ten

1.2K 134 6
                                    

Han Jisung

" Sen niye yanıma oturuyorsun benim ya? " sırıtarak bana bakan Minho'dan gergince uzaklaşmaya çalıştım. Geri dönmek için tekrar otobüse binmiştik ve Seungmin'den önce arabaya binen Minho zorla yanıma oturmuştu. Üstelik dibime kadar gelmişti ve ben camla onun arasında sıkışmıştım. " Bulantı hapı veriyorum sana, sen bana kabalık yapıyorsun Jisung-ah. " oflayarak kafamı çevirdim ve camdan dışarıya bakmaya başladım. Otobüse binen Seungmin Jeongin'in yanına otururken bana kaşlarını aşağı yukarı oynatarak imalı bir şekilde bakmayı da ihmal etmemişti.

" Eğer otobüste sex yapmak istersen çekinmeden söyle. " diye bana doğru fısıldadığında şaşkınlıkla gözlerim büyüdü. Cidden beyni yeri pesiniyle düşünüp konuşuyordu bu herif. " Ben sana bana dokunmanı istemiyorum demiştim Minho. Unuttun mu? " Kafamı ona çevirmem kesinlikle çok büyük bir hataydı çünkü dudaklarımız sürtmüştü. Tanrım resmen elektrik çarpmış gibi hissettirmişti. " Nasıl yani böyle mi? " diyerek elini bacağıma koydu ve sıktı. Yutkunarak kafamı biraz geriye çektim.

Uyuyan Changbin ve Felix ikilisi hariç herkeste kulaklık vardı ve Minho şuan burada bana bir şey yapsa büyük ihtimalle hiçbirinin ruhu duymazdı. Bu beni daha da tedirgin ederken otobüsün hareket ettiğini hissettim. Bir yandan da bana yaklaşan Minho'dan uzaklaşmak için kafamı geriye doğru çekiyordum. " Çek şu elini Minho. " güldüğün de nefeslerimiz birbirine karışmıştı ve siktir bu çok güzeldi. Nefesi bile güzeldi ve asla tiksinmemiştim bana karışan nefesesinden. " Sadece anlamaya çalışıyorum. Dokunma derken bunu da kastetmiş olabilirsin. " elini bacağımdan çektiğin de rahat bir nefes alacaktım ki o elini daha farklı bir yere koymuştu. PENİSİME!!! Tanrım eli cidden oradaydı.

" Siktir ne yapıyorsun? " resmen terlemeye başlamıştım. Bana dokunması beni rahatsız falan etmiyordu ve lanet olsun ki bana dokunmasını her şeyden çok istiyordum ama onun sadece oyun oynamaya çalıştığı çok belliydi. " Ah sanırım dokunma derken bunu kastettin üzgünüm. " pis bir şekilde sırıtarak elini biraz daha bana bastırdığında dudaklarımdan bir inlemenin kaçmasına engel olamadım. " Neden benimle uğraşıyorsun? " altımda ki elini olabildiğince görmezden gelmeye çalışsam bile 'oram' görmezden gelemiyor gibiydi. Bu şişkinliğin başka açıklaması olamazdı çünkü...

" Uğraşmak mı? Neden seninle uğraştığımı düşünüyorsun ki? " dudaklarımı ısırıp hareket ettirdiği eliyle ufak bir küfür savurdum. " Sürekli benimle oyun oynuyorsun. N-ne istiyorsun ki? "  Eli kesinlikle rahat durmayı planlamıyordu. Tanrım şu durumdan kurtar beni. " Bebeğim seninle oyun falan oynamıyorum. Ben sadece sana dokunmadan duramıyorum. Ellerim bedenindeyken o kadar tamamlanmış hissediyorum ki kendime engel olamıyorum. " istemsizce şaşkınlıktan dudaklarım aralanmıştı. Benden bu kadar fazla etkilenmesini beklemiyorsum. Sonuçta o Lee Minho'ydu ve şuana kadar en az yüz kişiyle falan sevişmiş olmalıydı.

" Bakir biri gibi seni her gördüğüm de tahrik oluyorum. Bacakların çok güzel. Hele ki o küçük ve dolgun kalçan. Sikeyim bunların hiçbiri sevdiğim şeyler bile değil. " bu sefer gözlerim de büyümüştü ve ben ne diyeceğimi bilemiyordum. " Jisung. Ben- " anlını anlıma yasladı ve nefesini yüzüme doğru bıraktı. " Ben benim olmanı istiyorum her anlamda. " bu neydi şimdi? Ne demeye çalışıyordu? " Bana bir şans versen? " sanırım sesimi şaşkınlıktan yutmuştum. Mal mal yüzüne bakmaya devam ettim.

" Sen ne saçmalıyorsun? beni sevmiyorsun bile? Evlenmeye mecbur olduğumuz için yapıyorsan yapma Minho. " Sonunda sesimi bulabildiğim de neyse ki aklımdakileri de söylemeyi başarmıştım. " Senden en başından beri etkileniyorum. Kimseye karşı böyle bir çekim hissetmediğimi kabul edebilecek kadar da olgunum. Bu yüzden neden denemeyelim ki? " gülümsediğin de başka bir şoka girmiştim. Pis pis sırıtmak yerine cidden gülümsemişti bana. " Çünkü ben senden hoşlanmıyorum. " göz devirerek bana elinin varlığını hatırlatmıştı. " Hadi ama Jisung. Benden etkilendiğin kesin. Kabul et de deneyelim. Seninle istediğim şekilde yaşayabilmek ve istediğim şeyleri yapmak istiyorum. "

*

Burada bıraktığım için sorry fldldşfşşfşlflc Umarım beğenmişsinizdir:))

Bir daha ki bölüm de görüşürük♡

SEE U LATER~

Say İt{MinSung}Where stories live. Discover now