'Pregnant bitch'

4.5K 208 292
                                    

"Kadının hamile olduğunu söylememiştin Jamie, hamilelerden nefret ederim biliyorsun!"

Tanımadığım kadın sesi kulaklarımı doldururken gözlerimi zorlukla açmaya çalıştım ama bu o kadar zordu ki sanki göz kapaklarımda bir ağırlık varmış gibi hissediyordum.

"Eğer hamile olduğunu söyleseydim muhtemelen gelmezdin sadece biraz dayan, inan bana çok para kazanacağız."

Şimdiki sesi tanıyordum, yüzünden yara olan adama aitti ve sanırım kadının seslendiği Jamie'de oydu. "Sen tam bir aptalsın!Zayn bizi yaşatmaz seni gerizekalı!"

"Zayn ile bir işimiz yok güzelim rahat ol, hem bizi bulsa bile dışarıda tonlarca adam var. Bu onun için biraz intihar gibi olur." diye yanıtladı Jamie kadını ama kadın yine de endişeliydi.

"Her türlü riskli bir iş bu Jamie, Zayn'e zarar veremeyeceğimizi biliyorsun!"

Kadın sızlanırken ben hala ayılmaya çalışıyordum. Ellerimi ve ayaklarımı oynatmaya çalıştığımda ise bir sandalyede bağlı olduğumu anlamam uzun sürmedi.

Sonunda kendimde biraz güç bulmuş ve gözlerimi açabilmiştim, yavaş yavaş kendime gelmeye çalışırken dudaklarımdan kaçan inlemeye engel olamayınca gözler bana döndü.

"Uyuyan güzelimiz de uyanmış."

Jamie gülümseyerek yanıma yanaşırken ben içinde olduğum odayı inceliyordum ve bu pisliğin içinde hasta olmamayı ummaya başlamıştım, gerçi şu an hasta olmaktan daha büyük bir derdim vardı da neyse.

Jamie elinin tersiyle yüzümü okşadığında kafamı sertçe yana çevirip yüzümü buruşturdum. "Siktir git orospu çocuğu!"

Sinirli bir kahkaha attı. Yanındaki kadın biraz arkada durmuş bana nefret dolu bakışlar atıyordu ve bu gerçekten anlamsızdı çünkü bu insanlara bir şey yapmış olamazdım. "Zayn sizi sikecek!"

Jamie çenemi tutup kafamı çevirdi ve ona bakmamı sağladı. "Zayn bizi bulursa eğer sikebilir haklısın ama yanlış bildiğin bir şey var güzelim..." çenemdeki elleri daha da sıkılaştığında inledim. "Seni Zayn'e para karşılığı vereceğimizi düşünme çünkü para karşılığı seni ondan kaçırıyoruz."

Öfke ve korku ile dolan bedenim hafiften titremeye başlamıştı ve nefeslerim sıklaşmıştı, bu işte kesinlikle o kadının bir parmağı olduğuna adım gibi emindim.

"Aslında bu kadar efora gerek yoktu, seni direkt öldürmeyi teklif etsem de kabul edilmedi."

Yüzüme aşırı yakın olan yüzü cesaretlenmeme sebep olmuştu. Kafamı sertçe geri atıp çenemdeki elinden kurtuldum ve aynı hızla kafamı burnuna geçirdim. İnleyip geri çekilirken kafa attığım burnunu da tutmayı ihmal etmemişti. "Ah! Seni sürtük!"

Kafasını geri atıp burnunun kanamasına engel olmaya çalışsa da sanırım burnunu kırmıştım bu yüzden kan pek duracak gibi değildi.

"Bu aptal hamile sürtükle uğraşmaya değmez Jamie! "

"Mızmızlanma Fiona!"

Fiona kollarını göğsünün altında birleştirmiş bana aynı soğuklukla bakıyordu. "Ellerimi çöz de sana aptal hamile bir sürtük nasıl oluyormuş göstereyim kaşar!"

"Zayn'in böyle serseri ağızlı bir kızla bırak sevgili olmayı çocuk yapacağını bile düşünmezdim. Yazık şimdi minik bebeğini de yalnız büyütmek zorunda olacaksın..." bir kaç adım atıp bana yaklaştı ve alayla güldü. "Tabi , geriye minik bir bebek kalırsa."

Sinirle  öne doğru atıldım ama  kolumdaki iplerken dolayı yerimde sendelemekte başka bir şey yapamadım. "Hepiniz öldünüz, Zayn sizi öyle bir sikecek ki ölmek için yalvaracaksınız!"

I'm Having your baby / ZAYLENA Where stories live. Discover now