5

2.3K 113 5
                                    

Άφησες το νερό να τρέξει για μερικά δευτερόλεπτα, έβγαλες τα ρουχα σου και ύστερα έβαλες το πόδι σου κάτω από το νερό. Η φωνούλα σου ανατρίχιασε όταν ένιωσες το ζεστό νερό να αγκαλιάζει το δέρμα σου. Από την άλλη πλευρά του δωματιου, ο Τζανγκουκ είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι και σκεφτόταν. Ήταν η πρώτη του φορά. Πρώτη φορά γνωρίζει ένα κορίτσι τοσο ανυπακουο, ανεξάρτητο από τους άνδρες . Ήταν κάτι καινούριο για αυτόν. Καμία γυναίκα δεν του αντιστέκεται, κι ομως να σαι, στο μπάνιο του, γυμνή, αφου πέρασες τη νύχτα στο σπίτι του.

Μπορεί να μην το είχε καταλάβει αλλα ειχες κερδίσει κάτι, λίγο σεβασμό, εκτίμηση, ενθουσιασμο, δεν ήξερε πως να το χαρακτηρίσει. Ο Τζανγκουκ αναστέναξε και άρπαξε το κινητό του. Την ίδια στιγμή, εσυ τραγουδούσες μια γλυκιά μελωδία, καθώς το άρωμα της λεβάντας πλημμυρίζει το χωρο. Η μυρωδιά γρήγορα έφτασε στη μύτη του Τζανγκουκ, κάνοντας τον να φτερνιστει. " Πρέπει να πω στο Τζιμιν να αλλάξει τα σαμπουάν." ειπε, κάνοντας ένα σημείωμα στο μυαλό του. Ναι, ήταν λιγουλάκι ευαίσθητος στις έντονες μυρωδιές. Γι αυτό δεν του αρέσουν τα λουλούδια. Λίγα λεπτά αργότερα, το νερό σταμάτησε να τρέχει. Βγήκες από την μπανιέρα και πήγες να ανοίξεις το ντουλάπι με τις πετσέτες. Μόνο που..

"Που ειναι οι πετσέτες; " Τα μάτια σου γουρλωσαν και τα χερια σου άρχισαν να βυθίζονται στο πανικό μέσα στο άδειο ντουλάπι. "Την ατυχία μου μέσα, δεν το πιστευω" Φούσκωσες τα μαγουλα και χτυπούσες τις γροθιες σου στον αέρα. Τον ηλιθιο, τον ρουφιάνο, τον άχρηστο με έστησε!!! Πως θα φύγω εγώ από εδώ μέσα!!
"ενταξει, παρε βαθιές ανάσες.. φουυυ εισπνοή φουυυ εκπνοή. Ωραία." Περπατησες προς την πόρτα και φώναξες το όνομα του. "Ελα" φώναξε ο Τζανγκουκ.

"Δεν το θέλεις αυτό γλυκέ μου." ψυθιρισες στο εαυτό σου, χαμογελώντας πονηρά. Πραγματικά, έπρεπε να αυτοσυγκροτηθείς και να μην τον πνίξεις με τα ίδια σου τα χερια. Τα παιχνίδια του είχαν αρχίσει να σε εκνευρίζουν. "Τζανγκουκ, δεν έχει πετσέτες" είπες, όταν κατάλαβες ότι στέκονταν μπροστά στη πόρτα.

Καμία απάντηση.

Το αγόρι έσφιξε τις γροθιές του και ξεροκαταπιε το σάλιο του. Επιασε το σβέρκο του και τοποθέτησε το κούτελο του πάνω στην πόρτα του μπάνιου. Στην άλλη πλευρά, εσυ έβαλες το χέρι σου πάνω στην πόρτα και ξαναρώτησες. "Είσαι εδώ;" είπες πιο χαμηλόφωνα και σου απάντησε.

"Εδώ είμαι. " χαμογελασε πονηρά. "Δεν πρόκειται να με ξεφορτωθείς τόσο σύντομα." Οι άκρες των χειλιών σου έγειραν προς τα πάνω.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα