5.Bölüm 💌

9.9K 507 146
                                    

18 Nisan 2020
Günlük
Bugüne biraz kötü başladım.Zaten günüm de kötü geçiyor.Çünkü birşey öğrendim.Ceyhun'un sevgilisi varmış.Evet aşık olduğum kişinin sevgilisi var.Okulun en havalı ve güzel kızıyla sevgili üstelik.Ben o kızla aşık atamam.En iyisi bu aşkı kalbime gömmek olacak sanırım.

Sessizliğimde boğuluyorum sanki.Çığlıklarımı kimse duymuyor gibi.Boğazımda bi yumru var ve o yumru hem nefes almama engel oluyor hemde yutkunamıyorum.Aşk,böyle acı bisey miydi gerçekten de?Onun kahve gözlerinde boğulmak varken burda sessizliğimde boğulmak hiç adil değil.Ne olurdu beni sevebilseydi?Ne olurdu biraz cesaretim olsaydı da karşısına çıkabilseydim?

Zaten ben asla sevgilisi gibi olamayacağım.Gözümün önünde onu öpüyor,sarılıyor,saçlarını okşuyor.Bense canım yana yana bu manzarayı seyrediyorum.Çünkü benimle asla böyle olmayacak...

Yağız günlüğüne biraz içini döktükten sonra defteri çantasına geri koydu.Sürekli yanında taşıyordu günlüğünü.Bazen içinden geldiği zaman yazıyordu böyle.Bi süre öylece sırasında oturduktan sonra kalktı ve elini yüzünü yikamak için lavaboya gitti.

Lavabodan döndükten sonra çantasından sonraki ders için gerekli defteri ve kitabı çıkarmak için çantasını açtığı sırada kalbi korkudan ve endişeden hızlı bir şekilde atmaya başladı.Günlüğü çantasında değildi.Çantasına koyduğuna emindi oysa.Bütün sınıfta günlüğünü aradı ama bulamadı.

Çantasını da alıp hızla sınıftan çıkarken ders zili çalıyordu.Herkes içeri girerken o insanlara çarpa çarpa ve söylenmelerine kulak asmadan dışarı çıkmaya çalışıyordu.Kendini dışarı attığında,okulun bahçesinin bomboş olduğunu gördü ve geçtiği yerlere baktı ama bulamadı.Aklına eski okulunda yaşadıkları geldiğinde,elini korkuyla atan kalbine koydu ve;'Allah'ım lütfen,lütfen yardım et bana.Ne yapacağım ben?'diye fısıldadı korkuyla.Tekrardan aynı şeyleri yaşamak istemiyordu.Daha fazla ders dinleyemeyeceği için eve gitmeye karar verdi ve derin düşüncelere dalarak evin yolunu tuttu.

Her geçen dakika endişesi ve içindeki korku artarken,günlüğü bulan kişinin kendisine geri vermesini ummaktan başka çaresi yoktu.

Olaylar başlıyor ufak ufak.Bundan sonraki bölümleri daha uzun atmaya çalışacağım.

Umarım beğenirsiniz 🙏

Sizleri seviyorum 💜

İyi okumalar 💌

MUCİZEM (BxB)Where stories live. Discover now