18.Bölüm 💌

5.7K 353 73
                                    

Önceki bölümü atlamayın lütfen...

Kağanla sevgili olmuştuk ve ben kendimi çok mutlu hissediyordum.Dün çok güzel ve romantik bir teklif yapmıştı ve bende onu sevdiğim için kabul etmiştim.O harika anlardan sonra biraz daha zaman geçirdik ve beni eve bıraktı.Yatağımda uzanmış dünü düşünüyordum.Bugün pazardı ve ben sanırım evde takılacaktım.Telefonumu aldım ve saate baktım.10 olmuştu bile.Gözüm bildirim paneline kaydığında mesaj olduğunu gördüm ve bildirimin üstüne tıkladım.Kağan mesaj atmıştı.

09:50
Kağan:Günaydın güzelim. Mesajı görür görmez kalbim atmayı bıraktı.Mesajın güzelliğine gülümserken yeni bir mesaj geldi telefona.Kaşlarımı çatarak mesajı isme baktım.Ceyhun.Bildirim panelini kapatıp Kağana cevap yazdım.

10:05
Yağız:Günaydın canım. Yazdım ve gönderdim.Ceyhunun yazdığı mesaja baktım.

10:04
Ceyhun:Günaydın yeni çocuk.Bu akşam yine kütüphanede buluşalım yoksa sınavlarda sıfır çekeceğim.

Yağız:İşim olmazsa gelirim.Haber veririm sana. yazıp yolladım.Ceyhun da nerden çıkmıştı ki şimdi?Ben onu tamamen unutmuştum.Telefonumu elimden bırakmadan Kağanı aradım.Bikac çalıştan sonra açıldı.

"Selam Kağan."

"Selam güzelim."

"Nasılsın?"

"Iyiyim.Sesini duyunca daha iyi oldum."

"Şey,Ceyhun bana mesaj attı az önce."

"Neden mesaj attı?"

"Akşam kütüphanede ders çalışmak istiyor.Sınav yaklaşıyor ya kalmaktan korkuyormuş."

"Ne yapmayı düşünüyorsun?"

"Ona söz vermiştim biliyorsun.Beraber gidelim mi dersten sonra biseyler yaparız?"

"Olur tabi güzelim.Akşam 4 buçukta alırım seni."

"Tamam canım."dedim ve kapattık telefonu.Çok korktum yanlış anlayacak diye ama olmadı şükür ki.

Akşama kadar evde boş yaptım.Arada bir Kağanla mesajlastik.Saat 4 buçuğa doğru hazırlandım.4 buçukta da söylediği gibi Kağan beni almaya geldi.Beraber kütüphaneye gittik.Biraz yolu uzattığı için 20 dakikada anca varmıştık kütüphaneye.Geze geze gelmiştik.Kütüphaneye girince Ceyhun yine geçen çalıştığımız katta bekliyordu.Yanına gidip oturduk ve bize garip garip bakmaya başladı.

"Siz hayırdır?"diye sordu birden.Ikimizin bakışları da Ceyhuna döndü.Kağan cevapladı Ceyhunun sorusunu.

"Siz hayırdır derken?"

"Beraber takılmaya mı karar verdiniz?Geçen derste de sen gelmiştin.Edebiyatın iyi sanıyordum."

"Edebiyatım iyi.Sadece pekiştirme gibi bisey benimki.Hem ne olmuş Yağız'la takılmam için birilerinden izin kağıdı almam mı gerekiyor?"

"Onu demek istemedim.Ben sadece..." diye devam ediyordu ki Kağan,Ceyhunun sözümü kesti.

"Yağız benim hem sınıf hemde sıra arkadaşım.Ayrıca kafa dengi biri.Onunla takılmak çok keyifli."dedi ve bu kez araya ben girdim.

"Ders çalışmak için çağırmıştın sanırım Ceyhun."

"Evet.Hadi başlayalım madem."dedi ve derse başladık.Bi süre anlattıktan sonra beraber soru çözdük.Baya ilerlemişti Ceyhun.Sanırım cidden anlıyordu."Edebiyatı sevmeye başladım.Edebiyat derslerine sen girsen keşke." dedi gülerek.Sonra yüzünü buruşturarak devam etti."Mete hocanın anlattığından hiçbişey anlamıyorum."dedi.

"Ben Mete hocayı seviyorum.Bence gayet iyi anlatıyor.Belki sen edebiyattan anlamadığın için hocanın anlatmasını beğenmiyorsun.Edebiyatı sevmeye başladığına göre hocanın anlatımını da anlatacaksın.Emin ol."dedim.

"Ee daha devam mı?" diye sordu Kağan.

"Sevmeye başladım ama daha yeni sevmeye başlamışken soğumak istemiyorum.Bence bugünlük bu kadar yeter."dedi Ceyhun ve toparlanmaya başladı.Kağanla bende toparlandık."Madem birlikte takılmaya karar verdiniz artık bizdensin Yağız.Hadi gelin de bi yerde takılalım.Bizim çocukları da çağırırız.Ne dersiniz?"diye sordu Ceyhun.

"Bana uyar.Sen ne dersin Yağız?"deyince ikisininde bakışları beni buldu.

"Olur tabi.Gidelim."dedim ve beraber çıktık kütüphaneden.Ceyhun motorla geldiği için o motoruna bindi.Bizde Kağanla arabaya bindik ve sözleştiğimiz kafeye gittik.Kafeye girdiğimizde Tarık ve Kerim de oradaydı.Hangi ara sözleşip gittiler bilmiyordum.Onların bulunduğu masaya geçip selamlaştık ve oturduk.

Herşey iyi gidiyordu.Sohbet güzeldi,biseyler içiyor ve güzel bir şekilde sohbet ediyorduk.Bi süre sonra Ceyhun'un gözleri bir masaya takıldı ve oraya odaklandı tamamen.Bizden kopmuştu sadece oraya bakıyordu.Ben baktığı yere kafamı çevirdiğimde Özgür'ün biriyle gülerek sohbet ettiğini gördüm.Ceyhun kaşlarını çatmış oraya bakıyordu.Kağanda bunu farkedip oraya baktı.Sonra Ceyhuna seslendi ama Ceyhun aramızda değil gibiydi,duymuyordu bile.Özgür de Ceyhun'un bakışlarını farketti ve yüzündeki gülüş soldu yavaşça.Ceyhun masadan kalkıp Özgür'ün masasına doğru gitmeye başladı.Oraya giderken aklında ne vardı bilmiyorum ama hiç iyi şeyler olmayacak gibi hissediyordum.

Yeni bölüm geldii ahaliiii!

Umarım beğenirsiniz 🙏

Sizleri seviyorum ❤

İyi okumalar 💌

MUCİZEM (BxB)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin