8

1.8K 95 12
                                    

Το έκανε. Τράβηξε την σκανδάλη. Ο άντρας είναι νεκρός.

Τα χέρια που βρίσκονται πάνω από το στόμα σου ζουπουν τα χείλη σου, για να μην ακουστούν τα κλάματα σου. Ενώ κλαις και τρέμεις ασταμάτητα, περισσότερες φωνές ακούγονται μέσα από το δωμάτιο. Όλοι βρίσκονται σε πανικό και χάος, μαζί με τον εαυτό σου.

Όλοι εκτός από τον Τζανγκουκ. Ο ψυχρός άντρας δεν συγκινείται ούτε ελάχιστα από την κατάσταση, τα δακρυσμένα μάτια σου τον κοιτούν επίμονα, ψάχνοντας κάποιο ίχνος ανθρωπιάς στο βλέμμα του.. Οχι, αυτός δεν είναι άνθρωπος, δεν έχει καρδιά..

Για την ακρίβεια, είναι τόσο ήρεμος και συνεσταλμενος που φαίνεται ότι εκτελεί την καθημερινή του ρουτίνα, τίποτα ιδιαίτερο.

Οι άντρες ουρλιάζουν κάτι σχετικα με για κλεμμένα χρήματα, όμως το μυαλό σου έχει υποστεί τέτοιο σοκ που δεν μπορείς να καταλάβεις τι ακούνε τα αυτιά σου.

Ο επόμενος κύριος που έκατσε σε αυτή την καρέκλα έχει την ίδια μοίρα με τον προηγούμενο. Συνεχίζεις να κοιτάς το μαρτύριο που περνάει το θύμα και τότε αντιλαμβανεσαι πόσο πολύ το ευχαριστιεται ο δολοφόνος.
Βλέπεις πόσο πολύ προσπαθεί να συγκρατήσει το πλατύ χαμόγελο του, του αρέσει αυτό που κάνει. Βασικά, δεν του αρέσει απλά. Φαίνεται πως είναι ερωτευμένος με το να βασανίζει τους άλλους.

Με αργό τρόπο, βρίσκεις τη δύναμη και σηκώνεσαι όρθια. Το μυαλό σου σκέφτεται ότι ο άνδρας που παραλίγο να σε κάνει να νιώσεις κάτι είναι ένα άρρωστος κλόουν. Πρέπει να σε κοροϊδεύει από την αρχή. Αυτός δεν είναι ο σαγηνευτικός, αλλά ανώμαλος, τζεντλεμαν που γνώρισες. Αυτός είναι κάποιος άλλος.

Σκέφτεσαι ότι πρέπεις να βρεις μια διαφυγή το συντομότερο.. δεν πρέπει να κάτσεις περισσότερο και σου δημιουργηθούν ψυχικά τραύματα ή εφιάλτες.

Από την άλλη πλευρά του τοίχου Τζανγκουκ διατάζει να φέρουν τον επόμενο στη καρέκλα. Ο άντρας κλαίει και παρακαλεί για έλεος, όμως ο Τζανγκουκ έχει αλλού το μυαλό του.
Παίρνει ένα λευκό πανάκι και καθαρίζει το όπλο του, καθώς κοιτάζει την αντανάκλαση του πάνω στο καθρέφτη. Το μυαλό του ταξιδεύει πίσω στον θεϊκό πρόσωπο σου, τις αξέχαστες εκφράσεις που έπαιρνες κάθε φορά που φλεξαρε το πόδι του. Τότε, είναι που πιάνει κάτι μαύρο να κινείται στην άκρη της πόρτας. Φόρεμα είναι αυτό; Τα μάτια του εστιάζουν καλύτερα πάνω στην επιφάνεια του καθρέφτη και βλέπει καλύτερα ένα θηλυκό σώμα να στέκεται πίσω από την πόρτα.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα