v. twins

1.6K 98 4
                                    

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

PROBUDILA JSEM SE S VELKOI BOLESTÍ HLAVY. Nejdřív jsem si myslela že mám kocovinu, a že jsme to s Buckym minulou noc přehnali, ale potom jsem si vzpomněla co se stalo. Kovový muž a vylepšená dvojčata, co vypadala, že jsou na naší straně, ale nakonec nás zradila. Ta holka se mi vrtala v hlavě a pak mě něco omráčilo. Nebo možná někdo. Očima jsem zamžourala a spatřila toho kovového muže. Byl ke mně otočený zády, automaticky jsem ucouvla dozadu. V tohle případě spíš se doplazila.

„Už jsem si myslel, že se neprobereš," pronesl s hranou starostí a otočil se. Jeho děsivě rudé oči mne propalovaly a já se cítila hrozně nepříjemně. Bylo to jako by mě znal.

„Co ode mne chceš?" zeptala jsem se a snažila se, aby se můj hlas netřásl.

„Mám pro tebe nabídku. Ty se přidáš ke mně, protože tvé ruce dokáží dávat elektrické šoky a to by se mi teď náramně hodilo. Nebo všem na světě prozradím, že jsi zabila Howarda a Marii Starkovi. Tak co si vybereš, zimniy sodlat?" přešel ke mně a já zase couvla. Narazila jsem do zdi. Všimla jsem si že za ním jsou dvojčata, černovláska se tvářila provinile a pohledem se mi vyhýbala.

„Bylo mi divné, že tě Stark přijal mezi Avengers, po tom co jsi udělala jeho rodičům. Potom mi ale došlo že to nikdo z nich neví." Pořád mi Starkovi připomíná, i když se tak zoufale snažím zapomenout. Tohle je záležitost, která ve mne navždy zůstane.

„Vím co si vybrat, zheleznyy chelovek. Klidně jim to řekni. Klidně mne i zabij. Protože si smrt zasloužím."

„To taky udělám. Ale až po krátké návštěvě u doktorky Cho," a s tím odešel. Dvojčata šla poslušně jako spráskaní psi za ním.Seděla jsem na zemi a koukala do ní. Musela jsem tam sedět pár hodin, ale i tak to ubýhalo hrozně pomalu. V tom okolo mě proběhlo něco rychlého. Bylo to jedno z dvojčat. Držel v ruce klíč, od cely kde jsem zavřená a odemknul mi. Zmateně jsem se na něj podívala. Pořád tam stál a čekal až za ním půjdu. Usoudila jsem že to nebude past. Vylezla jsem z cely a čekala jestli zaútočí.

„Nepřišli jsme útočit," promluvil klidně a zvedl ruce v obranném gestu. Za ním se objevila jeho sestra. Wanda Maximovová se na mě podívala s malinkým úsměvem na tváři.

„Tak co tu děláte?" zeptala jsem se, ne zrovna příjemně.

„Přišli jsme pro tebe a jdeme varovat Avengers, před Ultronem," odpověděla mi. Co jiného mi zbývá?

„Fajn," povzdechla jsem si, ale pořád jsem vůči nim byla trochu nedůvěřivá. Přeci jen, ta holka se mi hrabala v hlavě. „a jak se tam dostaneme?"

„Poběžíme." usmál se Pietro.

„Ty nás uneseš obě?"pozvedla jsem obočí a založila si ruce na hrudi. Mlčky přikývl a pokynul nám ať mu vylezu na záda, svou sestru si vzal do náruče. To bylo děsně potupný. Když nás obě držel, rozeběhl se k Stark Toweru. Netuším jak věděl kde se nachází, ale to je teď jedno. Běžel a ani jednou se nezastavil, dokud jsme nebyli na místě. Ještě jsem je ale zadržela.

„Slyšeli jste co říkal Ultron o Starkových rodičích?" oba přikývli.

„Takže, jestli to někomu řeknete, tak si vás v noci najdu a podříznu," slibovala jsem jim. Wanda protočila oči v sloup a vydala se k Starkově věži. Pietro se na mě díval s trochu vyděšenýma očima. Aspoň bude držet jazyk za zuby. Vešli jsme dovnitř a vyjeli výtahem nahoru. Vešla jsem do Tonyho laboratoře. Byli tam všichni a Tony chtěl zase něco oživit.

„Vypněte to!" vyštěkla jsem a v prstech ucítila známé jiskření. Všichni se po nás podívali, nejspíš překvapeni že žiju.

„Nikdo to nechápete!" namítl Tony.

„Víš co jsi udělal minule?" vyjela jsem na něj. Pod Pietrem se objevila kulka, kterou vystřelil Clint a on spadl o patro níž. Wanda vykřikla jeho jméno.

Poté se snažila pomocí magie vytáhnout kabel, jenž vedl z oživovací rakve, ale Bruce ji chytil kolem krku a snažil se jí držet za ruce, aby s nimi nemohla pohybovat předměty. Přišla jsem k Bruceovi a dala mu elektrický šok — bylo mi jedno zda-li ho naštvu. Přiletěl ale Bůh hromů a blesků se svým kladivem a uhodil rakev bleskem. Z rakve vyletěl rudý muž.

Ten se po nás zmateně podíval. Pohledem se zastavil nejprve na Wandě a pak na nás ostatních. Černovláska byla jím naprosto fascinována.

„Thore, ty jsi pomohl to stvořit?" zeptal se Steve podrážděně a ukazoval na rudého muže.

„Měl jsem vizi . . ." Pak jsem vypnula. Byla jsem příliš zaujatá tím rudým mužem. Wanda říkala něco o tom, že do něj vidí. Jako do člověka, ale tohle člověk nebyl. Nebo ano?

„Lidi, vím kde je Nat."oznámil nám Clint a v ruce držel malý papírek.

„V Sokovii."

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

VŠICHNI chtěli letět do Sokovie a já se chtěla hned vytratit, abych našla Buckyho. Ale Steve si mě všimnul.

„Kam jdeš, Americo?" zeptal se mě a zkoumavě si mě prohlížel. Všichni se k nám otočili. Jediná Wanda Maximovová bez výčitek.

„Domů," odpověděla jsem a vystrčila bradu. Tony si překřížil ruce na hrudi.

„Mám pocit, že nám něco tajíš, Blackstormová," polkla jsem a začala se i strašně potit. Myslím že ostatní si toho všimli.

Zabila jsem ti rodiče, a teď tajně chodím s Winter Soldierem, kterého se zoufale snažíte najít.

„Co bych měla tajit?" opáčila jsem a udělala přesně to co on —— překřížila si ruce na hrudi a popošla k němu blíž.

Vstoupila mezi nás Wanda.

„Dost, musíme letět do Sokovie!" snažila se nás uklidnit. Ani jeden z nás svůj postoj neuvolnil, ale přesto jsme šli ke quinjetu.

AMERICA BLACKSTORM ━━━ ᵇᵘᶜᵏʸ ᵇᵃʳⁿᵉˢحيث تعيش القصص. اكتشف الآن