1.5(special)

312 108 156
                                    

22 Ağustos 1938
Uzun zaman olmuştu.  Eğer size yazmazsam belkide daha iyi oluruz diye düşünmüştüm ama üst üste gönderdiğiniz iki mektup ve içimdeki bitmişlik hissi bu düşüncemi çürüttü ve yine duramadım.  Mektuplarınızda beni en çokta kolumda ki  yara izimi sormuşsunuz. Ben olabileceğim kadar iyiyim kraliçem. Sanırım hala son görüştüğümüzdeki gibiyim. Tek fark birkaç tel olan beyaz saçlarım. Kestane rengi saçlarıma pek iyi bakamadım. Yara izimse sizin özleminizle dolu. En çok o hüzünlü. En çok sizi o özlüyor sanırım.  Bazen ellerim uyuşuyor, bazen güzel simanız gözümün önüne geliyor. O zaman diyorum Yuta dokunmaya nasıl kıyabildin diye. Karşımda olsanız dokunamam size. Öpemem eskisi gibi. Kıyamam.  Bizden başka haberlerimde var elbet ama biz...  ne güzeldik kraliçem biz. Yan yanayken ellerinizi gizlide olsa tutarken. Kokunuzu içime çekebilirken. Şimdi kokunuzu içime çekmeye bile kıyamam ki. Kızıl saçlarınızı sevmeye kıyamam. Beyaz  teninizi sevmeye doyamam ama dokunamam.  Sanırım bu özlemin en büyüğü?  Kızınız Hemera umarım iyidir. Beni bilmesede benim yerime öpmenizi isterim küçük ellerinden. Taeyong ve Jaehyun'un kendi aramızda düğünlerini yaptık nihayet. Ben şahitlik ederken onlar yeminlerini ettiler. Daha sonra ise üçümüz  kırmızı şarapla kutladık.  Tıpkı saçlarınız gibiydi.Siz  kırmızı şarap severdiniz.  Benim size emanetim olan sevgime iyi bakın kraliçem. Canınıza, gözlerinize, ellerinize iyi bakın. Hırpalamayın rica ediyorum kendinizi. Biz zaten olmayacak bir yola çıkmıştık. Sonu belli olan bir yola. Yine de sizinle olduğum için asla pişman olmayacağımı bilmenizi isterim.Başka bir yer varsa orada tekrar görüşürüz belki.Yoksa da seni tanımak benim cennetimdi zaten.
-Komutan Yuta.

Dokunulmasa da görülmese de kalpte yer verilir bazısına nedensiz.

Öyle uzaktan seviyorum seni

kokunu alamadan,
boynuna sarılamadan
yüzüne dokunamadan
sadece seviyorum
öyle uzaktan seviyorum seni
elini tutmadan
yüreğine dokunmadan
gözlerinde dalıp dalıp gitmeden
öyle uzaktan seviyorum seni
yanaklarından süzülen iki damla yaşını silmeden
en çılgın kahkahalarına ortak olmadan
en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan.

Öyle uzaktan seviyorum seni kokunu alamadan, boynuna sarılamadan yüzüne dokunamadan sadece seviyorumöyle uzaktan seviyorum senielini tutmadanyüreğine dokunmadangözlerinde dalıp dalıp gitmedenöyle uzaktan seviyorum seniyanaklarından süzülen iki dam...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NEOZONER  aşkımın hazırladığı mükemmel estetiği buraya bırakmak istedim 💙💙💙Umarım beğenirsiniz💕Teşekkürler🖤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

NEOZONER aşkımın hazırladığı mükemmel estetiği buraya bırakmak istedim 💙💙💙
Umarım beğenirsiniz💕
Teşekkürler🖤

80lerden1yazar
nojamlee
_xiria
NEOZONER
pikachu6832
SKZFANGIRLSTAY123
bbwinchester
KimHaneul00
chenle
Nuuexx
jaemoutfan
nonetakeyoudown
onewaytomars
kelebeklerden
SySisi
27imagineperest
RaquelR_14
whiteflowerie
benedictier

Saudade [Nakamoto Yuta]Where stories live. Discover now