3

2.5K 126 14
                                    

Το Σάββατο ήρθε γρηγορότερα απο ότι περίμενες. Φυσικά δεν είχες σκοπό να επισκεφτείς τον Τζανγκουκ. Η φίλη σου είχε διαφορετικα σχέδια για την αποψινή έξοδο σας.

"Οχι, οχι δεν πρόκειται να βγεις εξω έτσι."

Κοιταχτηκες στο καθρέφτη και απορησες. "Γιατί τι εχω;" ρώτησες.

"Τα παντα όλα. Εισαι καλυμμένη από την κορυφή ως τα νύχια!" Ξεχασα να πω οτι η Έλλη ειναι φασιονιστα κ αν δεν της αρεσει κατι, θα το πει. "Ελα, δοκίμασε αυτό." Σου εδωσε ενα νεο σύνολο και εσυ σήκωσες το φρύδι.

"Εισαι σίγουρη; Αυτο είναι λίγο υπερβολικό για μένα. "

"Αν ειχα σωμα σαν το δικο σου, θα κυκλοφορουσα γυμνή ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΣ; Τελείωνε, θα αργήσουμεε" σε παρακάλεσε να το φορέσεις.

Άλλωστε, δεν είχες άλλη επιλογή. Μίνι φούστα, κολλητό μπλουζάκι adidas, ψηλές μπότες και σφιχτή αλογοουρά με έντονο βάψιμο. Φαίνεσαι λες και εισαι καμία μαζορετα σε αγώνες δρόμων. Δεν είχες άδικο. Κυριολεκτικά.

"Που με έφερες ρε Έλλη;" ειπες με μια γκρίνια.

Αυτά τα μέρη είναι παράνομα, οι μπάτσοι μπορούν να εμφανιστούν από στιγμή σε στιγμή μόλις σκαρφιστουν τι γίνεται εδώ. "Που ήθελες να σε παω δηλαδή; Σε εστιατόριο;" ειπε γελώντας.

"Ρε Έλλη σκεψου λιγάκι. Εδώ πέρα δεν συχνάζουν τα αθώα αγοράκια. Κοιτα γύρω σου."

Κοιτάξατε γύρω σας, υπήρχαν τύποι που έκαναν ναρκωτικά ή ανταλλαζαν χρήματα στα στενάκια. Μεθυσμενες γυναίκες που χόρευαν ή φλερτάραν με τα λάθος άτομα.

Από την άλλη άκρη προετιμαζονταν οι οδηγοί των αγώνων, όλοι οι πλουσιοι φιγουρατζηδες στοιχηματίζαν στους πιθανούς νικητές.

Βέβαια, η Έλλη δεν νοιαζοταν για αυτά. Ηταν ξεκάθαρο πως ειχε έρθει εδώ για να διασκεδάσει και ίσως να πηδηχτει αν τύχει κανένας καλός. Δεν σε αφορούσαν οι επιλογές της αλλα θεωρούσες πως έπρεπε να της πεις την ταπεινή σου γνώμη πριν συνεχισει τις τρελές της.

"Αγάπη μου, πρέπει να χαλαρώνουμε που και που. Πίστεψε με δεν πρόκειται να το μετανιώσεις. Ελα μαζι μου." Η Έλλη χαμογέλασε με το λαμπρό της χαμόγελο και επιασε το χερι σου, τραβωντας σε ανάμεσα στα μεθυσμένα σώματα που χόρευαν. Πλησιασατε στο μπαρ και εκεί σου συστησε τον μπάρμαν. Πλάκα μου κάνεις τωρα;

" Τζιμιν γνωρισε την κολλητή μου. " Ένα δόλιο χαμογελάκι χορευε στα σαρκωδη του χείλη, ενώ με κοιτούσε επίμονα. Τι έκπληξη.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα