Hated

5.2K 215 250
                                    

Şu an teknik olarak bir aile kavgasının ortasında kalmıştım ama nedense eski gerginliğim yerini mısır yiyip kavga izleme isteğime bırakmıştı bunda biraz da Zayn'in babasının acil bir işi çıktığı için evden gitmesinin de etkisi olmuştu tabi.

Adamın karşısında gerçekten prensese falan dönüşüyordunuz çünkü kendisi kral gibiydi.

Şimdi Zayn'in kime benzediğini anlamıştım.

Zayn'in annesinin benden ölesiye nefret etmesine de anlam verememiştim açıkcası. Ne yapmıştım ki kadına? Alt tarafı hamileydim.

"Aklım almıyor Zayn! Nasıl böyle bir hata yaparsın?" Diye çığırdı Trisha, Yaser'in yokluğu ona biraz daha rahatlık ve cesaret vermiş gibiydi.

Beni hata olarak görmesi  kalbimi kırsa da Zayn onun dediklerini çokta siklemiyor gibiydi üstelik bebeğime babalık yapacak olan ve onu kabullenen Zayn'di yani kimseye bir şey demek düşmüyordu. "Doğru konuş anne."

Zayn'in uyarıcı sesini duyan Trisha " Bana bu paçoz kızı mı savunacaksın Zayn! Tek derdi para olan bu varoşu?" diye bağırdığında şartellerim iyice atmıştı.

Siktir.

Bunları duymak bile can sıkıcı ve sinir edici olduğundan ve hamilelik bana aptalca bir cesaret kattığından oturduğum yerden bir hışımla kalktım. "Bakın Trisha hanım para insana saygı kazandırmıyor maalesef size de kazandırmamış, ağzını toplayın yoksa ben çocuğumun babasının annesi demem o ağzınızı..."

"Mia!" Zayn bu sefer bana bağırmıştı.

Sinirden iyice koyulaşan kahve gözlerimi ona çevirip aynı sinirle gözlerine baktım. "Ne var? Buraya annenin aşağılayıcı laflarını duymaya gelmedim ben!"

Herkes şok olmuş gibi bana bakıyordu ve muhtemelen ne kadar saygısız olduğumu düşünüyordu ama benim hakkımda böyle iğrenç şeyler düşünen kadına teşekkür edecek halim yoktu.

Kendimi hiç bir zaman da ezdirmezdim.

"Sakin olmalısın." Dedi Zayn ellerimi ellerinin arasına kenetlerken, ellerimi hızla çektim. Zaten sinirliydim bir de bana sakin ol demesi daha da sinirlenmeme sebep oluyordu.

"Görüyor musun şu kızı! Annene karşı geliyor ama sen gene de ona sakin olmasını söylüyorsun. Yazıklar olsun sana Zayn!"

Ah bu kadın gerçekten aşırı sinir bozucuydu!

Güldüm. "Kendimi korumam neden saygısızlık olsun? Bana saldıran sizsiniz."

Uzun süredir sessizliğini koruyan Elena ben konuştuktan sonra sandalyesini iterek ayağa kalkmıştı. "Haddini aşma tatlım!"

Bana tatlım denmesinden o kadar nefret ederdim ki! Gerçekten aşırı zorlanıyordum.

Kaşlarım alayla havaya kalktı. "Sana ne?"

"Benimle doğru konuş! Senin varoş arkadaşlarına benzemem ben."

Bu kız kendini bir bok sanıyordu. "Sen karışma."

Zayn'in sert sesi duyulunca Elena sinirle bana bakıp uslu bir kız gibi Zayn'i dinledi ve yerine oturdu. "Bana tercih ettiğin kızlar mide bulandırıcı."

Ne?

"Ne diyor bu?" Diyerek Zayn'e dönünce derin bir of çekti ama cevap vermedi. "Buna katlanamam Zayn."

Hala bir cevap vermemişti ve ben bayılmak üzereydim, buradan acilen ayrılmam ve sakinleşmem gerekiyordu. "Para kör etmiş sizi, alın Zayn'i tepe tepe kullanın!"

I'm Having your baby / ZAYLENA Where stories live. Discover now