[[Git kendini becer]]

35.5K 2.7K 2.8K
                                    

"Bu sol taşağımın merdivenlerde ne işi var?"

Elimdeki Tavşanı yatakta dizüstü bilgisayarıyla uğraşan Taehyung'un önüne koyduğumda kıkırdamış, gözlüğünü çıkarıp yatağa koyduktan sonra tavşanı elleri arasına alıp dudaklarını kafasına bastırmıştı.

"Usta bir kaçaksın değil mi?"

"Az kalsın ölü bir kaçak olacaktı. Son anda fark etmeseydim eğer bokunu çıkaracaktım"

Söylediklerime gülmüş, elindeki minicik tavşanı sevmeye devam etmişti. Ben de kıskandığımdan onlara yan gözle bakarak homurdanmıştım. Burada ben varken o tüy yumağının nasıl sevebiliyordu anlayamıyordum.

Üzerimdeki ceketi çıkarıp koptuğa atmış, kravatımı boynumdan söküp atarak gömleğimin düğmelerini çözmeye başlamıştım.

"Dur dur ben yapacağım"

Taehyung tavşanı yatağa koymuş ve dizüstü bilgisayarı yatağa fırlatarak yataktan kalkmış, parmak uçlarında tatlı tatlı koşarak karşıma gelmişti.

Yarısını açtığım düğmelerin kalanını uzun parmaklarıyla tutmuş, yavaş yavaş açmıştı. Son düğmeyi de açıp parmaklarını karnımdan başlayarak omuzlarıma kadar gezdirmiş, ellerini kaldırmadan gömleği bedenimden sıyırmıştı.

Bedenini bedenime yapıştırmış, baygın bakışlarıyla gözlerime bakarken dudaklarını dudaklarıma sürtmüştü. Gömlek bileklerimden düşüp yerle buluştuğunda Taehyung'un dudaklarını omzumda hissetmiştim.

Ufak öpücüklerle boynuma gelmiş, ince deriyi dişleri arasına alıp ısırmıştı. Ellerim tül geceliğine gitmişti ve karnındaki kuşağın iplerini çekmiş, sıkı olmayan düğümü bozmuştum.

Isırdığı yerde dilini gezdirmiş, dilini kulağımın altına kadar sürükleyerek bu sefer dişlerini kulağıma geçirmişti.

İnce belini iki elimde sarmış, dudaklarıma değen omzuna dudaklarımı bastırmıştım. Dişlerini kulağımdan ayırıp işkencesine son vermiş, dudaklarını yanağımdan dudaklarıma kadar sürükleyerek alt dudağımı kavramıştı.

Ellerimi dolgun kalçalarına indirip sıktığımda parmak ucuna yükselerek edepsizce mırıldanmıştı. Ellerini yüzüme koyup alevlenen öpüşmemizi yönlendirmişti. Kalçalarından kavradığım bedenini kucağıma almış, Yatağı görmek adına dudaklarımdan ayrılmıştım ve gördüğüm şeyle yönümü değiştirmiş, banyoya ilerlemiştim.

"Yatakta sevişmek istiyordum"

"Sol taşağım yatağa ikili kombo yapmış"

•••

"Tüm kamera kayıtlarına baktık. Kargoyu sana bizzat Juan getiriyormuş ve her açıdan izlediğimiz kamera görüntülerine göre araç önce sarsılıyor, sonra kapısı açılıyor ve Juan'ın kafasız bedeni arabadan aşağı atılıyor"

Tekrar tekrar izlediğim görüntülere katlanamadığımdan bilgisayarı sertçe kapatmıştım.

"Bir insanın başını saniyeler içinde kesmek o kadar kolay değil. Yanında balta veya testere falan mı taşıyor bu adam?" Aron, elindeki ufak bıçakla oynarken sakince sorduğunda hepimiz ona dönmüştük. Bunu sorması Zack'i güldürmüştü.

"Yanlış soruya takıldın, asıl soru aracın içinde kimse yokken bu olay nasıl gerçekleşti" Zack sigarasını dudaklarından ayırıp sorduğunda benim söylememe gerek kalmadan Taehyung söze atlamıştı.

"Çok basit, kamyonun içinde sürücünün tarafına açılan demir sürgülü bir kapı var. Adam içeri saklanmıştır ve vakti gelince de çıkıp öldürmüştür"

Him & I •taekook•Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin