3.Bölüm 💌

11.8K 559 144
                                    

12 Nisan 2020
Sevgili Günlük
Bugün onunla göz göze geldik.Kalbimin hızı beni bile şaşırttı.Göz göze geldik ama beni ne kadar fark etti bilmiyorum.Ben ondan başkasını göremezken,o benden başka herkesi görüyor.Bu canımı acıtıyor...

Genç çocuk günlüğüne daha fazla yazamadı.Çünkü elleri titremeye başlamıştı.Birine aşık olmuştu ve günlüğüne tekrar başlamıştı 2 yıl sonra.Henüz 18 yaşındaydı ve kalbi aşkı ilk kez tadıyordu.Kendinin farkındaydı.Yaklaşık 3 yıl önce farketmişti bu durumu ve ailesi biliyordu.Annesine söylemişti ilk ve kötü bir tepki gelmemişti.Babası da ilk başlarda kabullenemese de sonradan mecburen kabullenmişti çünkü Yağız ailenin tek çocuğuydu ve babası tek çocuğunu kaybetmek istemiyordu.

Annesi iki yıl önce evlerine giren bir hırsız tarafından öldürülmüştü ve Yağız annesi öldükten sonra günlük yazmayı bırakmıştı.Çünkü günlük yazma alışkanlığını annesi sayesinde kazanmıştı ve annesi ölünce hiçbirşeye hevesi kalmamıştı.Annesinin hediye ettiği bir defterle başlamıştı günlük tutmaya.Kendine bir söz vermişti.Kalbi tekrar sıcak bir sevgiyle ısınınca günlük yazmaya başlayacaktı ve o gün gelmişti.

'Bu günlük senin en iyi arkadaşın olacak.Ona herseyini anlatabilirsin.' demişti annesi defteri Yağıza verirken.Çok arkadaşı olmayan Yağız günlüğü sürekli yanında taşıyor,içinden geldikçe yazıyordu.

Yağız biseksüeldi ve bunu ailesine söylemişti.Babası ilk başlarda bu durumu kabullenememiş,Yağızın durumunu çok güvendiği doktor arkadaşına danışınca bunun doğuştan gelen bisey olduğunu ve yapilacak bisey olmadığını öğrenmişti.Karısı da ölünce oğluyla daha çok ilgili olmaya çalışıyordu.

Yağız yine içine kapanmıştı,aklına aşık olduğu çocuk gelince.Belki onu hiç sevmeyecekti,belki o onun gibi değildi.Ama Yağız sevmeye devam edecekti.

Ufak ufak başlayalım mı artık ne dersiniz?

Umarım beğenirsiniz 🙏

Sizleri seviyorum ❤

İyi okumalar 💌

MUCİZEM (BxB)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin