'İcaria.'

3K 175 121
                                    

Roden'ın Ağzından

Gecenin geç saatlerinde Mia yavaş yavaş kendine gelmeye başlamıştı ama kimsenin sözüne itaat etmiyor ve ona denilenleri asla yapmıyordu.

Ne yemek yemişti ne de su içmişti. Ona ısrar etsem de pek umrunda değil gibiydi bu yüzden üzerine gitmedim.

Zayn hala ortalıkta yoktu, Mia ise hala bebeğini ve Zayn'i sorup duruyordu. Verecek bir cevabım olmadığından sürekli onu geçiştirmeye çalışıyordum ama ne zamana kadar bunu yapabileceğim konusunda bir fikrim yoktu.

Ona daha fazla ne kadar yalan söyleyebileceğimi bilmiyordum ve bunu gerçekten kendime yediremiyordum.

Mia kendi kendine bir şeylerle ilgilenirken telefonuma gelen mesajla irkilerek yerimden sıçradım. Bu onun dikkatini üzerimde toplamıştı. "Zayn mi?"

Telefonu elime alıp gelen mesaja baktıktan sonra kafamı olumsuz anlamda salladım ve yerimden kalktım. "Hayır, Louis yazmış hemen dönerim."

Ona yalan söylemiştim, mesajı atan Zayn'di ve dışarı gelmemi söylemişti. Oturduğum yerden kalkıp odadan dışarı çıktığımda hiç beklemediğim bir şeyle karşılaştım.

Zayn kucağında pembe battaniyeye sarılmış bir bebekle öylece duruyordu.

Şaşkınlığımı gizleyemediğim için kocaman olmuş gözlerimle ona baktım. "Ne bu?"

Kucağındaki bebekten gözlerimi alamıyordum ve aklıma gelen şeyler kanımı dondurmaya yetiyordu. "Zayn sana diyorum! Ne yaptığını sanıyorsun sen!?"

Titrek bir nefes aldı. "Ben... ben bu bebeği Mia için getirdim..."

Hemen sözünü kestim. "Sen aklını mı kaçırdın! Mia kendi bebeğini tanımaz mı sanıyorsun aptal! Hemen bu bebeği kimden aldıysan ona götür duydun mu beni?!"

Kaşlarını çattı. Beni koluyla itip kapıyı açacağı sırada ona engel oldum. "Hayır Zayn bunu yapmana izin veremem!"

"Çekil!" Diye bağırdı ama ben kapının önünden bir an olsun kıpırdamadım.

Yaptığı şey çok saçmaydı! Başkasının bebeğini alıp 'Mia al sana kızımızı getirdim.' mi diyecekti gerçekten!?

Zayn'de kafayı yemişti ve aklı başında tek insan olarak bu olaya el atma yetkisini tamamen üzerime alıyordum.

"Sana çekil dedim Roden!" diye bağırdı tekrar ama ben yine çekilmedim, zaten buna da gerek kalmadı çünkü Mia kapıyı açmıştı.

Anlamaz gözlerler bize bakarken Zayn sıkıntıyla nefesini dışarı verdi, ben ise çatık kaşlarımla sinirli bir şekilde onu izliyordum.

Yaptığı boku temizlemenin zamanı gelmişti.

Mia Zayn'in kollarındaki bebeği görünce sevinçle gülümsedi ve ben o an kalbimin binlerce parçaya ayrıldığını hissettim. "Zayn, bebeğimizi mi getirdin?!"

Zayn tam ağzını açmış bir şey diyordu ki ona dolu gözlerimle sert bir bakış attığımda konuşmaktan vazgeçti. Mia heyecanla pembe battaniyeye sarılı bebeğe baktı ama gülüşü yavaşça soldu.

"Bu benim kızım değil."

Zayn'e "Ben tanır demiştim orospu çocuğu!" diye bağırmak istesem de bunu yapmadım, aksine gayet sakin bir şekilde Mia'nın kolunu tuttum ve onu odaya geri soktum. "Hadi girin, odada konuşalım."

"Anlamıyorum neler oluyor? Zayn neden kucağında başkasının bebeği var?" diye sordu Mia ama Zayn konuşabilecekmiş gibi durmuyordu, gözleri dolmuştu ve hiç durmadan çenesini sıkıp duruyordu. Bu yüzden konuşma kısmını da ben devraldım.

I'm Having your baby / ZAYLENA Where stories live. Discover now