6.

466 25 0
                                    

A nebo taky ne no... ALE PŘÍŠTÍ UŽ URČO DELŠÍ NEŽ 800 SLOV BUDE!
___________________________

Louis Tomlinson

Wow, tak tímhle mě celkem zaskočil. Líbilo se mi to, jenže když jsem to dal najevo, on si asi uvědomil co dělá a ruku odtáhl. Bylo mi to líto, doufal jsem, že tam tu ruku nechá.

Když jsme došli ke mě domů, vzal jsem ho si vybalit své věci. V pokoji jsem zůstal a potichu ho pozoroval. Jak jsem rychle bral, tak jsem vzal i jednu hromádku triček, která se mi po tom, co jsem jí zvedl zdála těžší než jen pár triček, nad tím jsem se v tom spěchu ale moc nepozastavoval. Začal jsem si to uvědomovat až teď, a tak jsem čekal až jí vytáhne, abych se ho na to zeptal. Když jí vytáhl, chtěl jsem se ho na to zeptat, jenže z té hromádky, zhruba ze středu, vypadl vibrátor. Spadla mi brada snad až na zem a trochu zděšeně jsem se na Harryho podíval. "N-n-není to tak j-jak si myslíš!" Vychrlil na mě a měl skleněné oči. "Ty... já... uhm... promiň, já... když jsem jí bral tak se mi zdála nějaká těžší než normální trička ale nepozastavoval jsem se nad tím v tom spěchu. Neměl jsem to v plánu!" Když jsem to dořekl, Harry vibrátor vzal a schoval ho hluboko do skříně. "No doufám že ho tu nebudeš používat kamaráde." Řekl jsem přísně s dávkou ironie, jenže ta asi nebyla dost poznat a on se skoro s brekem rozběhl do koupelny, kde se zamkl. Okamžitě jsem se za ním rozběhl.

"Promiň Harry, já to tak nemyslel! Samozdřejmě že ho můžeš použ- počkat co to zase kecám! Ježiši marja hlavně mě neposlouchej, jenom melu blbosti! Promiň Harry, jen mi, prosím, otevři ty dveře." "D-dobře." Řekl a hned, jak jsem slyšel cvaknutí zámku jsem vletěl do koupelny.

Když jsem ho chtěl jít obejmout, on uskočil a začal skoro až hystericky brečet a pořád opakoval "Nebij mě, prosím, ne-nech mě být." A tohle pořád dokola. Zděšeně jsem zůstal koukat na toho malého tvora, co se krčil v rohu koupelny a hlasitě vzlykal. Začal jsem se k němu pomalu přibližovat a dotknul jsem se jemně jeho ramene, pod mým dotekem se lehce napnul a poté se vyděšeně nakrčil. Tohle vše kvůli jeho nemožnému otci, který ho každým dnem mlátil.

"Ššš, Harry, to bude dobré. To jsem já, Lou, už to bude dobré. Nechtěl jsem ti ublížit. Jen mě zaskočilo že zrovna ty máš takovouhle věc. To je všechno. Nikdy bych ti neublížil. Promiň mi moje chování. M-můžu tě obejmout?" Zeptal jsem se ho opatrně, jako by mu jen o něco vyšší hlas mohl ublížit. "J-já si myslím ž-že an-ano." Řekl a u toho stále vzlykal.

Vtáhl jsem ho do ochranářského objetí několik minut a on v něm usnul. Opatrně jsem ho odnesl do postele a pak se šel vysprchovat.

Když mi začaly teplé kapky vody dopadat na kůži, zavřel jsem slastí oči. Jenže to byla velká chyba, před očima se mi chtě nechtě objevil obrázek Harryho, který si dělá dobře vibrátorem, tím, který má Harry již schovaný hluboko ve skříni. "Kurva" zanadával jsem potichu a přejel jednou rukou na můj penis. Začal jsem vzdychat jeho jméno a po pár minutách se alespoň s pokusem být potichu udělal.

Ahoj! Dnes to byla trošku smutty část, ale snad to nikomu vadit nebude. Ale kdyby jo, v popisku knihy už jsem vás dááávno varovala, takže je to jen a jen vaše chyba. No nic, užívejte života. (Btw... Oni si opravdu v managementu myslí, že jsme blbí nebo co? Když bude Elevator přidávat jen fotky se psama, nikdo jí snad neuvěří že je s Louim v karanténě... 🙄)
~Ann~

Falling |L.S.| [pozastaveno]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora