6

2K 105 8
                                    

Την επόμενη μέρα, ξύπνησες, πληθηκες, ντύθηκες και έφυγες για δουλειά. Ήσουν ευδιάθετη, κοιμήθηκες καλα και είχες καλό προαίσθημα για την σημερινή μέρα.

Ακολουθώντας όλα τα βήματα της πρωινής σου ρουτίνας, αγόρασες ένα καφέ και ύστερα πήρες το λεωφορείο, όπως συνήθως. Όταν μπήκες στο λεωφορείο, έπιασες ένα από τους γάντζους και ρούφηξες μια γουλιά από τον ζεστό δου καφέ.

"Μμμ.." έκλεισες τα μάτια σου για μια στιγμή και ένιωσες το ευχάριστο συναίσθημα του καφέ να ικανοποιεί τις πρωινές ανάγκες. Το λεωφορείο ξεκίνησε το πρόγραμμά του, χωρίς καμία καθυστέρηση. Φαίνεται είσαι πολύ τυχερή σήμερα! Δεν είχε ούτε πολύ κόσμο, οπότε σκέφτηκες να καθησεις σε μια κενή θέση και να χαζέψεις τους δρόμους. Πρώτη φορά είσαι τόσο χαρούμενη που πας στη δουλειά!

"Αυτή θα είναι η καλύτερη μέρα της καριέρας μου." σκέφτηκες.

~

"Αυτη είναι η χειρότερη μέρα της καριέρας μου" σκέφτηκες, όταν άκουσες τα λόγια του αφεντικού σου. Το μυαλό σου ακόμα προσπαθούσε να επεξεργαστεί τις δυσάρεστες πληροφορίες που μόλις δέχτηκε.

" Με συγχωρείτε,με απολύεται επειδή άργησα 4 λεπτά; " ρώτησες, ούτε τα ίδια σου τα αυτιά δεν μπορούσαν να ακούσουν τα λόγια σου. Πάντα είσαι στην ώρα σου, εκτός από εκείνη τη φορά που εμφανίστηκες με το σκισμένο καλσόν. Και την τελευταία φορά που τσέκαρες κανενας δεν αντιλήφθηκε την αργοπορία σου, με άλλα λόγια 4 λεπτά δεν είναι τίποτα σε σχέση με μια ώρα!

"Ακριβώς, λυπάμαι πολύ αλλά.. δεν μπορώ να κάνω κάτι." απάντησε με ένα απογοητευμένο ύφος στο πρόσωπο του. Φυσικά και ήταν απογοητευμένος, με τον εαυτό του εννοώ! Μόλις απέλυσε μια από τους καλύτερους υπαλλήλους της τράπεζας! Τι μπουφος, θεε μου.

"Μάλιστα. Μου επιτρέπεται να έχω την απορία σχετικά με την παρουσία των κυρίων από εδώ." είπες, πολύ ευγενικά και έδειξες τους 4 άνδρες που καθόταν στους 4 τοίχους του δωματιου, οι οποίοι βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια της συζήτησης σας.

Το αφεντικό σου κουνήθηκε λίγο άβολα στη θέση του καθώς ξεροκαταπιε. Μπορούσες να διακρίνεις τον ιδρώτα το μέτωπο του, καθώς σκούπισε τα ιδρωμένα του χέρια πάνω στο κουστούμι του. Αυτοί οι άνδρες δεν φαινόταν πολύ φιλικοί και η αλήθεια να λέγεται πως δεν τους είχες ξαναδεί, οπότε σίγουρα δεν ήταν σεκιουριταδες.

"Ναι, θα σας συνοδεύσουν μέχρι την έξοδο για ασφάλεια." ξεροκαταπιε το αφεντικό.

Αντίθετα, εσυ τον κοίταξες άκρως προσβεβλημενη. Με ποιο δικαίωμα λέει κάτι τέτοιο μπροστά στα μούτρα μου. Δεν είμαι μουρλή για να του επιτεθω επειδή με απολυσε!

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα