10

1.7K 94 17
                                    

" Ειναι η αρραβωνιαστικια μου. Η αδερφή του Τζάκσον είναι η αρραβωνιαστικια μου.."

" Πλάκα μου κάνει—" Τα πόδια σου κόβονται και ευτυχώς ο Τζιμιν, που βρίσκεται κοντά σου, σε πιάνει προτού καταρρεύσεις.

"Τι θα κάνουμε; Αυτή είναι ικανή να μπει μέσα με μπουλντόζα και αν την δει εδώ.. " λέει ο Τζίμιν, ανήσυχος ενώ τοποθετεί το χέρι σου γύρω από το λαιμό του. Το άλλο του χέρι δένεται γύρω από την μέση σου σφιχτά.

Ο Τζανγκουκ είναι έτοιμος να τραβήξει τα φρύδια του από τα νεύρα του. Όλες οι σκέψεις παίρνουν μέσα από το μυαλό του. Αυτές είναι από τις λίγες φορές που έχει χάσει τη λογική του, την πειθαρχία του, τον εαυτό του. Σκέφτεται ότι χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση, ύπνο και μπόλικο φρέσκο αέρα να καθαρίσεις το μυαλό σου. "Πήγαινε τη πάνω—" ξεκινά να μιλάει ο Τζανγκουκ και ξαφνικά η φωνή του διακόπτεται όταν μια γυναικεία φωνή τσιριζει το όνομα του. Η τσιριδα είναι τόσο υψηλή και ενοχλητική που αμέσως προσπαθείς να καλύψεις τα αυτιά σου.

"Π-Πως μπήκε μέσα η παλαβη;" Ο Τζανγκουκ είναι έτοιμος να κλάψει από το φόβο του, όταν ακούει αυτή τη γνωστή φωνή και τον χαρακτηριστικό ήχο των τακουνιων της να χτυπούν ενάντια στο μαρμάρινο πάτωμα.

"Αυτή έρχεται εδώ!" ψυθιριζει-ουρλιάζει ο Τζιμιν στον Τζανγκουκ. "Τι να– Που να–" Φαίνεται πως ο πανικός του Τζανγκουκ μεταδίδεται και στον Τζιμιν, καθώς αρχίζει να χάνει το συνειρμό των σκέψεων του και το στόμα του απλά κουνιέται άσκοπα. Δεν ξέρει ούτε τι να κάνει, ούτε που να σε βάλει. Δεν προλαβαίνει να σε κρύψει σε άλλο δωμάτιο, θα σας δει.

" Να κάνω την καμαριέρα και να φύγω μαζί με τον Τζιμιν;" λες την πρώτη και απλούστερη σκέψη που περνάει από το μυαλό σου.

"Οι καμαριέρες δεν ντύνονται έτσι." λέει με πικρό τόνο ο Τζανγκουκ και εσύ περιφρονεις την ειρωνεία που στάζει από τα χείλη του.

"Ωραία, θα κρυφτώ κάτω από το γραφείο. Δεν πρόκειται να με δει, έτσι. Τζιμιν θα βοηθήσεις τον Τζανγκουκ να μαζέψει τα χαρτιά και η αρραβωνιαστικιά σου δεν θα καταλάβει τίποτα. " είπες και έφυγες από το πλευρό του Τζιμιν και κατευθύνθηκες προς το γραφείο.

"γιατί είναι τα χαρτιά κάτω; Τα είχα συμμα—" Αρχίζει ο Τζιμιν και οι δυο σας του ρίχνετε ένα δολοφονικό βλέμμα. Οι πρωινές ερωτικές σκηνές μεταξύ σας, σου προκαλούν καρδιακό πόνο, δεν χρειάζεται να στις υπενθυμίσει κιόλας.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα