13

1.6K 84 11
                                    

"Είσαι πραγματικά απίστευτος." Ο Τζανγκουκ κατσουφιασε όταν ένιωσε το σώμα σου να τραβιέται μακριά από το δικό του. 

" Νόμιζες ότι θα σε "συγχωρεσω" επειδή μου πήρες δώρα; Τα λεφτά σου δεν πρόκειται να διορθώσουν τα λάθη σου." χαχανισες καθώς άνοιξες τα κουτιά.

Δεν μπορούσες να πιστέψεις στα μάτια σου, όλα αυτά τα ακριβά πράγματα είναι για σένα. Φαντάζεσαι πόσες φορές έχει χρησιμοποιήσει την ίδια τεχνική για να ικανοποιήσει τις κοπέλες του. 

"Στο είπα και την πρώτη φορά, δεν θέλω τα λεφτά σου." Ο Τζανγκουκ σε κοιτούσε σαν τον τάρανδο στη αρχή. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκανε λάθος πάλι. Στα κορίτσια αρέσουν τα ακριβά δώρα και όλοι τρελενονται για μάρκες. Εσύ από άλλο πλανήτη ήρθες

" Δεν νομίζω ότι ένα συγνώμη θα ήταν αρκετό—" απάντησε ο Τζανγκουκ και τον διέκοψες πριν ολοκληρώσει. 

" Όχι, βέβαια. Από τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο." απάντησες πίσω και ο Τζανγκουκ φαίνεται ότι αρχίζει να εκνευρίζεται ξανά. Η οξυνοια σου του αρέσει, αλλά καταντάει και ενοχλητικό. Πάντα έχεις την τέλεια απάντηση στην άκρη της γλώσσα σου. Ώρες ώρες τον κάνεις να νιώθει ένα τίποτα μπροστά σου και σίγουρα.. βασικό. 

Ακριβά δώρα, αλήθεια τώρα; Πιο βασικό από δεν υπάρχει. Απλώς εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι έχει λεφτά να ξοδέψει. 

"Συγχωρούμε τους άλλους όταν αυτό μας βολεύει. Αν είναι αυτό που θες να ακούσεις, τότε σε συγχωρώ." 

"Κάποια σφάλματα ίσως εκλιπαρούν τη συγχώρεση." απαντάει ο Τζανγκουκ. 

"Όμως, η «συγνώμη» είναι απλά εγωισμός με τη λάθος πλευρά απ’ έξω." Ο Τζανγκουκ γελάει με τον εαυτό του. Δεν ήξερε τι έπρεπε να πει. Η συγχώρεση είναι ένα περίεργο πράγμα για τον Τζανγκουκ: ζεσταίνει την καρδιά και δροσίζει το χτύπημα. 

Αναστενάζεις, καθώς τοποθετείς ένα χέρι στην μέση σου. Έχετε γίνει ένα μπάχαλο και πραγματικά δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί από αυτό το σημείο. 

"Τι ήθελες δηλαδή να κάνω; Δώρα δεν θέλεις, συγνώμη δεν θέλεις, τότε τι θέλεις;" 

Ο Τζανγκουκ περπατάει προς το μέρος σου, αλλά εσύ βαδίζεις πίσω. 

Ίσως να μην έχεις βρεις την απάντηση που ψάχνει.. Ή απλώς δεν σου αρέσει η απάντηση. Έφαγες σφαίρα για αυτόν τον άντρα. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια; 

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα