ii. i don't even know who i am!

2.1K 123 7
                                    

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

AMERICO?" Namířila jsem na něj zbraní, ne že bych chtěla, ale ze strachu. Bála jsem se ho. Nevím ani proč.

Doraz ho," uslyšela jsem ve své vysílačce. Nemohla jsem. Vím že ho znám. Jenom si musím vzpomenout. Odložil svůj štít a zvedl ruce nad hlavu. Takovou reakci jsem doopravdy nečekala.

„Nemusíš to dělat."

Něco v mém mozku mě přimělo dát zbraň na zem. Snažila jsem se si vzpomenout, kde jsem ho tak mohla vidět. Kolem nás se začali hromadit lidi z HYDRY. Přivedli k nám ještě zrzavou ženu: Natashu Romanovovou a Sama Wilsona, kteří byli taky v té složce.

Donutili nás abychom si klekli. Nyní jsem zrádcem HYDRY. Rumlowovi věnuji zlý pohled. Oplatil mi ho.

„Tvůj otec nebude moc rád, že sis vzpomněla. Víš to že?" neodpovídala jsem. Mýlil se, pořád jsem si nevzpomněla. Jsem prostě neschopná.

„Nechá ti zase vymazat mozek," zašeptal mi do ucha jinej voják. Dost mě štval, ale rozhodla jsem se nedělat nic. Ignorovat ho, to ho naštve nejvíc. Podívala jsem se po Kapitánovi. Pořád si mě prohlížel.

„Pamatujete jak jsem vás vzal na tu horskou dráhu?" zeptal se Bucky.

„Jo, Steve zvracel." Steve mě probodl pohledem, ale nakonec se taky usmál, stejně jako Bucky, kterého jsem držela za ruku.

„Tohle je odplata?"

„Neříkej že se bojíš, Bucky. Tohle zvládnu i já." Steve si mě prohlížel.

„Děje se něco?" zeptala jsem se ho a naklonila hlavu na stranu.

„Nemusíš to dělat."

Zamrkala jsem. Naložili nás do auta a to se rozjelo pryč. Očima jsem těkala mezi všemi přítomnými.

„Ty si mě nepamatuješ, že?" zeptal se. Ne, Kapitáne. Nepamatuju.

„Vím že tě znám. Jenom nevím kdo jsi," řekla jsem tiše a opřela si hlavu o zeď. Nepříjemně mi pulsovalo v noze, v té se kterou jsem skočila na auto. Nic to asi nebude, jen nějaké škrábance a modřiny.

Ucítila jsem na sobě něčí dotek. Překvapeně jsem vzhlédla a viděla Stevea, jak se dotkl mého ramene. Hned se ale odtáhl. Všichni jsme mlčeli, neboť mě jistě považovali stále za nepřítele. Natasha Romanovová párkrát tiše zasténala bolestí. Měla prostřelené rameno.

„Potřebuje doktora. Jinak tady vykrvácí," řekla jsem a jeden ze strážných na mě vytáhl zbraň, které jsem se bála snad víc než pistole — zbraň co dává elektrické šoky. Ironií je, že mou schopností je totéž. Když se někoho dotknu, můžu mu dát elektrický šok. Ovšem, strážný nepraštil tou zbraní mě, ale muže vedle sebe. Strážný si sundal helmu. Byla to žena, o které mi taky dali složku -- Maria Hillová.

„Už se mi v tom pekl mozek."

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

ZAVEDLI nás na nějaké místo, kam, jsem ale bohužel nevěděla. Hned jak jsem přišla, mi nasadili pouta a sebrali veškeré zbraně. Taky mi dali tlumiče, abych nemohla použít své schopnosti. Zjistili že umím dávat elektrické šoky. Měla jsem ruce svázané a seděla přivázaná. Rovná jako pravítko, jak mě ti kreténi učili. Nepřítomně jsem se dívala do zdi. Naproti seděla Natasha Romanovová, Steve, Hillová, jednooký muž a Sam Wilson.

„Vaše jméno?" zeptal se Fury s pohledem do složky.

„America," odpověděla jsem. V duchu jsem doufala že to bude všechno, ale to byla naivní představa, protože tohle je něco jako výslech.

„A dál?"

„Nevím."

Prosím, ať je to všechno.

„Blackstormová," doplnil ji Steve. Podívala jsem se na něj a on se jen jemně usmál.

„Je pravda, že váš otec pracuje s HYDROU?"

„Je tohle policejní výslech nebo co?" zavrčela jsem nepříjemně.

„Jenom o vás chceme mít nějaký záznam." Pokrčila rameny.

„Já o sobě ale nic nevím! Nevím kdo jsem!" vykřikla jsem. Chovali se klidně, což mě dost frustrovalo. Něco si k sobě zapsala, přešla ke mě a odpoutala mě do křesla. Sundala mi tlumiče a pouta. Cítila jsem jak na mých prstech pobíhají jiskry. Zvedla jsem prsty a podívala se na ně. Jiskřily.

„Děkuji," řekla jsem ale přesto jsem jí moc nedůvěřovala. Přikývla a stáhla se stranou.

„Kapitán Rogers Vám věří, tak ho nezklamte," upozornil mě jednooký muž.

„To znamená —"

„Že s nimi jdete na misi, zničit HYDRU,"odpověděl mi Fury.

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

DALI mi nože a taky normální oblečení. Žádný znak S.H.I.E.L.D.U nebo HYDRY, tohle byla normální černá bunda, bez jakýchkoli symbolů. Letěli jsme vrtulníkem. Spíš já a Fury.

Pozorovala jsem Stevea jak proniká s Falconem do jejich základny. Helikariéry začaly pomalu vzlétat. Po nějaké chvíli zbyl jenom jeden, bez jejich zelené karty, nebo co to je. Na posledním helikariéru byl Bucky a Steve. Bojovali spolu a Steve prohrával.

„Hej ptáku," zavolala jsem na Wilsona, „hodíš mě na ten helikariér kde je Steve?" Uslyšela jsem jak se jeho křídla vznáší nade mnou. Chytila jsem se ho za nohy a on mě hodil na helikariér. Upřímně, bála jsem se že spadnu. Skočila jsem Buckymu na záda a dala ruce na jeho krk.

„Promiň," zašeptala jsem a dala mu do krku elektrický šok. Bucky spadl do vody a Steve vyměnil jejich kartu za tu naši. Potom jsme se všichni zřítili do vody.

AMERICA BLACKSTORM ━━━ ᵇᵘᶜᵏʸ ᵇᵃʳⁿᵉˢWhere stories live. Discover now