'Baby's father'

6.1K 235 198
                                    

Nasıl hissetmem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yoktu ama sabah Zayn giderken yüzüne bile bakamıştım. Oysa ki dün gece yaptıklarımızdan sonra bu kadar utanacağımı hiç tahmin etmiyordum.

Kendime hazırladığım kahvaltıyı ederken yüzümde aptal bir sırıtış vardı ve yanaklarım hala pembeydi.

Siktir, gerçekten etkisinden çıkamıyordum.

Roden mutfağa büyük bir gülümsemeyle girip kendine kahve hazırlarken bir yandan da tabağımdakileri aşırma derdindeydi. "Dün gece uyuyamadım mı?"

Yüzündeki muzip gülümseme tekrar utanmama sebep olurken aklım direkt dün geceyle dolup taşmıştı.

Dudakları boynumdan göğsüme kadar gezinip ıslak öpücükler bırakırken kasılmıştım, elleri bir an olsun çıplak tenimde gezinmekte vazgeçmiyordu ve nefesi ürpermeme sebep oluyordu. Dudaklarıma çıkıp gözlerini gözlerime kitlediğinde ela gözleri karanlıkta bile arzuyla parlıyordu ve ben buna karşı koyabilecek kadar güçlü bir iradeye sahip değildim. Belimi kavrayıp kendini içime iterken dudaklarıma doğru boğukça inledi. Yüzünün önüne düşen bir tutum saç bile onu ilah gibi göstermeye yetiyordu. Ellerimi gezdirdiğim sırtı kasılıyordu, hareketleri öyle yavaştı ki çıldırıyormuş gibi hissediyordum. Karanlıkta nefeslerimiz birbirine karışırken gözlerini bir an olsun gözlerimden ayırmıyordu. Elimde olmadan anın verdiği zevkle adını inlediğimde gözleri kapanmıştı ve kesik bir nefes almıştı, adını söylememin hoşuna gittiğini biliyordum.

Roden elini yüzümün önünde salladı. "Hey?"

Transtan çıkmış gibi irkilerek kendime geldiğinde kahkaha attı. "Hala etkisindesin demek ha?"

Gözlerimi devirdim. "Saçmalama Roden, hiçbir şey olmadı."

Ne arada yaptığını bile görmediğim kahvesini alıp karşımdaki sandalyeye geçti ve elini yanağına yasladı. "Yüzündeki aptal ifade, yanaklarındaki pembelik ve garip bakışların... kesinlikle seks yaptınız."

"Roden!" diyerek onu uyarmaya çalıştım ama o gerçekten umursamıyordu. "Eee nasıldı kızım anlatsana!"

Yüzümü buruşturup 'ciddi misin?' der gibi ona bakmıştım, kesinlikle ciddiydi. "Roden saçma saçma konu..."

Heyecanla sözümü kesti. "Sert miydi? Yoksa bebek var diye biraz daha yumuşak...." derin ve sesli bir nefes alarak bu sefer tamamlamasına izin vermeden ben sözünü kestim. "Sapık mısın kızım sen? Sana Zayn ile nasıl seks yaptığımızı anlatacak değilim herhalde."

Kahvesinde koca bir yudum aldı. "Yaptınız yani?"

Ah... bu kız insanı gerçekten yoruyordu.

Çatalımı tabağa bırakıp sandalyemden kalkarken ona kötü bir bakış atmayı da ihmal etmemiştim tabi ki. "Sen işe gitmiyor musun? Patronun falan bekliyordur."

Kahvesini kafaya dikleyip bitirdikten sonra dudaklarını yaladı. "Haklısın gitmeliyim, ofiste işlerimiz var anlarsın ya."

Bana göz kırpıp mutfağı terk ederken arkasından şaşkınca bakmakla yetindim. Onun için biraz endişeleniyordum aslında çünkü kendisi çok şıp sevdi biriydi. Erkeklerle genelde eğlenir ve sıkıldığı zaman götlerine tekmeyi basardı. Çoğu zaman üzgün bir erkek arkadaş sorunu yaşardık ve kapımıza Roden için ağlayan birileri dadanırdı. Tabi artık evimizi bilmedikleri için gelemiyorlardı ve bunun için gerçekten mutluydum.

Mutfakta işimi bitirir bitirmez odama geçip hazırlanmış ve çabucak evden çıkmıştım çünkü bu gün benim için önemli bir gündü. Hem doktora gidecektim hem de akşam Zayn bana bir sürprizi olduğunu söylemişti bu yüzden fazla heyecanlıydım.

I'm Having your baby / ZAYLENA Where stories live. Discover now