7.

442 24 6
                                    

Konečně něco delšího... tak si to užijte... 😘 Tenhle díl bude trošku "zajímavější"... if you know what i mean... 😏
___________________________
Louis Tomlinson

Když jsem se probudil, hned jsem si vzpomněl na mou včerejší sprchu. Začal jsem se červenat.

"Co se tak červenáš? Snad nepřemýšlíš nade mnou?" Zeptal se Harry, o kterém jsem si ani nevšiml že už nespí. Ten parchant mi to oplácí! "N-ne! V-vůbec!" Jasný, to ti tak uvěří ty hovado ukoktaný! "No to víš. Hele, ze sprchy je toho celkem dost slyšet k tobě do pokoje, příště by jsi si měl dávat pozor, jestli tě někdo neslyší." Řekl pobaveně a ironicky. Já na něj jen vyvalil oči a zrudnul jsem snad až na prdeli. "No moc nekoukej, fakt jsem to slyšel." "No, víš... já..." snažil jsem se něco říct ale prostě ze mě nevyšla smysluplná věta a žádný argument, proč mě z koupelny slyšel vzdychat jeho jméno po tom, co jsem zjistil že má vibrátor a používá ho jsem vážně za tak krátkou chvíli nevymyslel. "Radši nic neřikej prosimtě, ještě řekneš něco, čeho budeš litovat." Měl pravdu, radši jsem zmlknul a zabořil hlavu do polštářů, aby nebylo vidět, jak se červenám.

Když už jsem byl jakž takž v pohodě, cítil jsem, jak se pode mnou prohla matrace a následný dotyk na mých vlasech. Zadrhl se mi dech, protože jsem to nečekal a on se jen uchechtnul. Začal mi jemně tahat za vlasy a já jsem skoro neslyšně zavzdychal, protože to bylo něco, co mi bylo fakt hodně příjemné, jenže v našem pokoji musel být snad i špendlík slyšet spadnout, takže to jistě slyšel. Stále jsem měl hlavu v polštáři, takže jsem neviděl co dělá.

Za pár vteřin jsem cítil jeho teplý dech na mém uchu. "Myslím si, že by jsi potřeboval masáž. Potřebuješ se uvolnit. Co takhle kdybych ti jednu udělal?" Zeptal se a jemně se mi zakousl do lalůčku. "A-ano." Lehce jsem zavzdychal a slyšel jsem, jak se zase uchechtl. Taky jak by nemohl, když jenom z tohohle vzdychám. Stále jsem byl hlavou do polštáře, takže jsem mu musel plně důvěřovat. Když se ode mě odtáhl, cítil jsem, jak jeho ruce putují po mých bocích až k lemu mého trika. Zahákl za něj prsty a začal ho mučivým tempem vytahovat nahoru. Lehce jsem se prohnul v zádech a tak mu lehce jeho práci usnadnil. Přetáhl mi triko přes hlavu a odhodil ho někam do rohu místnosti. Sedl mi obkročmo na zadek a naklonil se ke mě "Počkej chvilku, nezvedej se, dojdu pro nějaký olejíček, pokud máte." "N-ne, nemáme." "A co lubrikant? Ten by mohl stačit." "J-Jo, tady v šuplíku." Řekl jsem s ukázal na první šuplík v nočním stolku. Když se zvedl, aby ho podal, toužil jsem po jeho dotacích ještě více než když u mě byl.

Když si na mě znovu sedl, po tom co došel pro lubrikant, asi schválně se na mě zavrtěl a lehce zavzdychal, protože si svůj rozkrok otřel o můj zadek. "Nelekni se, teď to trochu zastudí." Řekl potichu. Najednou to zastudilo a já trochu vypískl. "Já ti to říkal..." řekl lehce pobaveně. To se mu řekne... Najednou jsem cítil na zádech jeho jemné ruce, které roztírají lubrikant všude po mých zádech. Najednou jsem lehce zavrněl, jako bych byl kočka a Harry se zase zasmál. "To neni vtipný!" "Ale prosimtě, koťátko, nebuď drzý nebo přestanu!" Pohrozil mi a já se zhrozil, protože tohle bych si nechal líbit klidně navždy. "Ne, to je... mmmmm... dobrý, jen po-ahh můj bo-bože-pokračuj." Řekl jsem lehce trhaně, protože zrovna narazil na mé citlivé místo velmi blízko u krku. "Jo tak tady se ti to líbí Jo? Tak na tohle místo si budu dávat příště extra pozor." Řekl lehce... nadrženě? Sakra jak se z toho malého ustrašeného kluka, který se ještě včera bál jakéhokoliv mého doteku stal lehce nadržený drzý teenager? No nicméně, tenhle Harry se mi líbí o dost více.

Po dalších asi dvaceti minutách mého lehkého bručení a vzdychání slastí najednou Harry přestal, naposledy se mi zavrtěl na zadku a zvedl se. Za celou tu dobu jsem se na něj ani jednou nepodíval. Po skoro půl hodině jsem konečně zvedl hlavu z polštáře a konečně si ho prohlédl. To měl na sobě celou tu dobu jen tepláky?! O-on neměl triko! Bože! Můj! On nemá triko! Doufám, že pod těma teplákama něco má, protože jinak bych asi umřel. Začal jsem se červenat ještě víc, než když mi řekl, že mě včera večer slyšel, což jsem si myslel že už víc červený být nemůžu. "Bacha, aby ti neukápla." Uchechtnul se a ukázal směrem na mojí pusu. No... tak tohle bude ještě zajímavý den.

Čauky! Tak jak jste se měli? Já tohle píšu ve stejný den, jako pár kapitol předtím, takže nic novýho nečekejte (2.5.2020)... No tak alespoň se vás zeptám, jaká je vaše nejoblíbenější písnička z Up All Night? Moje buď One Thing nebo Up All Night...
~Ann~

Falling |L.S.| [pozastaveno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat