3.

6.2K 157 14
                                    

*DÜZENLENMİŞTİR*

Dudakları yavaşça ayrıldığında Deniz Defne ellerini Barkın'ın boynuna doladı.

"Seni çok seviyorum Barkın."

"Ben çok kırıldım ve bu kırgınlık sana olan sevgimin önüne geçti. Ama şimdi bunu konuşmanın sırası değil. Yarın işimiz var git yat hadi."

"Kalbini tekrar onaracağım. İyi geceler."

Başka bir şey konuşmadan yatak odasına gitti Deniz Defne. Barkın ise biraz daha oyalandıktan sonra aklında yan odadaki sevdiğini düşüne düşüne uyumuştu. Sabah olduğunda Deniz Defne üstünü değiştirmiş, kahvaltıyı hazırlamıştı. Barkın'a bakmak için arkasını döndüğünde adamın kendini izlediğini gördü. Boğazını temizledi.

"Kahvaltı hazır."

"Tamam, üstümü değiştirip geliyorum." Kafasını sallayan Deniz Defne çayları koyup masaya oturdu. O sırada da Barkın geldi.

"Kahvaltımızı yaptıktan sonra çıkacağız."

"Dün söylemiştin. Nereye gideceğiz?"

"Okula." Şaşkınlıktan boğazına çay kaçan Deniz Defne öksürdü.

"Niye?"

"Son yılın değil mi? Mardin'de devam etmen için gerekli şeyleri halledeceğiz."

"Anladım, sağol." Barkın dikkatlice ona baktıktan sonra tekrar konuştu. Bu sefer sesi daha katıydı.

"Sen benim karım olacaksın Defne, yanıma alıp sıra sıra çocuk yapıp kenara atacağım biri değil. O kadar emek verip uğruna aileni ve beni bıraktığın okulunu ne olursa olsun tamamlayacak ve hayal ettiğin gibi bir doktor olacaksın. Bundan yana bir şüphen olmasın."

"Ben tabi ki öyle yapmayacağını biliyorum. Teşekkür ederim bunun için."

"Bitirdiysen çıkalım hadi."

"Bitti."

Hazırlanan Deniz Defne ve Barkın işlerini halletmek üzere evden çıktılar. Barkın, Deniz Defne'yi okula bıraktıktan sonra hem üniversiteden arkadaşı hem de ortaklık kurmayı düşündüğü Samet'le buluşmaya gitti. (Samet'i biraz daha göreceğiz zaman içerisinde. Bakalım neler olacak)

 Bakalım neler olacak)

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
ZOR TÖRE (DÜZENLENİYOR)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt