Reni és Cortez a Barátok végén összejönnek 4/1 Reni szemszöge

6.6K 101 3
                                    

Barátok Június 11, péntek

Az ágyamon feküdtem mosolyogva és a Corteztől kapott ezüstláncot morzsolgattam. Képtelen voltam aludni pedig holnap utazunk Párizsba és korán kell kelnem, hogy ne késsük le a gépet. Basszus aludnom kéne, de csak ő jár a fejemben és hogy mennyire elszúrtam.

Tudtam, hogy tök mindegy milyen késő van, addig, amíg nem csinálok valamit, nem fogok tudni aludni. Így hát a laptopomért nyúltam, bekapcsoltam, a fotonok majd kiégették a retinámat. Csak Kingát ne ébresszem fel...

Amikor betöltött az MSN rákattintottan Cortez nevére, nem volt elérhető, nyilván úton van. Aztán a torkomban dobogó szívvel pötyögni kezdtem, másolom:

Reni üzenete: Sajnálom, hogy elszúrtam a kettőnk dolgát, már ha valaha volt ilyen, sajnálom, hogy buta liba módjára viselkedtem és nem vettem észre a jeleket.

Ekkor mozgolódást hallottam, Kinga felébredt. Hurrá!

- Renáta szeretnék aludni! Mi a francot pötyögsz azon a gépen? Feküdj le inkább te is, holnap korán kelünk.

- Bocs nem akartalak felébreszteni, mindjárt befejeztem.

- Mi olyan sürgős, hogy nem várhat holnapig? - ült fel a matracon. Aztán amikor nem kapott választ ki vette a kezemből a gépet, maga felé fordította és olvasni kezdte.

- Neked elment az eszed Renáta? Nem éppen egy fél órája beszéltünk meg hogy elfelejted, hogy nem vársz rá? Hogy inoghattál meg ilyen hamar.

- Kinga add már vissza, semmi közöd hozzá!- azzal visszavettem a laptopot és folytattam az írást, de Kinga csak azért sem akarta abbahagyni.

- Magadnak cseszed el a nyarat...

- Az én nyaram úgy cseszem el, ahogy én akarom - hagytam rá.

- Nem, Renáta nem, mert én leszek ott veled a következő egy hétben és én fogom hallgatni a szenvedésed, hogy epekedve várod, hogy válaszoljon. És ezzel elcseszed az egész párizsi utamat.

Figyelmen kívül hagyva utolsó megjegyzését inkább folytattam az írást.

Sajnálom a kirándulást, de tudnod kell, hogy csak azért voltam közömbös (vagyis próbáltam az lenni), mert azt hittem Vikivel jársz és folyton azon kattogtam, hogy mi lesz, ha belemegyek és Viki megtudja és kiakad. Így is utál, hát még akkor mit tett volna, ha lenyúlom a pasiját. Sajnálom, ezt az év végi Arnoldos dolgot, hogy félre értetted és ezzel megbántottalak. Sajnálom, hogy nem hallgattalak meg, amikor Virág kihívott a könyvtárból, sajnálom, hogy nem tudtam elköszönni mielőtt elutaztál. Sajnálom, hogy lehet, hogy már túl késő volt, de amint összeállt a fejemben a kép, (hogy már nem voltál Vikivel a kiránduláson és, hogy miért tetted azokat a dolgokat, a gitár, az éjjel a parton, amikor megfogtad a kezem, a vonatút, és utána Arnold megjelenés.) már hívtalak is hátha még utolérlek, de már ki voltál kapcsolva. Azért remélem meg tudjuk ezt beszélni valahogy, valamikor...

Hát ennyit akartam...

Bon voyage

Ui.: köszönöm a nyakláncot, nagyon tetszik

Gondoltam, ha már eddig ilyen drámai és őszinte voltam, csináljam végig rendesen.

Szeretlek

Írtam a végére majd rányomtam a küldés gombra.

Bezártam a chat-et és láttam, hogy Ricsi elérhető

Reni üzenete :Vagy?

Ricsi üzenete : Igen, mondd

Reni üzenete: Nem tudod, mikor száll át Cortez?

Ricsi üzenete: Asszem' fél tíz, tíz felé, ha időben el tudtak indulni és valamikor hajnalban indul NYC - be

A laptopom órája negyed tízet mutatott, ha minden igaz még ma olvasni fogja az üzenetem.

Reni üzenete: OK, köszi

Ricsi üzenete: Nincs mit jó8

Reni üzenete: neked is

Bezártam az MSN-t kinyomtam a gépem, nekem is aludnom kellett, de így már könnyebben ment. Hogy habár nem személyesen, de tudattam vele az érzéseimet én megtettem az első lépést, most ő következik. A kérdés persze hogy meddig kell várnom a válaszra.

I Tanév utolsó napja 5/5 és 5/1 - végre nyár, de Cortez elment és mivel nincs suli nem tudom mivel lekötni a figyelmem

 I Üzenet Corteznek 5/? - nem hagyhattam annyiban, megbántottam, nem is egy dologgal legalább meg kellett próbálnom helyrehozni. Remélem meg tud bocsájtani.

I Párizs 5/5 – már alig várom, hogy lássam Párizst és Justint, de félek a repüléstől.

I Kinga 5/3 – őt elviselni még egy hétig, ha ezt túl élem akkor mindent. Tutira percről percre beszabályozta az egész hetünket, hogy mindenre legyen idő.

Hogy Lett Volna Ha... Szjg [BEFEJEZETT] Where stories live. Discover now