12

1.5K 91 4
                                    

"Τι κάνεις με αυτό;" ρωτάει ο Τζανγκουκ καθώς σε βλέπει να κρατάς το τηγάνι προς την κατεύθυνση του, ενώ τα χέρια σου έτρεμαν.

"Με τρόμαξες." λες ηττημένη και σκύβεις κάτω, χέρια πάνω στα γόνατα σου. Συνεχίζεις να κρατάς το τηγάνι ενώ αφήνεις έξω μια βαθια ανασα.

Ο Τζανγκουκ κλείνει την πόρτα και περπατάει προς το μέρος σου. Ρίχνει τα κλειδιά του πάνω στο καναπέ και ύστερα πιάνει το τηγάνι από τα χέρια σου. Το αφήνει στη κουζίνα και τότε γυρνάει για να σε κοιτάξει.

Η θέα τον άφησε λίγο άφωνο. Η καμπύλη του πισινου ήταν τόσο δελεαστική. Ήθελε να σε γραπωσει και να σου χώσει μερικές σφαλιάρες για να μάθεις το μάθημα σου. Τον είχες εκνευρίσει πολύ το μεσημέρι, αλλά δεν μπορούσε να σου κρατήσει μούτρα για πολύ.

"Τζανγκουκ;" ρωτάς όταν ξαφνικά πέφτει μια παράξενη σιωπή στο σαλόνι. Σηκώνεσαι όρθια και γυρνάς πίσω για να το κοιτάξεις. "Παναγία μου, με τρόμαξες!" πιάνεις την καρδιά σου όταν βλέπεις ότι ο άντρας στέκεται από πίσω σου σαν το στοιχειό.

Ο Τζανγκουκ αναστενάζει και τότε πιάνει τον καρπό σου δυνατά. "Έλα μαζί μου."

"Τι; Γιατί; Που με πας; Περίμενε λίγο, δεν μπορώ να βγω έξω με τη ρόμπα!" αρχίζεις να διαμαρτυρεσαι, όχι επειδή δεν ήθελες να βγεις έξω με τη ρόμπα, αλλά επειδή φοβοσουν. Τον φοβοσουν. Δεν ήξερες τι ήθελε να σου κάνει. Ήσουν ήδη πολύ μπλεγμένη για να ξεμπλεχτεις από τις κλωστές που σας ενώνουν.

"Τζαν—" είσαι έτοιμη να φωνάξεις όταν ο Τζανγκουκ σταματάει και γυρνάει πίσω του.

"Γιατί φωνάζεις; Δεν πρόκειται να σου κάνω τίποτα." Το χέρι του πιέζει τον καρπό σου περισσότερο. Σε αυτό το σημείο αρχίζεις να πονάς.

"Τζανγκουκ, πονάω. Ασε με, με φοβίζεις." απαντάς ψύχραιμα, αλλά αυτός νιώθει μια δόνηση μέσα στη γροθιά σου. Κοιτάει το μικρότερο και τρυφερό σου χέρι και τότε καταλαβαίνει.. τρέμεις.

Το χέρι σου τρέμει. Μπορεί να ακούγεσαι δυνατή και ψύχραιμη, αλλά το σώμα σου τρέμει από το φόβο σου.

" Με φοβάσαι;" ρωτάει ενώ αρπάζει την μέση σου και εσύ τα πόδια σου σχεδόν σε αφήνουν κάτω από την απότομη δύναμη.

" Θες να απαντήσω ειλικρινά;" τον ρωτάς με σταθερή φωνή, ενώ συνεχίζεις να τρέμεις πάνω του.

"Πάντα." απαντάει και τα χερια του σε κρατούν πιο σφιχτά. Δεν πρόκειται να σε αφήσει να πέσεις, δεν θέλει να σε αφήσει να φύγεις μακριά του.

Troublemaker | Jeon Jungkook BTS Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα