ix. the civil war

1.2K 84 4
                                    

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

SE Stevem, Samem a Buckym jsem jela na letiště v Německu abychom mohli zastavit chlapa, co chce ovládnout všechny Winter Soldiery. Steve obvolal nějaké další hrdiny, ale já jeho hovor neposlouchala. Byla jsem příliš soustředěná na znuděné koukání z okna. Dorazili jsme na místo, a tam čekalo nějaké auto s blondýnkou, kterou jsem viděla v budově kam nás převezli. Otevřela kufr od auta a tam byla jejich výzbroj. Potom mu něco řekla a potom se začali líbat. Nakonec se od sebe odtáhli a blondýnka odjela.

U Steveova nenápadného auta, zastavila dodávka a z ní vylezl Clint s Wandou. Clint otevřel dveře a tam byl ještě jeden muž, kterého nám představili jako Scotta Langa.

Scott vylezl z dodávky a začal Steveovi příliš dlouho třást rukou. Upřímně, to bylo trapné.
Po letišti se ozval německý jazyk.

„Budou vyklízet letiště," přeložila jsem větu.

Stark."

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

STEVE se zmenšeným Scottem šli k Tonymu, zatímco já, Bucky a Sam jsme běželi k vrtulníku. Najednou kolem mě proběhlo něco rudého.

„Co to do háje je-" zeptala jsem se, a jak jsem o chvíli později zjistila, byl je to chlapec a vrhal na nás pavučiny. Vzala jsem do ruky střelnou zbraň a začala po něm střílet. Jedna kulka těsně minula jeho rameno. Vystřelil na mou pistoli svou pavučinu a zbraň mi sebral.

„Pavoučí dítě. Tak fajn," když byl ten kluk v dosahu mé ruky, dala jsem mu elektrický šok. Pavouk spadl na zem a začal po mě metat pavučiny. Sam pavouka praštil do zad a on odlétl stranou. Bucky ho praštil kovovou rukou ale pavouk ruku chytil a držel si ji od těla. Sam měl jednu ruku v pavučině, ale přesto pavoučího kluka nechal díky té jeho létající věci odletět pryč.

„Nemohl jsi to udělat dřív?" zeptal se Bucky.

„Nesnáším tě."

„A já nesnáším vás oba."

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

MY proti Tonymu ... To nemohlo dopadnout dobře. A taky, že nedopadlo. Porvali se. Mezitím co já, Bucky a Steve jsme utekli k vrtulníku a chystali se odletět na Sibiř, zbytek zatknul generál Ross. Celou dobu jsem seděla vzadu a choulila se v rohu. Doufala jsem že tam dorazíme dřív než ten Sokovijec. Steve začal přistávat a my vyrazili ven. Pod nohama nám křupal sníh. Dveře byly otevřené, takže jsme vešli dovnitř. Sjeli jsme dolů a já zahlédla pohyb. Rychle jsem se otočila a namířila na něj zbraní ale ukázalo se že je to Tony.

„Nepřišel jsem útočit," sundal si masku.

„Možná jsi s tím psychiatrem tak úplně nekecal. Možná," protočila jsem očima. Tony se doopravdy neumí omlouvat. Nakonec jsme s Buckym odložili své zbraně a vydali se níž. Tam byla obrovská místnost s několika mrazáky, nebo čím. Byl tam i proti atomová stěna a za ní jsem uviděla toho Sokovijce.

„Jestli vás to potěší, zemřeli ve spánku," oznámil nám a Steve po něm hodil štít. Ta stěna byla proti atomová, takže se jí nic nestalo. Štít se odrazil zpátky k Steveovi. Na malém stolku byl počítač a na něm nápis. Ten nápis byl sice rusky ale já mu rozuměla. 16. prosince 1991.

Den kdy jsem s Buckym zabila Howarda a Marii Starkovi. Žaludek se mi sevřel a dlaně se začaly potit. Polilo mě horko. Muž ten záznam pustil.

„Vypni to," řekla jsem tiše. Jsem si jistá že ten Sokovijec mě slyšel. Jenom se usmíval.

S Buckym jsem vyrazila na misi. Střelil do gumy a auto dostalo smyk. Slezli jsme z motorek a vydali se k autu. Otevřela jsem kufr auta a sebrala kufřík se séry pro supervojáky. Bucky otevřel dveře řidiče a vytáhl ven nějakého muže. Tomu muži mohlo být kolem sedmdesáti, vypadal velmi staře. Předal mi ho a šel hlídat kufřík.

„Agentko Blackstormová, seržante Barnesi."zasípal než jsem jím praštil o auto. Znovu a znovu. Potom jsem ho vrátila na původní místo a Bucky mezitím udusil Marii Starkovou. Potom vytáhl pistoli a střelil do kamery.

Tony se k nám otočil a chtěl napadnout. Bohužel ale nechtěl napadnout mě, ale Buckyho.

„Tony, ne," Steve dal Tonymu ruku na rameno ale Tony ji setřásl.

„Zabil mi mámu-"vrhl se na Buckyho ale já si před něj stoupla. „A ty," ukázal na mě. Cítila jsem z něj nenávist, která mu byla vidět i v očích. Nedivím se mu. „myslel jsem že budeš něco víc, než jenom vražedkyně." vystřelil po nás paprskem, který vycházel z obleku Iron Mana. Bucky mě strhl dolů a paprsek ho zasáhl. On a Steve se rozeběhli pryč, Tony jim byl v patách. Já za nimi nešla, protože jsem si všimla že ten Sokovijec odchází. Vydala jsem se za ním. Seděl venku a měl v ruce mobil. Pořád dokola poslouchal jedni zprávu.

„O někoho jsi přišel..."odtušila jsem. Žena na konci zprávy řekla, že ho miluje. Otočil se ke mě, ale hned se zase odvrátil. Za sebou jsem uslyšela kroky. Hned jsem se otočila a měla připravené zbraně. Jak se ukázalo byl to král Wakandy. Sundal si masku Black Panthera a zatnul drápy.

„Vím jak ti je," řekla jsem mu, ignorující krále.

»» ──────ஓ๑✪๑ஓ ────── ««

KRÁL T'Challa nás měl dopravit do Wakandy, kde měli Buckyho zmrazit, protože se bál toho co do něj HYDRA dala. Já odjela pryč, protože jsem u toho být nechtěla. A navíc, ze mě Wanda tu HYDRA část odstranila. Rozhodla jsem se že se budu courat po světě a snažit se aby mě Ross nebo Stark nenašli, protože každý teď nepochybně ví, co jsem udělala.Přesto mě to bolelo. I když to bylo sobecké, chtěla jsem ho mít u sebe. Ne Tonyho. Fuj, ale Buckyho.

AMERICA BLACKSTORM ━━━ ᵇᵘᶜᵏʸ ᵇᵃʳⁿᵉˢWhere stories live. Discover now