edecek yavaşlıkta elbisemi çıkarıyorsun!"

Bir anda huysuzca söylenmiş, kaşlarını çatarak dudaklarını tekrar büzmüştü. Ani ruh değişimleri ve tatlı mimikleri beni güldürmüştü.

"Bipolar sürtük" demiştim gözlerinin içine bakarak. Dudaklarımda silemediğim bir gülümseme oluşmuştu.

İfadesi yumuşamış, bu sefer de masum bir hal almıştı. Başını hafif sola yatırmıştı ve yüzümü izlemişti öylece. Sonra birden hareketlenip ceketimi avuclarının içine almış, Tekrar parmak ucana yükselip dudaklarımızı birbirine değdirmişti.

"Çok yakışıklısın, sevişelim"

Çeketimi kendine doğru çekerek göğüslerimizle dudaklarımızın birbirine çarpmasına sebep olmuştu. Ne yapmaya çalışıyordu anlayamıyordum ama nefesimi kesiyordu.

"Taehyung, deliğin-"

"Sevişelim dedim!"

•••

"Bir şey soracağım, biz niye gelmek zorundayız? Aptal insanların olduğu, aptal müzikli, aptal partileri sevmem" Marvin, oturduğu koltuğa iyice yayılmış, kollarını iki yana açarak söylenmişti.

"Biz de çok meraklıyız işte çok heyecanlıyız gitmek için falan" dedikten sonra kel kafasına şaplağı geçirmiştim. Yerinden sıçrayıp şaşkın bakışlarla başını tutmuştu.

"Oraya silah sokmak yasak aptal. Olası bir saldırıya karşı bir olmamız gerekiyor. Orada kimlerin olacağını bilmiyoruz ve hepsi George'un safında olabilir. Tedbiri elden bırakamayız"

Homurdanarak oturduğu koltuktan kalkmış, bana sırtını dönüp götünü kaşıyarak uzaklaşmıştı. Tiksinç herif.

"Umuyorum ki hepiniz duymuşsunuzdur!"

Him & I •taekook•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin