xi. miss carol makes me kinda gay

928 63 2
                                    

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

PO bitvě u Wakandy jsme odjeli na základnu Avengers a snažili se najít Tonyho. Bohužel jsme nic nenašli, dokud jsme jedné noci neuviděli vesmírnou loď, přistát na trávníku u základny. Rychle jsem se k ní vydali. Byla tam žena a byla pod tou lodí, nejspíš ji sem dopravila.

Z té lodi vyšel Tony a podpírala ho modrá žena-Nebula, další dcera Thanose. Vzali jsme je dovnitř a tam Natasha té ženě vysvětlila co se stalo. Ta žena se nám představila jako Carol Danversová, Kapitánka Marvel. Byla fakt pěkná, upřímně. Sklapni mozku, kdo se ptal na tvůj názor. Tony potom začal Stevea obviňovat říkal mu jak ho potřeboval atd. Nakonec si vyndal z hrudi obloukový reaktor a dal ho Steveovi do ruky. Bruce mu dal sedativa a zbytek dne prospal.

„Postarejte se o něj, cestou mu obstarám (autorce vypadl název toho elixíru😅) elixír," řekla Carol a dala se na odchod. Neodcházej, jsi hezká.

„A kam se chystáte?" zeptal se Steve.

„Zabít Thanose," odpověděla. Drsňačka.

„Na stopro nejsem hetero," utrousila jsem a doufala, že se to nijak nedostane k Buckymu. Natasha se jen na mě zmateně podívala. Pokrčila jsem rameny a mírně se ušklíbla.

Steve ji ale zastavil, „Chápeme že tam nahoře je to váš rajon, ale tohle je i naše bitva. A víte vůbec kde ho najít?"

„Vím kdo by to vědět mohl," pokrčila Carol rameny. Hezký tílko.

„Nenamáhejte se. Já vám řeknu kde Thanos je," přerušila je Nebula. Sedli jsme si a ona se dala do vyprávění. Neodpustila si dramatický dlouhý a procítěný proslov.

„Thanos strávil hodně času zdokonalováním mě. A pořád mluvil o svém velkém plánu. I jako rozložená jsem mu chtěla udělat radost, a ptala se: Kam položíme až bude plán hotoví? Jeho odpověď byla vždy stejná. Do zahrady."

„Roztomilé. Thanos myslel i na důchod," řekl Rhodey. Potom Rocket začal ukazovat něco na obrázku zeměkoule. Vysvětlil nám kde Thanos prý je. Nebula mu to potvrdila. Takže jsem v lodi Strážců Galaxie vyrazili na planetu, kde Thanos má být.

„Kdo z vás ještě nebyl ve vesmíru?" zeptal se Rocket. Steve, Natasha, Rhodey, Bruce a já jsme se přihlásili.

„Proč?"

„Nechci tu mít nablito," vyštěkl Rocket a zase se začal věnovat lodi.

„Vstupní bod za tři..."začala Nebula odpočítávat. „Dva....jedna." rychle jsme se rozjeli a vzápětí byli nad tou planetou. Carol se vydala na obhlídku. Po chvíli se vrátila.

„Žádné válečné lodě. Žádná armáda. Žádné satelity. Je tam jenom on," ohlásila Carol.

„To úplně stačí," řekla Nebula a loď se zase dala do pohybu. Přistáli jsme na povrchu a vyšli ven. Vešli jsme do jeho domu. Carol ho držela pod krkem a Rhodey s Brucem za ruce. Usekli mu ruku a Rocket ji zvedl aby vzal ty kameny.

„Ale ne," vydechl. Ukázal nám rukavici, žádné kameny.

„Co jsi s nimi udělal?" zeptala jsem se přiškrceným hlasem.

„Kde jsou?"

„Pryč. Rozbité na atomy," odpověděl Thanos. Měla jsem pocit že se mi zastavilo srdce. Hajzl jeden.

„Použil jsi je před dvěma dny!" Bruce do Thanose strčil.

„Použil jsem je k tomu abych je zničil, málem mě to zabilo," ukázal na svou tvář. „Ale dílo je dokonáno a navždy bude." sledoval naše tváře.

„On určitě lže, musíme to tu prohledat," řekl Rhodey roztřeseným hlasem.

„Můj otec je lecčím, ale lhářem nikdy nebyl," namítla Nebula.

„Díky dcero." Nebula nepatrně přikývla. „Možná jsem ti přece jen křivdil," řekl Thanos než mu Thor usekl hlavu.

„Co jsi to udělal..."

„Vedl jsem úder na hlavu," odpověděl Thor a vyšel z domu ven.

Bucky-

AMERICA BLACKSTORM ━━━ ᵇᵘᶜᵏʸ ᵇᵃʳⁿᵉˢOnde histórias criam vida. Descubra agora