14.Bölüm 💌

6.2K 414 192
                                    

Kağan kapıda gülümseyerek bana bakıyordu.Bense oldukça şaşırmıştım.Ağzım açık kalmıştı.Kağan bana doğru bi adım atıp hafifçe çenemi yukarı doğru ittirip ağzımı kapatmamı sağladı.Bu hareketine hafifçe kaşlarımı çattım.Onun ise gülümsemesi büyüdü.
"Eee içeri almayacak mısın beni?"

"Senin ne işin var burda?"dedim içeri girmesi için kenara çekilirken.

"Evde canım sıkılıyordu.Belki sende sıkılmışsındır diye geldim."dedi omuz silkerek ve sırtındaki çantayı yere bıraktı.

"Peki.Anlıyorum.Istersen burda da takılabiliriz,istersen odamda takınabiliriz.Ps oynarız?"

"Odan nerde?"

"Üst katta,sağdan ikinci oda.Sen git ben bize atıştırmalık biseyler getireyim."dedim ve beni başıyla onaylayıp odama çıktı.Bende mutfaktan yiyecek içecek ayarladım odama çıktım.Odama girdiğimde yatağımın üstünde oturuyordu.Odamı inceliyordu."Play station oynamak istemiyor musun?"diye sordum.

"Televizyonda film açıkmış.Netflix hesabın da var.Film izleyelim."dedi gözlerini gözlerime dikerek.Gözlerine bakmak garip hissettirdiği için hemen başımla onaylayıp mavi pufun üstüne oturup içine gömüldüm.O da yanımdaki yeşil pufa oturdu.

Daha önce izlemediğim ve onunda izlemediğini söylediği bir filmi açtım.Film daha başlarken gay filmi olduğunu anlamıştım.Eminim o da anlamıştı çünkü filmin içinden kareler gösteriliyordu.Ona baktığımda öylece televizyona bakıyordu."Filmin konusunu anlamışsındır rahatsız oluyorsan kapatabilirim."dedim.Neden böyle dedim bende bilmiyorum."Rahatsız olsam seninle de görüşmezdim."dedi doğrudan gözlerimin içine bakarak.Haklıydı ve çok utanmıştım dediğime.Bisey diyemedim ve filme odaklandık.

Film bittikten sonra ps oynadık ve saat epey geçmişti.Saat 11 e geliyordu ve biz gayet güzel zaman geçiriyorduk.Aslında gitmesini istemiyordum.Son golü de attıktan sonra Kağan oyunu kazanmıştı.Zafer kazanmış edasıyla güldü."Ee bende kalkayım artık."dedi ve duvardaki saate baktı."Oo saat 11 oluyor nerdeyse."dedi ve kapıya yöneldi.Ani gelen bir cesaretle konuştum Kağan kapıdan çıkmadan."Burda kal."dedim ama neden dedim hicbir fikrim yok."Ne?"dedi arkasını dönerken."Şey yani...Geç oldu da...Onun için diyorum.Sen bilirsin tabi."dedim.Yanaklarım yanıyordu.Yüzüne bakmaya cesaret ettiğimde çarpık bi gülüşle bana bakıyordu."Sen kızardın mı?"diye sordu."Git artık istersen geç oldu."dedim bir anlık sinirle."Ama az önce kal diyordun."dedi şaşkınlıkla.

"Şimdi de git diyorum."

"Ha sen kızdın banaaa.Kızınca bir kedi gibi oluyorsun aynı."dediğinde gözlerim büyüdü.Ona baktığımda gülmemek için dudaklarını dişliyordu.

"Bu kedinin pençelerini çıkarmasına çok az kaldı haberin olsun."dedigimde kahkaha attı.

"Kalmaya karar vermiştim ama can güvenliğim yok sanırım."

"Sen bilirsin.Teklif var ısrar yok."

"Pekâlâ.Teklifin kabul edildi.Nerde yatacağım?"dediğinde elimi çeneme koyup düşündüm bikac saniye.Ben cevap veremeden o atıldı hemen."Bence burda yatmalıyım.Yatak zaten kocaman.Bi ucunda sen,bi ucunda ben yatarız.Zaten ben yattığım gibi kalkarım.Deli yatmam yani.Burda olduğumu bile anlamazsın."deyip kıvrıldı yatağın bir ucuna.

"Ta-tamam ama gecelik vereyim öyle yatma."dedim dolaba yöneldim.Kekelediğim için kendime küfrettim içimden."Al bunları giy.Temiz merak etme.Ben banyoya gidiyorum,sen giyin."deyip odanin içindeki banyo yerine evdeki ortak banyoya gittim.Biraz aynayla bakıştım.Kendime kızdım biraz da.Sonra odaya geçtim.Kağan cenin gibi kıvrılmış yatıyordu.Önce lambayı kapattım ve tavandaki fosforlu ay ve yıldızlar kendini belli etmeye başladı.Kağanın gözleri kapalıydı.Ama uyumadığını düşünüyordum.Gittim yanına üstünü örttüm,sonra yatağa girdim.Diğer ucuna yattım.Sırt üstü.Kağan bana iyi geceler demek için gözlerini açtığında cümlesi yarıda kaldı."İyi ge...Aa bu ne kadar güzel bisey böyle."dedi tavana bakarken.Çocuk heyecanı vardı sesinde.

"Yıldızları severim.Her zaman ışıl ışıllar.Bu dünyanın kirinden uzaktalar."

"Sende yıldızlar gibisin.Işıl ışılsın.Dünyanın kirinden uzak."dedi hala tavandaki yıldızları seyrederken.Benim başımda dedikleriyle ona dönmüştü bile.Bikac saniye sonra bana baktı o da.

"Teşekkür ederim."dedim.Sesim düşündüğümden kısık çıkmıştı.

"Bişey değil."dedi o da kısık sesle.Kalbimin gümbürtüsünü duyacak diye korkmaya başlamıştım.Sırtımı döndüm ve gözümde tek gram uyku olmamasına rağmen yalan başvurdum.

"Uykum geldi.İyi geceler."dedim.Biraz hareketlenme hissettim o da arkasını dönmüştü.

"İyi geceler."dedi ve gözlerimi kapatıp uyumaya çalıştım.

Sabah olduğunda bu kez kendiliğimden uyandım.Burnumda çok güzel bir koku vardı.Gözlerimi açtığımda anlam veremedim nerde olduğuma.Kafamı biraz daha kaldırınca Kağanın göğsüne sokulup uyuduğumu fark ettim.O da kollarıyla bedenimi sarmıştı.Yalnız fark ettiğim bisey daha vardı.Hiç olmadığım kadar huzurlu hissediyordum...

Umarım beğenirsiniz 🙏

Sizleri seviyorum ❤

İyi okumalar 💌

MUCİZEM (BxB)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin