10. Bölüm Alıntısı

1.6K 48 2
                                    

Bu bir bölüm değil alıntı. Bunun nedenine gelecek olursak pazar günü MSÜ sınavı var ve ona gireceğim. Ondan iki hafta sonra da bildiğiniz gibi YKS var. YKS'ye kadar bölümü atabilirsem atarım, atamazsam eğer sınavdan hemen sonra atmaya çalışacağım.

Bölümün gidişatı nasıl olacak henüz kesin değil. Ancak aklımdaki şeyleri az da olsa alıntıya toparladım. Bakalım nasıl bulacaksınız? İyi okumalar.

*ALINTI*

Büyük paslanmış metal kapının önüne geldiklerinde adamlardan biri önce davranıp kapıyı temkinli bir şekilde açtı. Ardından hep birlikte içeri girdiler. Adamların birkaçı katları kontrol ederken Barkın ve Mustafa da oldukları katı kontrol ettiler. Barkın gözüne takılan bir şeyle ilerlerken adamları da geldi.

"Ağam içeride hiç kimse yok."

Mustafa cevap vermeyen Barkın'a döndüğünde onun elinde tuttuğu bir şeye kitlenmiş bir şekilde baktığını gördü. Kaşlarını çatıp kuzeninin yanına gitti.

"O ne?" Yine tepki alamayan Mustafa kuzeninin elindekini aldı. Bu bir fotoğraftı. Deniz Defne'nin fotoğrafı. Fotoğrafın arkasını çevirdiğinde kan kırmızı bir renkle yazılmış notu gördü.

"Bu güzelliğin canının yanacak olması....çok yazık."

——————

Etrafını kolaçan ettikten sonra sakin adımlarla kalkıp tuvalete geçti. İçeride kimsenin olmaması işine geldi. Kendisine kimin yardımının olacağını bulmuştu. Gözlerine soğuk bir ifade yerleşirken aradığı numarayı bulmasıyla derin bir nefes alıp araması bir oldu.

Biraz çaldıktan sonra telefon açıldı ve uzun zamandır duymadığı sesi duydu. Adamın sesindeki şaşkınlığı anlamıştı. Aslında kendisi de şaşkındı. Onu arayacağı aklının ucundan bile geçmemişti. Ancak isteyeceği şey buna değerdi.

"Sen?"

"Bana bir can borcun olduğunu, ne istersem yapacağını söylemiştin."

"Evet."

"Borcunu ödemenin vakti geldi."

Sağlıklı kalmanız dileklerimle.
11.06.2020
22.55

ZOR TÖRE (DÜZENLENİYOR)Where stories live. Discover now