4.

5.3K 103 7
                                    

*DÜZENLENMİŞTİR*

Ömer tüm seslere kendini kapatmış bir biçimde silahını doğrulttu. Şimdi namlunun ucunda Barkın vardı.

Herkes olayın şokuyla donup kalmışken kpca avluda bir el silah sesi duyuldu. Ömer, elinden kayıp giden silahıyla birlikte kolunu tutmuş yere yığıldığında herkes ona ateş eden kişiye baktı. Deniz Defne'ye. Genç kadın kimsenin fark etmediği bir anda arkasında duran korumanın silahını almış ve Ömer'e silahı onu öldürmeyecek şekilde ateş etmişti.

Bunu kimsenin beklemediği yüzlerindeki şaşkınlıktan belli oluyordu. Onlara bakıp sadece omuzlarını silkti. O sırada korumalar Ömer'i almışken Barkın Deniz Defne'nin yanına geldi.

"Niye yaptın bunu?"

Deniz Defne etrafına bakıp fısıldadı. Şu anda geçmişini kimsenin duymasını istemiyordu.

"Altı yıllık ayrılığın ardından bir haftalık görüşme sana olan özlemimi gidermeye yetmez."

————

Nikah Günü

"Kızım, hazır mısın?"

"Hazırım anne hadi çıkalım."

Ailecek arabalara yerleştiklerinde herkes başka başka duygular içerisindeydi. Selim aralarında en buruk olanıydı. Sevdiği kadınla nikahları kıyılacak olabilirdi ancak hâlâ kardeşinin pişmanlığını yaşıyordu. Deniz Defne elbette bunun farkındaydı ve abisine ne kadar sinirli olsa da içi onu böyle görmeye dayanamıyordu. Bu yüzden nikahtan sonra Barkın ile birlikte abisiyle konuşacaktı.

Arabadan indiklerinde hemen önlerinde başka bir araba daha durdu. İçinden çıkanlarla birlikte kalbi bir an atmayı bırakır gibi oldu. Barkın tüm yakışıklılığıyla birlikte ona gelirken tek etkilenen kişi kendisi değildi. Çünkü Barkın da Deniz Defne'yi gördüğü anda aklını kaybetmişti. Nikah için dizlerinin hizasında biten beyaz bir elbise giyen kızı gelinlikle gördüğünde neler yaşayacağını bilmiyordu.

 Nikah için dizlerinin hizasında biten beyaz bir elbise giyen kızı gelinlikle gördüğünde neler yaşayacağını bilmiyordu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
ZOR TÖRE (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now